Cen Matrix R2 1:8 5.0 RTR rada

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
JMalik

Re: Cen Matrix R2 1:8 5.0 RTR rada

#16 Příspěvek od JMalik »

batista24 píše:Zdravím, rozhodol som sa pre kúpu nejakej buggyny v mierke 1:8 spaľovak, zatiaľ sa mi pozdáva tento model http://www.astramodel.cz/cz/katalog/CEN ... -p310.html. Chcel by som počuť nejaké názory na tento model buggy, či je to v pohode na hobby jazdenie alebo poprípade niečo podoné navrhnúť, nejaký podobný spaľovak....diki

Velmi dobře si rozmysli, jaké máš možnosti kde jezdit. Také jsem takhle před dvěma rokama uvažoval. Nakonec po reálném posouzení "dráhy" jsem skončil u FG Leoparda.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
h4Wk

#17 Příspěvek od h4Wk »

Tak dnes mi dorazilo palivo TORNADO CAR 16% Clean Power a musim uznat, že oproti Rapiconu je to opravdu "nebe a dudy" auto jede úplně jinak, z nízkých otáček vystřelí jako střela a přechody z polovičního plynu na plný jsou teď taky úplně jinde...jediné co me teď trošku štve, že se motor mnohem víc hřeje ikdyz jsem dal trošku bohatější směs...ale olej to plive takže snad se není čeho bát...:) Odtěď už opravdu TORNADO !
mAto424
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od mAto424 »

16% nitra na taky motor je velmi malo.Preto sa to tolko hreje a to ze z vyfuku pluje palivo neznamena,ze to je v poriadkju....motor sa moze aj tak prehrievat.
Neviem aklo si mal ten motor predtym naladeny,ale co som ja vela ludi pocu,prave palivo TORNADO neodporucali....na RAPICON som teraz prvy krat pocul nieco negativne....
h4Wk

#19 Příspěvek od h4Wk »

Ja jen reagoval k prispevku nejezdim 4,6ccm ale 3,5ccm...a co se tyce nitra tak snad cim vice nitra tim vyssi vykon a vetsi treni ne ? Kdyz nitro je okyslicovac...
mAto424
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od mAto424 »

jaj,tak prepac...ale na 3,5ku by si mal aj tak davat aspon 20%, nitra.
Cim viac nitra,tym vyssi vykon....ale ten je dosiahnuty vyssimi otackami,pri ktorych sa motor viac hreje.Inak nitro pomaha chladit motor,ale v tomto zmysle mu aj ,,zvysuje,, vykon.....
batista24

#21 Příspěvek od batista24 »

no dlho som tu nebol.....kúpil som nakoniec HPI Trophy truggy 4,6 a som spokojný, palivo používam Tornado 20 % a to isté som používal aj predtým keď som mal Cen 1/10 onroad.....osobne nemám skúseosti s inými palivami a tu počujem prvý krát, že je medzi nimi rozdiel pri jazdení
Odpovědět

Zpět na „Auta“