Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Dokud nelehne tak do nej. Ja mam udelany vetrani pres kabinu. Mam tam otvor pro kameru a uchyceni takze mi jde do trupu svezi vitr.
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
jirakus píše:Pánové,jaké máte zkušenosti s výměnou vrtule u Bety 3 ?
Nevim jestli tady bo v to minulym foru to bylo reseno. Cim vic ma ta vrtule listu tim ma vetsi dpor takze 3-lisa je spis jen pro paradu a lita se s 2-lisou tedy APC 6x4 ta je mnohem vykonejsi. Trup v miste zarezu ti nepraskne pokud s tim opravdu neprasknes popr. misto se zarezem vystuz.
-
flashturbo
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec,
mám druhou (lehce) havárii
kvůli pos*anýmu větru jsem přistál v kuruně jednoho stromu , a už jsem se rozhodoval pro motorovou pilu a najednou beta spadla ... supr ... drobný oděrky jinak je ok, akorát jsem jaksi někde prodrbal ten kužel pro přidělání vrtule ... hřídelka má 2,2mm - 2,3mm (mám zánovní šupleru tak nevím přesně) , co tam mám koupit ???
Co třeba toto http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=30563 ? půjde mi to tam dát ?
mám druhou (lehce) havárii
Co třeba toto http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=30563 ? půjde mi to tam dát ?
Swift II, Beta 1400, ASW 17, Unique 3D, F18 depron,SuperZoom4D ___Optic 6 Sport 35Mhz + FrSKY___
jirakus píše:Pánové,jaké máte zkušenosti s výměnou vrtule u Bety 3 ? Jsem na vážkách zda koupit 6x4 a vyříznout kus trupu,nebo jen 5,5 x 4,5. Jak to s kterou létá? Má cenu brát vůbec 5,5x4,5? A měla by to být APC tlačná či normální? Díky všem za odpovědi.
Já jsem tam dal APC 5.1 x 4.5,a přijde mi o dost lepší než ta orginální.
Naposledy upravil(a) postylion dne ned 13.05.2012 20:01, celkem upraveno 1 x.
Aurora 9+letadla
mbiron píše:Dokud nelehne tak do nej. Ja mam udelany vetrani pres kabinu. Mam tam otvor pro kameru a uchyceni takze mi jde do trupu svezi vitr.
Jen technická poznámka... Samotná díra kudy má jít vzduch dovnitř, nestačí. Musí tam být někde ještě druhá díra, kudy půjde vzduch zase ven.
-
flashturbo
- Kontaktovat uživatele:
postylion píše:jirakus píše:Pánové,jaké máte zkušenosti s výměnou vrtule u Bety 3 ? Jsem na vážkách zda koupit 6x4 a vyříznout kus trupu,nebo jen 5,5 x 4,5. Jak to s kterou létá? Má cenu brát vůbec 5,5x4,5? A měla by to být APC tlačná či normální? Díky všem za odpovědi.
Já jsem tam dal APC 5.1 x 4.5,a přijde mi o dost lepší než ta orginální.
Já jsem dal na doporučení v prvním příspěvku a dal jsem 6x4 APC a luxus !!! Beta jde kolmo k obloze ..
Doporučuju tuhle úpravu , vrtula stojí 50-70kč a jeden drobný zářez do trupu je cena za kvalitnější polítání.
Swift II, Beta 1400, ASW 17, Unique 3D, F18 depron,SuperZoom4D ___Optic 6 Sport 35Mhz + FrSKY___
Zdravim, potreboval bych jestli by nebyl nekdo ochotnej a neposlal mi udaje z nastaveni kamery mini DVC tak aby byl obraz slusnej, samo neocekavam obraz ve full hd
Mam to hrozne presviceny a neostry...
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Řešilo se tady přistávání na vodu, s Betou se nedá najít nic, ale s Easystarem už to někdo zkoušel:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KvRTr4ZKKNY[/youtube]
Tohle je ale barbar:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Uh3wKn0Pis[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KvRTr4ZKKNY[/youtube]
Tohle je ale barbar:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Uh3wKn0Pis[/youtube]
No me uz tato myslenka napadla ala na druhou stranu si rikam jestli neni jedno jestli to polozim do travy nebo do vody a ohrozit elektroniku v eru. Navic si myslim ze je zde vetsi moznost tomu ublizit spatnym dosednutim na vodni plochu.
Zvazuju, ze bych na Betku pridelal na trup dve kolecka a startoval a pristaval z asfaltu.
Zvazuju, ze bych na Betku pridelal na trup dve kolecka a startoval a pristaval z asfaltu.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Pekacek77"]Řešilo se tady přistávání na vodu, s Betou se nedá najít nic, ale s Easystarem už to někdo zkoušel:
To druhé video je to, co si představuju já. Akorát to chce pod křídla dát nějaké pomocné plováky.
To druhé video je to, co si představuju já. Akorát to chce pod křídla dát nějaké pomocné plováky.
Tak dneska luxusni ranni poletani. Na 30s motorovyho letu 30min plachteni v perfektni termice ktera se nesla do vysky 90m. Fakt parada 
Zdar, hele a jaky mate zkusenosti s REVO lipolkama? Nechci zadnou shitku aby mi pak zapalila ero ve vzduchu.... Bo popr. jakou by jste mi doporucili ( 3s, 1300mAh 11,1V) a dalsi technickej neni nahodou treba lipo o vyssi kapacite o stejnych rozmerech jako je 1300mAh? jsem na chate a mam tu pripojeni ze na nacteni stranky cekam pul dne tak jestli by se mi nekdo kouknul. Diky

To ze nekomu neco blaflo je fakt nahoda, ja myslim ze at koupis co koupis tak chybu neudelas. Stejne to patlaj v jedny cinsky fabrice a davaj to dal jinejm firmam. 
mbiron píše:To ze nekomu neco blaflo je fakt nahoda, ja myslim ze at koupis co koupis tak chybu neudelas. Stejne to patlaj v jedny cinsky fabrice a davaj to dal jinejm firmam.
Taky si myslim, ale radsi se zeptam. Jinak mam jasno lipoly z HK urco ne....