Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Napětí na baterce spadne a regulátor odstaví motor. Po chvíli se baterka vzpamatuje, tak po novém připojení zase chvíli jede. Pořiď si nějakou rozumnou nabíječku, nabitý 3článek by měl mít 12,6 V.
Tak to je špaténka, ted jsem jeste meril napeti mezi clankama a posledni clanek ma mrcha 1,1V, cili je to asi na reklamaci... Bojim se,aby to do rána nezačlo hořet-jaká je tam pravděpodobnost?
Modelářský bažant
10,8V je vybita baterie nabita ma 12,6 (triclanek)- tu setovou nabijecku rovnou vem a zahod.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Hořet nezačne, ale pokud chceš mít jistotu, dej ji do vyššího hrnce a někam do prostoru na dlažbu, kde nad ní nic nebude. S reklamací baterie, bych řekl, bude potíž. Mohou argumentovat špatným postupem nabíjení z tvé strany, resp. špatným postupem při vybíjení.
Poučení pro příště: koupit kit a elektroniku zvlášť
Poučení pro příště: koupit kit a elektroniku zvlášť
OK, díky za rady. Snad ta reklamace vyjde. Blbý je, že ve středu jedu na chatu a tam jsem si chtěl zalítat. Tak zbyde zase jen házedlo...Člověk se aspoň proběhne 
Modelářský bažant
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
OndraK píše:Ahoj, dnes jsem poskládal Betu a mám s ní problém. Když ji zapnu a přídám plyn, tak motor nejprve krásně jede a cca po půl minutě začnou padat otáčky a do minuty je mrtvej a letadlo začne přerušovaně krátce pípat. Regl i motor jsou studený. Potom co umře stačí znova připojit tu samou baterku a zase jede a celé se to opakuje. Baterka má 10,8V a když ji připojím na tu setovou nabíječku tak rovnou svítí zeleně. Předevčírem to nedělala a motor jel krásně. Netušíte čím by to mohlo být?
Za předpokladu, že se jedná o tříčlánek: 10,8 V už je vybitá baterie. Nabitá by měla mít 12,6 V (4,2 V na článek). Pořiď si nějakou slušnou nabíječku, ta setová asi nebude nic moc, co tak čtu.
Bixler, Super Sky Surfer, DJI F550, Mavic Pro | FrSky Taranis X9D+
Blog: http://tinyurl.com/ctuoqtx
Blog: http://tinyurl.com/ctuoqtx
Jinak to ze ti sviti ta setova nabijecka zelene znamena ze nabiji. Pokud sviti jnm cervena znamena to ze mas nabito a pokud blika znamena to ze se vyskytla zavada. Kazdopadne jsi tu lipolku oddelal ty 
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych neváhal a reklamoval 
Pekacek77 píše:Tak to bych neváhal a reklamoval
Sice jsem reklamovat nechtel, ale abych ti dokazal, ze nemam sanci uspet s reklamaci tak jsem napsal prodejci
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
PsajchoCZ píše:... Poradi nekdo jak ji mam zlikvidovat? ...
Tak Lipolka by měla umřit s ůctou: Zajdi nekam kde nemuze nic zapalit, pořádně ji zkratuj a zahoď - uvidíš ten krásnej ohňostroj
OndraK píše:Tak to je špaténka, ted jsem jeste meril napeti mezi clankama a posledni clanek ma mrcha 1,1V, cili je to asi na reklamaci... Bojim se,aby to do rána nezačlo hořet-jaká je tam pravděpodobnost?
TOhle není na reklamaci, za to si muzes sám ze si ji vybil na 1,1V. Tu uz nezpamatujes ten clánek je na odpis. Bud muzes ten clanek oddělit a udělat si z te baterky 2 članek. Nebo zkusit reklamovat (silně pochybuju že ti tu reklamaci někdo uzna). Nebo jestli nechces zachovat 2 článek tak si taky udělej ohňostroj
Nazdarek.
Hele jsem naprosty laik v elektrice. Muzete mi nekdo prosim pisnout jak nastavit proudy na setovou baterku z Bety na Raytronics C16?
Dekuju moc.
Hele jsem naprosty laik v elektrice. Muzete mi nekdo prosim pisnout jak nastavit proudy na setovou baterku z Bety na Raytronics C16?
Dekuju moc.
Fšechny páčky do zatáčky :o) www.j3d.cz
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Setovka ma 1300 mAh takze to nabijej 1C a jedno 1C je vzdycky 1300mAh = 1,3 Ah = 1C
Chápes?
Chápes?
Promiňte pánové, na baterky jsem laik, ale elektrika mi jde dobře. 1C - jeden coulomb = jedna "ampér-sekunda" = 1000mA/s. Kde dělám chybu?
Nikon and Canon people should not get married to each other. How did you let this happen?!
Tady si na coulomby nehrajem
Tady platí 1C je kapacita v Ah nebo v mAh jak správně píše Ancistrus01.
Tady platí 1C je kapacita v Ah nebo v mAh jak správně píše Ancistrus01.