Pohon Funki
Pohon Funki
Uvažuji o koupi tohoto letadla a chtěl bych ho osadit z domácích zásob. Mám číňana BM 2408-21 k tomu vrtuli 9*4,7 a aku E-tec 2s 1700 . Bude tahle kombinace v pohodě ?
Mně se to zdá stejně na funki moc těžký, ten motor má cca 50g ty baterky taky nejsou uplně nejlehčí ani ty1200...
tohle letadlo je podle mýho dimenzovaný na motor parametrově odpovídající pythonu 60 plus nějakej lehkej dvoučlanek myslim ze do 1000mAh by mělo stačit. No a k tomu odpovídající vrtuli (tak 9X5 možná i větší) aby to mělo odběr kolem 10A.
Takhle malý letadla se nevyplatí moc přetěžovat-bude se to prohybat a když to vyztužíš tak to bude ještě těžší a ztratí to ten efekt.
tohle letadlo je podle mýho dimenzovaný na motor parametrově odpovídající pythonu 60 plus nějakej lehkej dvoučlanek myslim ze do 1000mAh by mělo stačit. No a k tomu odpovídající vrtuli (tak 9X5 možná i větší) aby to mělo odběr kolem 10A.
Takhle malý letadla se nevyplatí moc přetěžovat-bude se to prohybat a když to vyztužíš tak to bude ještě těžší a ztratí to ten efekt.
Jde o to jakej to s tou 7X4 bere proud, co tam píšou tak se ten motor jeví jako poměrně vysokootáčkovej. Nicméně se mi nezdá že by to s ní bralo těch 11A a jestli jo tak to bude dost rychlý. Chtělo by to asi vyzkoušet víc vrtulí...
Podle mě do schock fyera jako je funki patří min. 8X4 spis 9X6 aby to víc táhlo a míň točilo...
Podle mě do schock fyera jako je funki patří min. 8X4 spis 9X6 aby to víc táhlo a míň točilo...
já tam mám tohle: www.jrc-airport.estranky.cz
vrtule 10x4, tak nevím, jak to bude lítat
ta baterie je 3- článek
vrtule 10x4, tak nevím, jak to bude lítat
ta baterie je 3- článek