Quadrocopter BLADE mQX
Re: Quadrocopter BLADE mQX
Kamarád radí ať nakoupím u oficiálního distributora u kterýho nehrozí , že pošle něco co sem nechtěl 
tak pozdravuj kamarádabeavis píše:Kamarád radí ať nakoupím u oficiálního distributora u kterýho nehrozí , že pošle něco co sem nechtěl
beavis píše:Kamarád radí ať nakoupím u oficiálního distributora u kterýho nehrozí , že pošle něco co sem nechtěl
Já na prochymodel budu objednávat tak ti pak pošlu fotky
Vše co teď řekl Troll mohu jen potvrdit. Tudy cesta vede.[/quote]
Jo díky moc. Už sa to ukľudňuje, chce to fakt len cvik. Dákujem pekne.
[/quote]
Tak jo, dne sto bolo úplne super.
Doba letu tak cca 7 minút. Cielené pristátia a aj dva premety sa mi zadarili, síce s veľkým oblúkom ale ustál som to. potom som si vystúpal do cca 20 metrov, zafúkal vetrík a následoval nekontrolovaný úlet z dosahu aj z dohľadu. Kupodivu odparkoval sa na susedovej tuji tak 50 metrov ďalej.
Jedno ramienko je v prd.... 
Jo díky moc. Už sa to ukľudňuje, chce to fakt len cvik. Dákujem pekne.
Tak jo, dne sto bolo úplne super.
Doba letu tak cca 7 minút. Cielené pristátia a aj dva premety sa mi zadarili, síce s veľkým oblúkom ale ustál som to. potom som si vystúpal do cca 20 metrov, zafúkal vetrík a následoval nekontrolovaný úlet z dosahu aj z dohľadu. Kupodivu odparkoval sa na susedovej tuji tak 50 metrov ďalej.
quadcopter "homemade" (650 FY-91Q)
Quad 480 APM2,6
Quad 480 APM2,6
Já lítám 2 krát 6 minut s menší pauzou 
edit:přemet jsem dneska taky dal a stačila výška cca 8 metrů,ale vybíral jsem to docela těsně nad zemí
edit:přemet jsem dneska taky dal a stačila výška cca 8 metrů,ale vybíral jsem to docela těsně nad zemí
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Používá někdo kombinaci Turnigy 9x a Blade mQX ? Nedaří se mi spárování 
Od kdy je Turnigy kompatibilni s Spektrem?
Takže za Turnigy zbytečně vyhozený prachy a musím si někde sehnat orig. vysílačku ?
Jak sem se dozvěděl od RiMra jde použít DMS2 modul , ale to je trošku drahá záležitost ( asi 2tis. )
Já už mám Blade doma a FlySky Th9x na cestě
Mrknul bych po bazarech po nějaký levný vysílačce.
Stačit ti bude i DX4e
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Já si našel DX5e ještě v záruce za 1tis
Takže jsem si z bazaru objednal Spektrum DX5e , ale už hodinu se snažím vysílačku vytrimovat aby se coptéra po přidání zvedla a zůstala viset 
To je marná snaha, na místě bez hnutí to viset nebude. To je vlastnost, ne chyba. Kašli na to. Lítej.
Jo já se taky snažil a pořád uhejbal do strany ale hodinu bych se s tím nes*al
Docela mě překvapilo jak je quad odolnej 
edit: Nezkoušeli jste někdo použít výkonější baterii ? Já si nedávno objednával z ebaye tuhle baterii do miniklávesnice a je lehčí než originál
edit: Nezkoušeli jste někdo použít výkonější baterii ? Já si nedávno objednával z ebaye tuhle baterii do miniklávesnice a je lehčí než originál
Kód: Vybrat vše
[code]http://www.ebay.com/itm/170794068436?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649