koulinek píše:silcom> čím si lepil nebo budeš lepit tu uhlíkovou tyčku stožáru do hliníkových patek? epoxy nebo to blemtneš vteřinákem?
Ja to treba lepil vterinakem. Drzi i po padu.
koulinek píše:silcom> čím si lepil nebo budeš lepit tu uhlíkovou tyčku stožáru do hliníkových patek? epoxy nebo to blemtneš vteřinákem?
dhano6 píše:Neviete poradit ako nastavit Frsky modul ktory ma vlastny fail-safe aby to nekolidovalo s fail-safeom v naze? Akosi mi to nieje jasne...
Samozrejme za ucelom vyuzivania RTH
silcom píše:dhano6 píše:Neviete poradit ako nastavit Frsky modul ktory ma vlastny fail-safe aby to nekolidovalo s fail-safeom v naze? Akosi mi to nieje jasne...
Samozrejme za ucelom vyuzivania RTH
Myslím, že vieme
Predpokladám, že máš aj frsky prijímač podporujúci F/S, ok?
1. spusť si setup v naze, zapni rádio, potom koptéru
2. nastav všetky 4 bežce v setupe do stredu tak, aby boli ukazovatele zelené
3. potom si nastav v rádiu koncový bod kanálu na ktorom máš prepínač letových módov tak, aby sa ti bežec zobrazujúci letové módy presunul na modré políčko failsafe.
4. následne pristúp k prijímaču a krátkym stisnutím tlačítka F/S potvrď nastavenie. Ledka na prijímači musí dvakrát bliknúť (alebo tak nejako).
5. potom v setupe vráť polohu bežca zobrazujúceho letové módy do polohy, ktorá zodpovedala polohe prepínača.
Keď je všetko správne nastavené, tak pri zapnutej koptére vypni rádio (podotýkam, že musíš mať pre kontrolu stále zapojený USB kábel do jednotky Naza). Bežec zobrazujúci letové módy musí skočiť do modrého poľa Failsafe.
spageta3000 píše:Dnes kontrolní zavisení a na 5000mAh 3S výdrž 17 min do dosednutí. Prosím jaký by jste mi doporučili "podvozek" na létání s gopro? Děkuji moc za reakce.