Depron Cup - 23.6.2012 Velká Ohrada

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Odpovědět

Kdy chcete letat dalsi kolo VDC?

Anketa končí za pát 15.06.2012 10:15

sobota 16.6.
2
17%
nedele 17.6.
2
17%
sobota 23.6.
4
33%
nedele 24.6.
4
33%

Celkem hlasů: 12

Zpráva
Autor
Luzr
Kontaktovat uživatele:

Re: Depron Cup červen - anketa

#46 Příspěvek od Luzr »

Abu píše:Ma nekdo nejaky navrh na zmenu lokality? Suchdol vpohode).

Bohuzel, podle mych informaci, ta draha se opravuje na konci a letadla ktera potrebuj jen kratsi drahu na pristani porad pres Suchdol pristavaji... (tedy, ja samozrejme litam porad, ale 6 vetronu ve vzduchu v ramci soutezni snahy dostat se co nejvys by asi byla vec jina...).
Abu
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Abu »

To se sice trochu rozchazi s oficialnimi informacemi (na strankach LKPR tvrdi, ze se zkracena hlavni RWY 6/24 bude pouzivat pouze pro starty a pristavat se bude vyhradne na vedlejsi 12/30 - asi abych mel na co koukat z okna)... ale nemam duvod ti neverit, pokud vidis ze dopravaky nadale pristavaji i pres Suchdol....
http://www.prg.aero/cs/o-letisti-praha/ ... ni-oprava/
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
kope
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od kope »

K té lokalitě :
Napadlo mne, že by se dalo lítat tady:

http://rcmapy.com/?locid=2158
nebo tady:
http://rcmapy.com/?locid=689

Možné nevýhody - Vinoř - sousedství oploceného fotbalového hřiště, u hřiště řada topolů, za kterými to v případě, že fouká přes ně, nepěkně mává
- Velká skála - oproti Dívčákům poměrně malá plocha, obklopená lesem, blízkost zástavby (v úplných začátcích jsem tam raději posadil letadlo na višeň, abych nemusel lézt přes plot výstavní vilky :oops: )

Není to ideální, ale v případě nouze...
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
hawk62

#49 Příspěvek od hawk62 »

Abu píše:Ma nekdo nejaky navrh na zmenu lokality?

tady neni zadny problem:

http://www.mapy.cz/#x=14.337817&y=50.032790&z=19&l=15

50°1'58.661"N, 14°20'12.760"E

spousta mista, mimo letecky koridor, par pejskaru
kope
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od kope »

hawk62 píše:
Abu píše:Ma nekdo nejaky navrh na zmenu lokality?

tady neni zadny problem:

http://www.mapy.cz/#x=14.337817&y=50.032790&z=19&l=15

50°1'58.661"N, 14°20'12.760"E

spousta mista, mimo letecky koridor, par pejskaru

Já jsem pro.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od DAF »

Já také, zatím stále bez rádia. Včera jsem zkoušel volat, bohužel jsem se nedovolal. Pokud rádio nebude do středy - čtvrtka, zkusím se obrátit na Luzra. Byxl bych proto pro termín v neděli, abych případně mohl rádia vyzkoušet a nedělal to až na place.
Hitec Aurora 9X
Abu
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Abu »

S plackem pod Velkou Ohradou problem nemam, sice je to tam trochu mensi nez na Divcacich a sidliste je docela blizko (takze litani na sever neprichazi v uvahu), ale jinak je to asi OK a hlavne to tam chlapci maji uz overene v praxi.
pepin

#53 Příspěvek od pepin »

Abu píše:S plackem pod Velkou Ohradou problem nemam, sice je to tam trochu mensi nez na Divcacich a sidliste je docela blizko (takze litani na sever neprichazi v uvahu), ale jinak je to asi OK a hlavne to tam chlapci maji uz overene v praxi.

