Heli na ven
Heli na ven
Zdravím vás,
potřeboval bych poradit, jaký vrtulník je asi tak nejlepší na létání venku pro mírně pokročilého "pilota" v cenně cca do 3000,-
Něco nalétáno už mám, měl jsem 4kanálového apache se kterým jsem nalétal pár hodin. Teď sháním nějaký vrtulník, který by vydržel venku i za mírného větru jakž takž udržet stabilitu. Nemusí to být žádné extra dělo, ale preferoval bych 4kanálový a spíš větší než menší a taky aby se hned při prudším přistání úplně nerozpadl.
Za vaše odpovědi budu vděčný
potřeboval bych poradit, jaký vrtulník je asi tak nejlepší na létání venku pro mírně pokročilého "pilota" v cenně cca do 3000,-
Něco nalétáno už mám, měl jsem 4kanálového apache se kterým jsem nalétal pár hodin. Teď sháním nějaký vrtulník, který by vydržel venku i za mírného větru jakž takž udržet stabilitu. Nemusí to být žádné extra dělo, ale preferoval bych 4kanálový a spíš větší než menší a taky aby se hned při prudším přistání úplně nerozpadl.
Re: Heli na ven
tak třeba nějakej takovej kestrel 500SX , nebo nine eagles free spirit,
ale nic závratnýho od toho nečekej. Taky za ty prachy.
Tady máme všichni heliny 20tisíc a vejš, tak proto ti tady tak odpovídaj.
Vůbec jim to neměj za zlý, ostatně zkus použít tlačítko hledat, než založíš vlákno, který tu je už milionkrát.
ale nic závratnýho od toho nečekej. Taky za ty prachy.
Tady máme všichni heliny 20tisíc a vejš, tak proto ti tady tak odpovídaj.
Vůbec jim to neměj za zlý, ostatně zkus použít tlačítko hledat, než založíš vlákno, který tu je už milionkrát.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Odpověď je jednodušší, než si myslíš. Při splnění všech tebou zadaných parametrů současně = žádá heli neexistuje.
Je tu vlákno o MJX 45. Podívej se tam. Pro dost lidí je to pro začátek "ono".
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
Aha, já právě viděl sekci Začátečníci, tak jsem předpokládal že tu budou lidé jako já 
Každopádně díky za info
Každopádně díky za info
Do 3000,- neni zas takovej problem. Tohle je na ven slusny a jeste ti zbyde na vysilacku a baterky http://www.fast-lad.co.uk/store/mik2220 ... 18457.html
(joke)
(joke)
- MarthiR
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
...ono to vlastně je hluboko pod 3000. Bohužel ne v Kč... 
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
Cascos píše:Zdravím vás,
Hodný model, stabilní >>> do 3000Kč? To si vzájemně odporuje! Určitě bych šel do něčeho, alespoň typu BLADE SR. Ale je tady zase ta zmínka větru. Dle mých zkušeností bych šel do "mírného" vánku pouze z něčím, jako je T-REX 500 a výš. Ještě i 450 je na vítr hodně náchýlná. Jinak dalším 4kanálovým vrulníkem se nikam neposuneš, to si raději nechej to co máš. Pokud chceš jít dál, potom jedině plnohodnotnou mašinu. A rozhodně doporučuji začít simulátorem, bez toho nahoru nechoď, byla by to otázka několika vteřin..
Aurora 9,Top Start (Phoenix),LOOP (Va-models),Větroň 2,2m, Crack (rcf), TREX 550, Dron, Pilatus 2,2m
Cascos píše:Zdravím vás,
Esky HB V2:
http://www.modelfun.cz/985-esky-honey-b ... ulnik.html
- ovšem pan zástupce Esky ho taky nemá, leda v cizině:
http://www.esky-heli.com/esky-honey-bee ... 37_177_689
--
Není to zázrak, ale s trochou menších úprav se s tím dají lítat i rychlý a ostrý zatáčky, osmičky a souvraty.
Někde je tu vlákno, tak hledej....
No jak jsem psal, něco už jsem nalítal, ale moc toho zas nebylo takže nechci riskovat že bych koupil vrtulník za 10 000,- a po několika letech bych ho rozbil. Na simulátoru jsem byl už před tím Apachem (jinak bych si ho ani nekoupil).
