PIONEER ARF

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jamall

Re: PIONEER ARF

#466 Příspěvek od jamall »

Napadlo mě to zkusit nabít přes trafo na které připojím svorky a nastavím velikost proudu.
Tchor
Kontaktovat uživatele:

#467 Příspěvek od Tchor »

To bych u lipolek rozhodne nezkousel.
sigi123

#468 Příspěvek od sigi123 »

Jestli nechceš vyhořet :lol: .Něco si o lipolkách nejdřív přečti,pak nebudeš mít takové nápady.Velmi rychle už při prvním neodborném nabití se dají zničit.
Hunger

#469 Příspěvek od Hunger »

Jestli to dobře chápu, tak tím trafem chce napájet setovou nabíječku ne baterku ne? Problém ve sprování přijmače je mezi tebou návodem a vysílačkou. Máš jinou verzi přijímače. Ke kadedu jsou 2 verze, každá se páruje jinak dávaj patný návod prohlídni si net někde bude návod jak spárovat verzi 2. Já to měl přímo na internetu u pioneera napsané..
"Šmirgl to jistí!"
jamall

#470 Příspěvek od jamall »

tak pioneer uz funguje měl sem naopak zapojené vodiče v příjmači a nabiječku ještě dokoupím ale chtěl bych se zeptat hlavně se nesmějte začínám když dám páčku od ovládání křidélek doprava tak pravé křidélko de dolú a levé naharo nemá to být náhodou naopak? Díky.
chrpos

#471 Příspěvek od chrpos »

jamall píše:tak pioneer uz funguje měl sem naopak zapojené vodiče v příjmači a nabiječku ještě dokoupím ale chtěl bych se zeptat hlavně se nesmějte začínám když dám páčku od ovládání křidélek doprava tak pravé křidélko de dolú a levé naharo nemá to být náhodou naopak? Díky.

V pohodě při páce v pravo,musí jít pravé křidélko nahoru,levé dolu (a naopak)
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
opisk

#472 Příspěvek od opisk »

zdravim
chlapi ake mate skusenosti so setovymi koleckami na pioneera? mne pridu ok mozno tak na tvrdsi povrch ale na travu niesu moc vhodne... menili ste ich za vacsie? ak ano tak za ake?
diky
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
chrpos

#473 Příspěvek od chrpos »

Ano originál jsem měnil za 73 polopneumatické,tkz.anglány
Hunger

#474 Příspěvek od Hunger »

Zbytečne... z trávy absolutne pohodove starty a přistání. Tam kde to je vysoké, tak startuju z ruky a přistání bez problému.
"Šmirgl to jistí!"
chrpos

#475 Příspěvek od chrpos »

Zapoměl jsem napsat,že to není nutné,ale pro mě lepší!
Hunger

#476 Příspěvek od Hunger »

Neboj nebyla urážka ani narážka. Jo dává to vícero možností. A když doma ty kola na to máš tak není problém je vyměnit, ale startuje slušně i se setovýma na louce, tak člověk nemusí kupovat větší. Jak to s nima vůbec vypadá?
"Šmirgl to jistí!"
chrpos

#477 Příspěvek od chrpos »

Ani jsem to jako urážku ani narážku nebral,je ale fakt,že jsem to napsat mohl!!Aby neplašil,že to neodstrtuje!Vypadá to slušně s anglánama.Doma vyfotím a dám do alba.A s plováky,to vypadá ještě lépe :)
wilder01

#478 Příspěvek od wilder01 »

Pred istym casom som to do plena kladol otazku v akej forme sa predava trup. Takze medzicasom uz trupy dostali a jeden mi prisiel. Na moje prekvapenie bol zlepeny, v nom osadene vsetky prepazky, aj motorova a len ten predny cierny kryt je oddeleny. Origo bol nalepeny ale ja ho prerobim na magnety + poistim paskou a pripadne opravy budu bez nutnosti rezania epp.
Na moje velke prekvapenia boli v trupe aj serva a to napriek tomu ze v popise je jasne napisane ze bez serv... tak mozno stastie. Kazdopadne za tie peniaze sa ten trup velmi oplati v porovnani s niektorymi inymi dielmi.
Beta, FOX 1800, Scout, Pioneer, Gama, Hype WOW, Radjet, Alula by Shani,Blast G3
Flysky 9x+Er9x+Frsky
chrpos

#479 Příspěvek od chrpos »

wilder01 píše:Pred istym casom som to do plena kladol otazku v akej forme sa predava trup. Takze medzicasom uz trupy dostali a jeden mi prisiel. Na moje prekvapenie bol zlepeny, v nom osadene vsetky prepazky, aj motorova a len ten predny cierny kryt je oddeleny. Origo bol nalepeny ale ja ho prerobim na magnety + poistim paskou a pripadne opravy budu bez nutnosti rezania epp.
Na moje velke prekvapenia boli v trupe aj serva a to napriek tomu ze v popise je jasne napisane ze bez serv... tak mozno stastie. Kazdopadne za tie peniaze sa ten trup velmi oplati v porovnani s niektorymi inymi dielmi.

Tak to jsi měl asi veliké štěstí,nicméně pro tebe velmi kladné!A to ti ale nepřišlo i s pumovnicí ne,?Já jsm o něm také přemýšlel po ráně na utrženou anténu přijímače,byl na 3 kousky,ale ještě jsem to dal dohromady a létá!Tak počkám
wilder01

#480 Příspěvek od wilder01 »

..aj pumovnica tam bola a taktiez so servom. Kompletny trup bez regulatora a motora a podvozku.. ale predna noha tam je.
Mile prekvapenie :)
Beta, FOX 1800, Scout, Pioneer, Gama, Hype WOW, Radjet, Alula by Shani,Blast G3
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“