Podvodník na RC manii !!!
Re: Podvodník na RC manii !!!
Odplivni, zasakruj a pouč se z toho.
baisy
baisy
moje hračky
http://baisy.rajce.idnes.cz/letadla/
http://baisy.rajce.idnes.cz/letadla/
baisy píše:Odplivni, zasakruj a pouč se z toho.
baisy
To už jsem udělal. Toto téma je upozornění na to, že ani rc mania není čistá
PetrD píše:Myslel sis, že za 350,- dostaneš nové éro?? Tuhle reakci nechápu, prodejce se určitě nechoval podle všech pravidel, ale rozmazávat to tady jako podvod![]()
A ještě ke všemu zveřejnit všechna čísla telefonu, účtu, mail, adresu... to chce fakt odvahu!
Jakou odvahu? On vyje... se mnou a já vyje.. s ním.
Prodejce je šmejd, o tom není pochyb, viz popis modelu ale tvoje vlastní blbost tomu napomohla statečně. To sis vážně myslel že model za 130dolarů + pošta ti někdo nechá netknutej po dvou startech za 350 korun???????
"Beru hned" - to ses zachoval jako ta největší kafka, každej podvodník zajásá když je někdo tak nažhavenej a nejlíp zdaleka.
Tak si dal 350kč za motor a regl - no mohlo to dopadnout i hůř, cena za tvou chybu nebyla tak velká, hlavně se nezapomen poučit.
"Beru hned" - to ses zachoval jako ta největší kafka, každej podvodník zajásá když je někdo tak nažhavenej a nejlíp zdaleka.
Tak si dal 350kč za motor a regl - no mohlo to dopadnout i hůř, cena za tvou chybu nebyla tak velká, hlavně se nezapomen poučit.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Uživatel kolekfra se zaregistroval nedávno 29.4.2012 a dá se říct, že v podstatě jen za účelem prodeje různých modelářských věcí. Žádný z jeho celkem 10 příspěvků se netýkal ničeho jiného. To samozřejmě samo o sobě ještě nemusí znamenat problém, ale na druhou stranu ani nelze očekávat, že by na RC Mánii k něčemu takovému jako je určitá forma nečestnosti při prodeji nebo vysloveně k podvodu nemohlo dojít. Pokud došlo ke zmíněnému problému při prodeji v tomto případě je otázkou nakolik jsou spokojeni ostatní kupující, kteří od něj také něco koupili. Možná by bylo vhodné prostřednictvím admina kontaktovat ostatní kupující a pokud by problémových případů bylo víc třeba by se postižení dohodli na nějakém postupu.
Beep píše:Prodejce je šmejd, o tom není pochyb, viz popis modelu ale tvoje vlastní blbost tomu napomohla statečně. To sis vážně myslel že model za 130dolarů + pošta ti někdo nechá netknutej po dvou startech za 350 korun???????
Poučil jsem se. To jo. Žádnej regl k tomu nebyl. Jen motor. Myslím, že prodejce moc dobře věděl co prodává. Psal jsem si s maniakem, který mu napsal jako první, ale neozval se mu, protože si ho chtěl převzít osobně.
Drondys píše:Uživatel kolekfra se zaregistroval nedávno 29.4.2012 a dá se říct, že v podstatě jen za účelem prodeje různých modelářských věcí. Žádný z jeho celkem 10 příspěvků se netýkal ničeho jiného. To samozřejmě samo o sobě ještě nemusí znamenat problém, ale na druhou stranu ani nelze očekávat, že by na RC Mánii k něčemu takovému jako je určitá forma nečestnosti při prodeji nebo vysloveně k podvodu nemohlo dojít. Pokud došlo ke zmíněnému problému při prodeji v tomto případě je otázkou nakolik jsou spokojeni ostatní kupující, kteří od něj také něco koupili. Možná by bylo vhodné prostřednictvím admina kontaktovat ostatní kupující a pokud by problémových případů bylo víc třeba by se postižení dohodli na nějakém postupu.
Mně bylo jeho nedávné zaregistrování také divné, proto jsem také požadoval to foto. Myslím, že od něj nikdo ani nic nestihl koupit. Ale radši to zjistím....
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě to je sviňárna co udělal, když deklaroval to co si nedostal za jakoukoliv cenu
Jenom se prosímtě podívej na Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, aby si ho neporušil a nehrozili ti ještě vetší sankce naž jemu za 350kč. Nejsem právník a v zákonech se nevyznám, proto mě prosím nekamenujte.