má pofukovat z jihu,tak ani nehrozí nějaké zalétávání k sídlišti,pokud něco bude neřízeně padat,tak to bude do volného prostoru,je to tam určitě dobrý a vcelku bez problému při daném směru větru použitelný,navíc auta hned u plácku.podle mého dobrá náhradní plocha.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Abu »

Pepine ono to neni tento vikend ale az za tyden. A neverim ze predpoved sily a rychlosti vetru na 8 dni dopredu ma nejakou vypovidaci hodnotu, jsou to jen ciste pohadky. Trochu smysl to zacina davat az tak 2-3 dny predem.
pepin

#55 Příspěvek od pepin »

Abu píše:Pepine ono to neni tento vikend ale az za tyden. A neverim ze predpoved sily a rychlosti vetru na 8 dni dopredu ma nejakou vypovidaci hodnotu, jsou to jen ciste pohadky. Trochu smysl to zacina davat az tak 2-3 dny predem.

aha,já myslel že létáte tuto sobotu,to by bylo prtávě kuli tomu jižnímu větru ideální,týden dopředu taky nijak na předpověd nesázím,leda se to nemění den po dni ,pak to většinou vychází.
mnov

#56 Příspěvek od mnov »

DAF píše:Já také, zatím stále bez rádia. Včera jsem zkoušel volat, bohužel jsem se nedovolal. Pokud rádio nebude do středy - čtvrtka, zkusím se obrátit na Luzra. Byxl bych proto pro termín v neděli, abych případně mohl rádia vyzkoušet a nedělal to až na place.

Vymlouvat se na radio je jednoduché. Už jsem Ti psal SZ ohledně zkušeností se servisem. Nechápu, proč sem s tím nezajdeš. Je to asi hodně daleko, ujít těch 100 m a zeptat se. No nic nadále budeme asi komunikovat jen přes rcmania. :)
Nabízel jsem také zapůjčení radia na 35 MHz a bez odezvy. :( Prostě mě mrzí, že soused zde řeší problém s rádiem, s kterým bych mu pravděpodobně pomohl, ale nezastaví se zeptat. To už jsme asi opravdu otroci IT. :(
DAF
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od DAF »

Jednak to mám už u Hnízdila a tvá zkušenost přišla až poté, dal jsem to tam dřív, než jsi se ozval. Jednak když by to Hnízdil zvojtil, tak mu to můžu omlátit o hlavu, tobě ne, protože je Vás v baráku víc než mě :lol:, jste tedy ve zjevné přesile :wink: . Na rádio se nevymlouvám, přečti si mé příhody z posledních dvou závodů VDC, jednak jsem měl problém i na RC Manika show. Když si prohlédneš to video, uslyšíš, že tam nějaký problém byl (myslím, že jsi stejně byl první, kdo to viděl). Pokud by to Hnízdil nevyřešil, budu se samozřejmě zajímat o to, jestli to má smysl řešit, nebo jestli mám rozbít prasátko a poohlednout se po nové soupravě, což bude finančně docela pálka (abych to všechno přeosadil) + znovu všechno nastavit :( .
P.S. a co toto kolo udělat zase u Vás na place?
Hitec Aurora 9X
mnov

#58 Příspěvek od mnov »

DAF píše:P.S. a co toto kolo udělat zase u Vás na place?

Já bohužel příští týden musím na chalupu.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od DAF »

Nevadí, tak někdy příště. Do té doby (snad) už budu mít spravené rádio, protože bez něj létat s RC modely opravdu nejde (to není výmluva). Mé "historické" rádio Robbe Economic T4 27MHz AM už opravdu, ale opravdu použít nejde hmm, hmm! To mám už jen na památku, leda do toho implantovat WiFinu 8) .
Hitec Aurora 9X
habakuk_cz
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od habakuk_cz »

Technickej dotaz - pozoroval jste někdo z vás rozdíly ve smršťování jednotlivých papírových hnědých pásek?
Odpovědět

Zpět na „Minulé“