Je mi jasný, že za tu cenu nenajdu nic extra, jen mě zajímalo, jestli máte z něčím takovým zkušenosti a co byste pro začátečníka doporučili. Každej jednou začínal a pochybuju, že všichni hned se stroji za 20 000,-
Nicméně, našel jsem tenhle model
http://www.kup-rc-modely.cz/p_info/1003-mjx-f645-f-45-f45-2-4-ghz-gyro-digital-metal-super-odolny/?Lang=1
ale přijde mi zas podezřele levný.
Kdybych zvýšil hranici na 5000,- asi by se výběr moc nezvětšil že?
Je mi jasný, že za tu cenu nenajdu nic extra, jen mě zajímalo, jestli máte z něčím takovým zkušenosti a co byste pro začátečníka doporučili. Každej jednou začínal a pochybuju, že všichni hned se stroji za 20 000,-
http://www.kup-rc-modely.cz/p_info/1003-mjx-f645-f-45-f45-2-4-ghz-gyro-digital-metal-super-odolny/?Lang=1
Cascos píše:....
E HB V2 na trhu stejně není, tak si kup tohle.
Nevýhodu vidím jen v tom, že nemá bell-hiller s pádlama , jen vahadlo se závažími na 45° vůči rotoru.
-
oplu
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na tobě, ale jestli to myslíš s helinama vážně tak si zajdi do nejbližšího modelářského klubu a tam už tě odkážou za správnýma lidma. Jinak s těma cenama za heliny to není zase tak žhavé, MiniTitan E325 je helina, která ti vydrží na hoooodně dlouho (akorat trošku horší motor, ale pro začátek to ani neřeš) a se štěstím se i s výbavou vlezeš do 10k.
P.S. Když nebudeš spěchat a dáš kříž tak to půjde i bez rozbíjení
P.S. Když nebudeš spěchat a dáš kříž tak to půjde i bez rozbíjení
- MarthiR
Tak za sebe ti řeknu jedno, 4 kanál není 6 kanál takže vlastně nic neumíš krom toho že alespoň trošku víš jak to řídit
Přešel sem z Hračky Walkery 4 kanalu na Rexe 450 6 kanál
Základ sem měl a rozdíl, to ani nejde popsat, ten rex opravdu letí a opravdu reaguje na tvé poveli a nepadá po ocase nebo boku když ho za letu zabrzdíš.
Hele Měl sem rodiné problemý a rex šel z domu PC 17000Kč Po čase sem litoval a teď si budu skládat Tarot 450, Cena bude kolem 7000Kč i z 1 baterkou ale u tebe asi bude horší že budeš potřebovat vysílačku, nabíječku a další věci na seřízení.
Drak Tarota se dá sehnat za 3000Kč a elektronika (čína ale co dnes není čína) za 4000Kč
Základ sem měl a rozdíl, to ani nejde popsat, ten rex opravdu letí a opravdu reaguje na tvé poveli a nepadá po ocase nebo boku když ho za letu zabrzdíš.
Hele Měl sem rodiné problemý a rex šel z domu PC 17000Kč Po čase sem litoval a teď si budu skládat Tarot 450, Cena bude kolem 7000Kč i z 1 baterkou ale u tebe asi bude horší že budeš potřebovat vysílačku, nabíječku a další věci na seřízení.
Drak Tarota se dá sehnat za 3000Kč a elektronika (čína ale co dnes není čína) za 4000Kč
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Cascos píše:Nicméně, našel jsem tenhle model http://www.kup-rc-modely.cz/p_info/1003-mjx-f645-f-45-f45-2-4-ghz-gyro-digital-metal-super-odolny/?Lang=1 ale přijde mi zas podezřele levný
Není divu když to má komutátorové motorky, které moc nevydrží. Přečti si téma viz tento odkaz, ve kterém se o tom píše podrobněji. Takže je to mašinka, u které si buď můžeš nakoupit pytel náhradních origo motorů, které budou často odcházet a můžeš je tedy pravidelně měnit a nebo DODO či spíš PREDO ve smyslu "předělej doma" na stříďák (což se také řešilo v tom tématu viz už uvedený odkaz) a doufej, že se to snad jinak nerozsype a že nebudeš potřebovat nástroj viz tento odkaz obvyklý spíš u helin Double Horse.