Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Zamčeno
Zpráva
Autor
german

Re: Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD

#1861 Příspěvek od german »

graup15 píše:
Homer.Simpson píše:930m 8O
Kokos nechapem ako to na tu dialku este vidis.A nie len vidis, ale aj riadis...Asi dost pomaha ten Piotrov bazmek, ci?
Ja vyletim tak do 350m a mam co robit sam zo sebou :roll:

No někdy řídím jako prase...proto taky jsem na těch 1000m nedosáhl. :-)
Piotrekův bazmek pomáhá bezvadně, bez něj prostě neletím. Už jsem jednou doma Assistanta zapoměl, tak jsem to sbalil a jel domů.

Tak tak bez SA to nie je ono :-)
Přílohy
14_Lunak_27.5.2012_1.let.gif
Dzordzik

#1862 Příspěvek od Dzordzik »

No, nejít si zalítat jenom proto, že nemám v modelu berličku je vůbec zajímavé :-) Já v modelu vario mám, ale nejvíc mě baví vytočit si pořádnej vybojovanej stoupáček pěkně bez něho, protože s ním je to o dost jednodušší. S Variem z toho nemám takovou radost. Ne že by to bylo zadarmo, ale není to už ono.
graup15

#1863 Příspěvek od graup15 »

Hmm...já si létám pro odreagování...stačí, že mi serou v práci, aby mně ještě srala příroda ..tak to bych už neunesl. Proto Vario.
Standa Stuchlý

#1864 Příspěvek od Standa Stuchlý »

mám smůlu, termika jedině směrem dolů, tak jen s motorem. Těch 770m jsem udělal s 2,6m větroněm a to nebylo nic moc, už jsem byl i výš, ale letos zatím ne.
Bez názvu.JPG
Dzordzik

#1865 Příspěvek od Dzordzik »

graup15 píše:Hmm...já si létám pro odreagování...stačí, že mi serou v práci, aby mně ještě srala příroda ..tak to bych už neunesl. Proto Vario.

:D Hned zítra si to vytisknu a vylepím v dílně. Tohle fakt zarámovat :D
petertn
Kontaktovat uživatele:

#1866 Příspěvek od petertn »

graup15 píše:
lipan píše:jednoduché- koupit si několik letadel :D

:-) :-) :-) Ale příště to bude radši něco jiného ..:-) :-)
Nejvíc mi rozesmálo..Viking má MH33 :-) :-) :-)
Ale jinak to bylo super, hlavně ta story jak vzniklo Volcano ...tomu se řehním ještě teď.

trochu neskor, ale ako vzniklo? ten profil MH 32, co s nim?
dik
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
graup15

#1867 Příspěvek od graup15 »

Kluci nezkoušeli jste někdo dát do hajzlu tu zhovadilost jménem Boda anténky a místo nich dát normální, fungující ...ala Futaba, Jeti atd?
Potřebuji tenhle přijímač nacpat do Vikinga a s těmi anténami(to snad vymyslelo jen hovado) to je no way :-(
Přílohy
P1090110.JPG
Dzordzik

#1868 Příspěvek od Dzordzik »

To si snad děláš srandu, že TOHLE půjde do Vikouše :-( Tomu modelu nedávám dlouhého života. Nechci sýčkovat, ale s tímto rx už pár modelů spadlo na neřízení a to byly dřeváky.
ST
Kontaktovat uživatele:

#1869 Příspěvek od ST »

Měl jsi majitele týhle zhovadilosti hnedka mezi dveřma proplesknout aby dostal rozum. Prostě mu tam ty díry do trupu udělej vo co de né. 8O Jinak se to dá normálně odletovat a znova zasmrštit živé konce antének.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
PepaK
Kontaktovat uživatele:

#1870 Příspěvek od PepaK »

ST píše:Měl jsi majitele týhle zhovadilosti hnedka mezi dveřma proplesknout aby dostal rozum. Prostě mu tam ty díry do trupu udělej vo co de né. 8O Jinak se to dá normálně odletovat a znova zasmrštit živé konce antének.

To sem se snažil a on si nedá vůbec říct. :(
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#1871 Příspěvek od Milan Nes »

mno good luck ... ja bych si to do letadla nedal, znamej zapich kompozita ze tahal repu, nastesti sem to opravil ... bylo to nastesti zamrznuti az na pristani ale i tak ne moc peknej pohled :)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#1872 Příspěvek od Genagen »

Dzordzik píše:To si snad děláš srandu, že TOHLE půjde do Vikouše :-( Tomu modelu nedávám dlouhého života. Nechci sýčkovat, ale s tímto rx už pár modelů spadlo na neřízení a to byly dřeváky.

Muzu se zeptat, jestli krome futaby existuje neco podobne spolehliveho, co byste do vikouse dali? Duplex? DMSS?
Dzordzik

#1873 Příspěvek od Dzordzik »

Mám v celouhlíkovém Dingovi vyzkoušený Twin, Futabu ne, ale co vím tak funguje, pokud se jí správně nastaví antény. Twin podle mých zkušeností na to tak háklivý není, resp. neměl jsem takové problémy jako jiní. Na důvod se mě ale neptej, teoreticky by všechny 2,4 GHz (ne)měly mít se signálem více méně stejné problémy. Duplex už asi taky funguje.
creagel

#1874 Příspěvek od creagel »

Litam graupneri HoTT v Energicovi (uhlikovy trup i kridlo) a naprosto bezproblemove. Zkousel jsem i v Maxionovi schovat anteny dovnitr trupu (je pouze laminatovy, s uhlikovou vyztuhou u lemu kabiny a kridla) a taky naprosto bezproblemovy chod. Ale byl to jen test, radsi litam s antenama venku ;)
ST
Kontaktovat uživatele:

#1875 Příspěvek od ST »

Genagen píše:
Dzordzik píše:To si snad děláš srandu, že TOHLE půjde do Vikouše :-( Tomu modelu nedávám dlouhého života. Nechci sýčkovat, ale s tímto rx už pár modelů spadlo na neřízení a to byly dřeváky.

Muzu se zeptat, jestli krome futaby existuje neco podobne spolehliveho, co byste do vikouse dali? Duplex? DMSS?

Já si taky dovolil dát do kompozitového F3J po elektrifikaci TWIN2,4GHz. Řídil jsem to ECLIPSE7. Ale s tou jsem neměl 3 roky jedinej problém. Takže asi tak. Antenky byly pochopitelně venku z trupu.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Zamčeno

Zpět na „Elektrovětroně“