Pošta z Hobbykingu
Re: Pošta z Hobbykingu
Dobrý nápad. Pošli mi prosím mail, ať to nemusím někde hledat. Tedy pokud ho víš. Dík.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
sharkcom píše:Dobrý nápad. Pošli mi prosím mail, ať to nemusím někde hledat. Tedy pokud ho víš. Dík.
Emailová adresa je info@cpost.cz.
Dík. něco sesmolím
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
- mike97
- Kontaktovat uživatele:
Už mi došlo to oznámení, a tak jim plnou moc pošlu na mail, ale není mi jasná jedna věc. Mám jim poslat výpis z banky, nebo něco takového k tomu? A předmět mám udělat nějaký takový? - Skladové číslo Dxxxxx Podací číslo Prxxxxx
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Posilam jim emaily - to co mi prijde po objednani a zaplaceni; potrebujou vedet co v tom je a za kolik, proto posilam:
a) Your order at HobbyKing, #XXXXXXXXXXXX - tam je skladba objednavky a jeji cislo
b) Your parcel has been sent from the HobbyKing.com warehouse! - tam je vazba cisla objednavky a podaciho cisla baliku
c) Receipt for Your Payment to hexTronik Limited - tam uvidi kolik jsem za to konkretni cislo objednavky zaplatil
d) plnou moc, naskenovane pdf
zatim to vzdy stacilo
a) Your order at HobbyKing, #XXXXXXXXXXXX - tam je skladba objednavky a jeji cislo
b) Your parcel has been sent from the HobbyKing.com warehouse! - tam je vazba cisla objednavky a podaciho cisla baliku
c) Receipt for Your Payment to hexTronik Limited - tam uvidi kolik jsem za to konkretni cislo objednavky zaplatil
d) plnou moc, naskenovane pdf
zatim to vzdy stacilo
jyrry.webnode.cz
mike97 píše:Mám jim poslat výpis z banky, nebo něco takového k tomu?
Já posílám dokumenty uvedené viz tento odkaz a tam viz sekce Pokud si od Vás vyžádají dokumenty k zásilce, a to přiložené v příloze ve formátu PDF získané dle toho tam uvedeného postupu.
mike97 píše:A předmět mám udělat nějaký takový? - Skladové číslo Dxxxxx Podací číslo Prxxxxx
Ano.