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
já teda nevím, ale ta cena snad mluví za vše, že je všude kolem nás spousta pitomečků co to různě zkouší, je prostě realita. Koupit 2m letadlo za 350,- a pak se rozčilovat a ještě veřejně ? To snad ne.. 
therccustomjets.cz
customwings.cz
customwings.cz
Tak pokud prodejce pošle fotky téměř nového letadla a za téměř nové ho taky prodává, byť za nízkou a podezřelou cenu a pošle něco tak zbědovaného, je to z jeho strany podvod
Je to prostě parch..t, který si nezaslouží nic jiného než pořádnou nakládačku aby si to příště hodně dobře rozmyslel co udělá
Všechny jemu podobné vyčůránky bych zveřejnil úplně všude, kde to jde a už by si neškrtli
Je to prostě parch..t, který si nezaslouží nic jiného než pořádnou nakládačku aby si to příště hodně dobře rozmyslel co udělá
Všechny jemu podobné vyčůránky bych zveřejnil úplně všude, kde to jde a už by si neškrtli
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
2Zba: Moje ségra bydlí kousek od něj. Až tam pojedu, mám se se švárou za ním stavit? Klidně přibereme pár kamarádů. Pocházím od tama, takže v pohodě. Bohužel já tam jedu až v červenci na prodloužený víkend. Vezu tam rodičům dcerku na prázdniny.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
toto jednani urcite neni v poradku. nicmene jde jen o 350 korun a to se da prezit. na druhou stranu by me odradila nizka cena a popravde receno bych za tuhle cenu ani nic lepsiho necekal. celkem se divim i prodavajicimu ze se mu chtelo pro usmolenych par korun tohle podnikat. kazdopadne se jedna maximalne o prestupek. kdezto ty by jsi si timhle mohl pekne zavarit...
chapu tve zklamani a pocity nicmene za tyhle penize to vazne smrdelo. kdyz uz kupuju neco tak moc pod cenou, necham di vec nafotit s necim co potvrzuje aktualni datum porizeni fotky treba noviny..
chapu tve zklamani a pocity nicmene za tyhle penize to vazne smrdelo. kdyz uz kupuju neco tak moc pod cenou, necham di vec nafotit s necim co potvrzuje aktualni datum porizeni fotky treba noviny..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
kratas píše:2Zba: Moje ségra bydlí kousek od něj. Až tam pojedu, mám se se švárou za ním stavit? Klidně přibereme pár kamarádů. Pocházím od tama, takže v pohodě. Bohužel já tam jedu až v červenci na prodloužený víkend. Vezu tam rodičům dcerku na prázdniny.
To by bylo dobré
350 kaček nestačí ani na jedno slušné servo. Chtít za to solidní eroplán je minimálně naivní představa. pokud to někdo za takovou cenu nabízí, jsou jen dvě možnosti. Buď je to rovnou podvodník prodávající šmejd, nebo někdo absolutně neznalý. Pokud to někdo za tu cenu chce koupit, jsou jen dvě normální možnosti. Buď chce zneužít neznalosti prodávajícího, nebo to kupuje s tím, že vykuchá co se hodí a zbytek šlehne do popelnice.
Pokud to ovšem někdo koupí s představou, že v tom není žádná kulišárna ani z jedné strany a přitom koupí skvělou věc, je to naivita. Tak to prostě je.
Pokud to ovšem někdo koupí s představou, že v tom není žádná kulišárna ani z jedné strany a přitom koupí skvělou věc, je to naivita. Tak to prostě je.
Už jsem to uváděl v jiném vláknu na podobné téma, prodejce sice nejspíš řekl pravdu o modelu, ale nikoliv celou. Na pár "zlomenin" nejspíš zapomněl. Faktem je, že za pětikilo není nejspíš možné očekávat perfektní maketu v obří velikosti, ale solidností obchodu by zcela jistě bylo udělat fotku reálu - viděl jsem je na modelbazaru i aukru a nezatajovat nic. Tady jsou to relativně malé věci za relativně malé peníze. Při větších obchodech - koupě auta přes bazar či inzerát, by se mohlo hopvořit o skrytých vadách, které brání řádnému užívání a mohly by být důvodem pro odstoupení od smlouvy.
Hitec Aurora 9X