Uhlikove podvozky
Uhlikove podvozky
Nevite nahodou nekdo, kdo vyrabi uhlikove podvozky pro SlowFlyery ? (Takove ty, co se ted prodavaji kolem 120 Kc)
Podvozek
Zkus to u
Karel Brandejs - odkaz je na home page vlevo - uhlíkové tyčky levně
KB Model
kb.model@tiscali.cz
tel./fax +420 494 371 261
Karel Brandejs - odkaz je na home page vlevo - uhlíkové tyčky levně
KB Model
kb.model@tiscali.cz
tel./fax +420 494 371 261
Faust
- MartinLetec
Proč si je nevyrobýte s uhlýkových drátů do kříže vetknutých do nějakých pertynaksovích bodů a na spodek přilepte drát ohnutý na uchycení kol jestly chce někdo rád zašlu výstižné fotky mého zvětšeného Bladeho kde tanto podvozek mám a je dost pevný i když tak nevypadá původně jsem chtěl taky použít prohlý
uhlýkový plát ale nesehnal jsem ho.
uhlýkový plát ale nesehnal jsem ho.
Naposledy upravil(a) MartinLetec dne úte 30.11.2004 21:51, celkem upraveno 3 x.
MP
MartinLetec píše:Proč si je nevyrobýte s uhlíkovích drátů do kříže vetknutých do nějakých pertynaksovích bodů a na spodek přilepte drát ohnutý na uchicení kol jestly chce někdo rád zašlu výstižné fotky mého zvětšeného Bladeho kde tanto podvozek mám a je dost pevný i když tak nevypadá původně jsem chtěl taky použít prohlí uhlíkoví plát ale nesehnal jsem ho.
Nechci rýpat a pokud máš třeba dyslexii, nebo jsi cizinec tak se omlouvám. Přesto mi to nedá: Je ten podvozek stejně kvalitní jako tvá čeština?
2 Martinletec:v pohodě
2 zdzd:Jsem těžkej dyzlektyk a pokut nemám program který mi to opravý jsem v PRDE... a mám takový dojem že jsme na RCmánii ané na CZmánii a nám co s tím máme problém není zrovna příjemný
když nám to někdo připomíná a proto vás prosím o toleranci,protože i my máme rádi RCmánii a lítání
ps:a to se k tomu přiznám i svýmu synovy kterýmu je pět a je mu to úúúplně jedno!!!!!!!!!!!
2 zdzd:Jsem těžkej dyzlektyk a pokut nemám program který mi to opravý jsem v PRDE... a mám takový dojem že jsme na RCmánii ané na CZmánii a nám co s tím máme problém není zrovna příjemný
když nám to někdo připomíná a proto vás prosím o toleranci,protože i my máme rádi RCmánii a lítání
ps:a to se k tomu přiznám i svýmu synovy kterýmu je pět a je mu to úúúplně jedno!!!!!!!!!!!
- MartinLetec