3mm tyc je zo zvaracieho drotu, vlozky z trubky 4x3mm ... po vychladnuti sa jemne scvrknu
max bee riadenie + instalacia v kridle
max bee riadenie + instalacia v kridle
no toto bude kratke ... tak z rychlika ... vsetko je jasne plech 1mm z tuarega niektore casti spajkovane striebornym cinom, niektore natvrdo striebrom (obr 7135), je to vidiet
3mm tyc je zo zvaracieho drotu, vlozky z trubky 4x3mm ... po vychladnuti sa jemne scvrknu
... tak je treba na cisto vrtat na priemer 3 aby vsetko do seba pekne sadlo
Re: max bee riadenie + instalacia v kridle
koncovky na tiahla + zostava
zavit tiahla pride zalepit do trubky, nesmie ist az k hrane trubky, takze narezat len na zaciatok
zavit tiahla pride zalepit do trubky, nesmie ist az k hrane trubky, takze narezat len na zaciatok
Tcko pride do pomocnej stojiny a vlepi sa do kridla ... kridlo je uz v tomto momente potiahnute papierom a ciastocne nalakovane
kridlo sa zlepi v sablone z vyrezov a prelaminuje sa spoj ... tak aby sklo upevnilo pomocnu stojinu Tcka ku kridlu
vyrobene su zarezy pre zavesy ... spaliky sa daju lahko najst presvietenim
vyrobene su zarezy pre zavesy ... spaliky sa daju lahko najst presvietenim
Přidám drobnou zkušenost : vyplétací drát do kola mopedu Babeta (špice) má rovněž průměr 3 mm, je pájitelný i letovatelný, ALE je tvrdší a pevnější než svářecí drát.
Vyplétací dráty do motocyklu (3,5 i 4 mm) i Babety s úspěchem používám i na podvozky. Není to na ránu, to podvozek uhne, ale běžná přistání jsou v pohodě.
Vyplétací dráty do motocyklu (3,5 i 4 mm) i Babety s úspěchem používám i na podvozky. Není to na ránu, to podvozek uhne, ale běžná přistání jsou v pohodě.
RisaH - C/L team Rakovník
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vídím na DSC07181.JPG ,že jsi použil normální ložisko do LOGřízení. Ložiska s flanší došla?
nie mam tie od teba stale tu, ale mam pocit ze je lepsie ked je tam sirka drahy tie 3 mm namiesto 2 .. tak nejako som vymekol ... teraz prave robim nove riadenie, este raz na to kuknem, mozno to skusim :- ))
risah píše:ALE je tvrdší a pevnější než svářecí drát
a je stale rovnaky aj po tom co ho vyzihas pri >700 stupnoch? :- )))
este k tomu zvaraciemu dratu - bol som minule v specializovanej predajni na zvaracie draty a chlap na mna vybalil asi 50 druhov (vratane hlinikovych s magneziom, so striebrom atd. atd)
ten co pouzivam ja je nejaky kurevsky tvrdy, pretoze ked skusam nakrutit klapky tak to nejako konci tym ze vsetko drevo praska a drat sa skoro ani nepohne.
Nemas nejaku blizsiu specifikaciu toho zvaracieho dratu ?
ten co pouzivam ja je nejaky kurevsky tvrdy, pretoze ked skusam nakrutit klapky tak to nejako konci tym ze vsetko drevo praska a drat sa skoro ani nepohne.
Nemas nejaku blizsiu specifikaciu toho zvaracieho dratu ?
je to z obi, priemer 3mm (aby to vliezlo do trubky 3mm cize nie 3,2 co tiez ponukaju), ma nejaku povrchovu upravu, asi medenu a je to zuvacka co skoro nepruzi ... imho optimalne na klapky, ze sa to aj nepodda aj za natocit, nemam rad ked to pruzi ale skoro to nejde natocit ... ale stale to nie je to co by som chcel, lebo to ma po vyzihani tendenciu samovytvrdzovat a pri prvom natacani v tom nieco "praskne" a potom je to uz zase meke :- ))) ... chcelo by to najst optimalny material ... ale tomu sa budem venovat az sa mi tych 10 metrovych prutov co bolo v baliku minie :- ))))))
igorb píše:je to z obi, priemer 3mm (aby to vliezlo do trubky 3mm cize nie 3,2 co tiez ponukaju), ma nejaku povrchovu upravu, asi medenu a je to zuvacka co skoro nepruzi ... imho optimalne na klapky, ze sa to aj nepodda aj za natocit, nemam rad ked to pruzi ale skoro to nejde natocit ... ale stale to nie je to co by som chcel, lebo to ma po vyzihani tendenciu samovytvrdzovat a pri prvom natacani v tom nieco "praskne" a potom je to uz zase meke :- ))) ... chcelo by to najst optimalny material ... ale tomu sa budem venovat az sa mi tych 10 metrovych prutov co bolo v baliku minie :- ))))))
no prave...ja ten 3mm neviem za boha zohnat - stale mi ponukaju len 3,2 - a OBI (ani OBI wan kenobi) tu nemam siroko-daleko
no aby som pravdu povedal kupil som to raz v nemecku v OBI a poftakach ... hornbach tam nemate? tam by to mohli mat ... v bauxxx sa mi zda ze su len tie 3,2mm ...
igorb píše:no aby som pravdu povedal kupil som to raz v nemecku v OBI a poftakach ... hornbach tam nemate? tam by to mohli mat ... v bauxxx sa mi zda ze su len tie 3,2mm ...
hej...Hornbach je tu - aj ked sa zda ze so sortimentom to tam ide dole vodou - kolega zhanal v sobotu UHU Por a povedali mu ze to vyradili z ponuky...asi je nas malo modelarov co to kupujeme
Skusim este raz dve specializovane firmy na zvaranie, uvidime kam ma poslu (alebo neposlu...)
no v tu u nas v hornbachu kupim viac ako v baumaxe (chodim do lamaca) ... zrovna vcera som potreboval nejake vedi do malej rucnej vrtacky ... nieco ako dremel oddelenie som v baumaxe nenasiel, v hornbachu donevidim ... lepidla (myslim male tubove) doaleluja ... mozno nie je hornbach ako hornbach .. na tie lepidla skus pozriet bratislavsky ak sem budes mat cestu, mas to hned pri dialnici