MCR Varnsdorf a Varnsdorfský Upoutanec

Krása letu v kruhu či na polokouli má něco do sebe. jak spalováky, tak elektro. Od cvičných modeů přes UŠ až po F2B. Samozřejmě včetně maket.
Zpráva
Autor
M
Kontaktovat uživatele:

Re: MCR Varnsdorf a Varnsdorfský Upoutanec

#46 Příspěvek od M »

jardah62 píše:Výsledky jsou tady. Pozor, pořadí není jako obvykle levý sloupec, ale až ten nejvíc vpravo.

http://lmk.varnsdorf.net/wp-content/upl ... SLEDKY.pdf

Jardo, ne že by na tom záleželo, ale aby tvůj Jak dostal na statice víc, než můj Zlín je fakt zvláštní :D

Ale možná to byla daň za to, že jsem šel na bodování jako první :wink:
Balsa je sice modelářský chléb, ale někdy je jí už moc...
igorb

#47 Příspěvek od igorb »

jakvok píše:
risah píše:pověsit za k***e do průvanu

Interesantní. Na jejich žádost jsem jim posílal excellovskou tabulku pro počítání výsledků - viz příloha. Copak to tam s tim asi vyváděli??

hlavne nepocitajte F2B ... foxika vystrie ked nebude na bedni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
risah

#48 Příspěvek od risah »

Ostatní součty sedí. Jak sedí součty rozhodčích by měl zjistit někdo z vedení soutěže.
RisaH - C/L team Rakovník
igorb

#49 Příspěvek od igorb »

risah píše:Ostatní součty sedí. Jak sedí součty rozhodčích by měl zjistit někdo z vedení soutěže.

na to sa davaju sutaziacemu kopie harkov :mrgreen: ... no yo uz drzim tlamu :mrgreen:
jardah62

#50 Příspěvek od jardah62 »

jakvok píše:
risah píše:pověsit za k***e do průvanu

Interesantní. Na jejich žádost jsem jim posílal excellovskou tabulku pro počítání výsledků - viz příloha. Copak to tam s tim asi vyváděli??

Chvíli po uvedení odkazu s výsledky jsem zjistil také, že SUM nesedí a ostatní je snad OK. Takže kluci z Varnsdorfu už jsou informováni a jsou na tahu, aby s tím něco provedli.
Jardah
jardah62

#51 Příspěvek od jardah62 »

M píše:Jardo, ne že by na tom záleželo, ale aby tvůj Jak dostal na statice víc, než můj Zlín je fakt zvláštní :D

Ale možná to byla daň za to, že jsem šel na bodování jako první :wink:

Statiku nechci komentovat. Po předání podkladů bodovačům (výkres dole, fotky nahoře - pro každého bodovače) jsem s tichým údivem zjistil, že až při hodnocení 3. položky (čelní pohled - bokorys a půdorys už byl zapsaný) se jeden z bodovačů podíval na výkres. Asi daň za druhé pořadí při bodování. Nebo už závan hodnocení semiscale podle FAI (F4H).
Rozptyl mým JAKem nasbíraných bodů za statiku za 3 roky zpět popírá Gaussovo rozložení. A i proto mě netlačí dodělat na JAKa linky a další nápisy. Kvůli 10 bodům navíc? Když rozptyl statik je od 490 do 840. Důležitější je mít štěstí v této loterii.
A Markův Kittiwake? Po statice bezkonkurenčně poslední. A to je stavěn na zvětšeném podkladu, ne na výkrese modelu. Ano, je jednoduchý tvarově i barevně, ale na rozdíl od Z-50, Z-212 a dalších má tříkolový podvozek.
Jardah
jardah62

#52 Příspěvek od jardah62 »

trocha sebechvály - nic co už by tu nebylo
http://www.lmk-rakovnik.cz/index.php?op ... &Itemid=54
Jardah
jardah62

#53 Příspěvek od jardah62 »

jardah62 píše:
jakvok píše:Interesantní. Na jejich žádost jsem jim posílal excellovskou tabulku pro počítání výsledků - viz příloha. Copak to tam s tim asi vyváděli??

Chvíli po uvedení odkazu s výsledky jsem zjistil také, že SUM nesedí a ostatní je snad OK. Takže kluci z Varnsdorfu už jsou informováni a jsou na tahu, aby s tím něco provedli.

Takže pořadí soutěžících jak je od 15.7. uvedené na stránkách lmk.varnsdorf.net souhlasí, u SUMek byl špatně uveden první let, nicméně konečný součet je správný. Proto součty neseděly. Teď očekávám, že se na netu varnsdorfu objeví opravené výsledky.
Proč se tenhle zádrhel stal jsem se nedozvěděl a ví to jen pořadatel. Věřme, že za tím je jen příliš aktivní dopisování čísel na venkoví ceduli (podobně jako to bylo u UŠek - tam se to podařilo srovnat hned).
Jardah
Odpovědět

Zpět na „Upoutané modely“