tak oběžku nemám.Mám Megu 22/45/3.klasiku.Dělá mě to pří pozvolném přidávání i při rychlým.Já nevím, možná sem si toho předtím nevšiml.Ale myslím si že pří zapnutí, když se připojuju na vysílač mě to předtím píplo 4x a teď jen 2x. Zkoušel jsem to resetovat(po vstupu do programování hned plyn dolů,jen nastaví rozmezí plynu) a stejně to cukne pokaždý kousek zpět.
Vysílačkou si nemyslím že to je, páč sem v ní nic nezměnil, jen programování réglu a od té doby sem si toho všiml.Tx mám Graupner mx-20
sklopná vrtule se nesklopí
Re: sklopná vrtule se nesklopí
Tak to trochu vysvětluje. Na klasickou Megu (inrunner) bys měl mít nastavený na reglu mód 3, tzn. malý předstih a brzda aktivní.
Ovšem přestože Spin regulátory jsou výborné, plynulý rozběh inrunneru moc neumí, ať děláš s nastavením co chceš. Teprve nová verze Spin Pro to má údajně nějak vylepšené.
Doporučuju koupit Jetibox, za pětistovku je to dobrá investice, nastavování pípáním je děsně nešikovné.
Ovšem přestože Spin regulátory jsou výborné, plynulý rozběh inrunneru moc neumí, ať děláš s nastavením co chceš. Teprve nová verze Spin Pro to má údajně nějak vylepšené.
Doporučuju koupit Jetibox, za pětistovku je to dobrá investice, nastavování pípáním je děsně nešikovné.
No to pípání me rozčiluje taky
mod3 sem taky zkoušel a brzda funguje ale cuká to zpět taky. Sice to brždění není žádná sláva, ale snad to bude stačit. Docela mě udivuje že je to cítit i když stím točím rukou. Divný. Když to nezaklopí, použiju starou dobrou gumičku
.Asi to vypadá na koupi boxu a snad to bude v poho
ahoj, tak na večer sem si stím ještě hrál a zkoušel různé pokusy a závěr asi takovej.Podle potočení vrtule, jakmile se začne magnetovat rotor, se to buďto pohne k nejbližšímu protipólu a točí se hned dobře a nebo je blíž ten vedle a cukne to tím pádem a magnet zpět a pak už normálně. Dělalo to jak na rychlé přidání tak na pomale. Ale po více pokusech se to třeba 5x roztočí dobře. Takže asi tak