Jak je zapojen tento konektor?
Jak je zapojen tento konektor?
Prosim, vite nekdo zapojeni konektoru na teto baterii?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F16714%5F%5FZIPPY%5FFlightmax%5F5000mAh%5F3S1P%5F20C%5Fhardcase%5Fpack%5FDE%5FWarehouse%5F.html
Plus je tluste, coz je jasne z obrazku, ale je uvnitr samec nebo samice?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F16714%5F%5FZIPPY%5FFlightmax%5F5000mAh%5F3S1P%5F20C%5Fhardcase%5Fpack%5FDE%5FWarehouse%5F.html
Plus je tluste, coz je jasne z obrazku, ale je uvnitr samec nebo samice?
Misa+ Hitec Aurora 9, MPX Acromaster, homemade Click alias Pitchus, quadcopter Hydropero 2
Re: Jak je zapojen tento konektor?
Discharge Plug: 4mm Bullet-connector
je tam tedy klasický 4mm gold, je to jen v pouzdře
EDIT: v tom, co mám já, je tlustší=samice, hubenější=samec
mihlit píše:Discharge Plug: 4mm Bullet-connector
Presne tak,je to všade rovnako pri týchto konektoroch..
elektrolety
Potvrzuji: mínus - samec, plus - samička
Bezva, diky moc za trikrat potvrzene info.
Misa+ Hitec Aurora 9, MPX Acromaster, homemade Click alias Pitchus, quadcopter Hydropero 2
ano je to tak akorat dej si bacha, jednou se mi stalo ze chinan to napajel obracene, vubec mne to nenapadlo zkontrolovat a dal sem to dal sousedovi, ten to zapojil a usmazil v aute regl 
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Jasne, diky za tip.
Ještě podle barviček: červená je +, černá je -
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
Ja len dodám, že číňan o vymyslel pekne sprosto a každý normálny človek si to prepájkuje opačne - teda, samička na + a samček na - je OK, ale to púzdro je proti zdravému rozumu. Celý vtip je v tom, že zatiaľ čo konektor + nepotrebuje okolo konektoru nijaký priestor (pchá sa dovnútra, na batérii je samička), naopak - ten priestor okolo potrebuje. Lenže oni, mantáci, dali užší konektor okolo - a tlstejší okolo +. Takže napríklad bežné goldy štvorky v zmršťovačke do toho nevopcháte - konkrétne mínusový konektor, plusový s veľkou rezervou...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
Abych jeste ragoval na prispevky podemnou...
to woita > barvy jsou jasne, dokonce i siroky a uzky konec je z fotek baterek videt, bobhuzel, co je uvnitr (samec / samice) mi bylo zahaleno:-)
to jameson > kamaradovi jsem tyhle konektory pajel na auto, neresic, jak to maji cinani a udelal jsem to tak, ze do uzkeho konce jsem dal samici a do sirokeho pak samce...prislo mi to tak logictejsi...ovsem asiati to maji dle reakci nademnou opacne. vzhledem k tomu, ze nechci kazdou baterku prepajovat, zapojim to podle nich a proto jsem vznesl dotazek:-)
Jeste jednou diyk vsem za reakce a upresneni.
to woita > barvy jsou jasne, dokonce i siroky a uzky konec je z fotek baterek videt, bobhuzel, co je uvnitr (samec / samice) mi bylo zahaleno:-)
to jameson > kamaradovi jsem tyhle konektory pajel na auto, neresic, jak to maji cinani a udelal jsem to tak, ze do uzkeho konce jsem dal samici a do sirokeho pak samce...prislo mi to tak logictejsi...ovsem asiati to maji dle reakci nademnou opacne. vzhledem k tomu, ze nechci kazdou baterku prepajovat, zapojim to podle nich a proto jsem vznesl dotazek:-)
Jeste jednou diyk vsem za reakce a upresneni.