Taxem nevydržel jen číst vlákno a už je doma. Zatím mám problém to vytrimovat - v nule letí dopředu, když pohnu jen o jeden dílek trimu, letí dozadu. Tak nevím - mám DX6i, expa na 20, mod Acro.
dík za tipy
EDIT (čas 1:32): už je to mnohem lepší

Nestartoval jsem ze zcela vodorovné plochy

stačí trochu sklon a start není kolmo. Že mě to hned nenapadlo. Mno, pak jsem nastavil max. výchylky jen na 30% (a dvojité výchylky na přepínače jen na 15%), expa obojí 50% (s tím si jeětě pohraju) ... paráda, visí mi před nosem

... kdyby mě ale někdo viděl, že si s tím hraju u půlnoci na dvoře, tak řekne: "To je magor. Je noc, bosky a v pyžamu tam s čímsi poletoval a modře mu to svítilo".
Nelituju, že sem do toho šel. Dost dobrý na rychlý relax nebo doma když prší, a vo tom to je

Mám pls dotazy:
1) Lama - snesla by ta elektronika a motory dvoučlánek? Nebo jít raději cestou aku 2P (větší kapacitu - delší let) místo 2S (vyšší napětí- větší výkon)?
2) Špekuluju o nějakých ledkách na noční lety - druhý aku se mi tam ale moc dávat nechce, i když nějaký CR knoflík a pidi vypínač by se tam schoval.
3) Kolik gramů to uveze, aby to ještě slušně letělo? Nějakou offline pidi kamerku? Nebo - malinké FPV na 5,8 Ghz - kolik tak může vážit nejlehčí kamerka a video TX? A taky další aku

no myslím, že na to můžu zapomenout.
4) co vy plánujete za vylepšení a inovace?
- prodloužení ramen - větší stabilita?
- nějaké pružnější "nohy" - proti tvrdším přistáním?
- existuje schéma?
- jaký je tam CPU?
- že by se dalo něco dobastlit - chybí mi akcelerometr
5) nic neplánovat a lítat, až se naučím páčkovat heli, pak postavit dospělou tri/quadrokoptéru