Simulator - AEROFLY

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ASW28
Kontaktovat uživatele:

Re: Aerofly Pro Deluxe - vlekání

#556 Příspěvek od ASW28 »

Jo, díky za všechny odpovědi. Už mi to jede . :)
T9x v2 + FrSky 2.4GHz, E-Hawk 1500, ASW28, LION, JEAN spalovák 2.5ccm, COLIBRI v 4.5,
Romis

Re: Aerofly Pro Deluxe - vlekání

#557 Příspěvek od Romis »

Taky se mi to nechtelo ze zacatku rozjet...nakonec jsem pouzil doporucovany PT40tow a ventus a po stisku F se spoji. (Nejvic se mi ovsem libila kombinace Zlin a Blanik)....Mam to nastavene tak, ze po odpoutani soucasne ridim obe letadla, takze se chvili soustredim na pristani s vetronem a za chvili k tomu doplachti i ten Zlin.... :lol:
Turnigy 9 V2 + Beta 1400 & SWIFT II

Bad news is time flies.Good news is you are the pilot.
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

Kopec pro AFPD

#558 Příspěvek od Ancistrus01 »

Ahoj, neměl by někdo kopec na svahování pro AFPD? Díky...
Zba
Kontaktovat uživatele:

Re: Kopec pro AFPD

#559 Příspěvek od Zba »

Ancistrus01 píše:Ahoj, neměl by někdo kopec na svahování pro AFPD? Díky...

No mě by hlavně zajímalo, jak tam ty scenérie nahrávat. Pár jsem jich zkoušel, ve výběrů scenérií byly, ale nespustily se. Po odbrání tam jsou pořád akorát nědělají již vůbec nic. Stejné je to s letadly. Poved se mi pouze T REX 600.Dík
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#560 Příspěvek od TomasC »

Létal jsem to na letiště hanggliding. Třetí startoviště je přímo nad svahem. Jen je třeba nastavit správný směr větru.
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#561 Příspěvek od Ancistrus01 »

Aha a jak se přepínají stanoviště???
ASW28
Kontaktovat uživatele:

#562 Příspěvek od ASW28 »

T9x v2 + FrSky 2.4GHz, E-Hawk 1500, ASW28, LION, JEAN spalovák 2.5ccm, COLIBRI v 4.5,
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#563 Příspěvek od Ancistrus01 »

Uz me to funguje tak díky :)
ALF-gs

Re: Simulator - AEROFLY PROFESIONAL DELUXE

#564 Příspěvek od ALF-gs »

Chtel bych poprosit o radu jak v AFPD prepnout pohled do kokpitu letadla?V helpu je psano ze klavesou F8.Zkousel jsem u vice letadel a nejde mi to.Prosim o radu...
TORO900 a ELITE od VA models, DX6i
karlosmikos

#565 Příspěvek od karlosmikos »

Uz delsi dobu litam phoenix tak ted nevim ktera to byla klavesa, ale slo to vybrat i z menu. Ale co si pamatuju urcite ze ten pohled nefungoval u vsech modelu. Slo to prepnout jen u nekterych.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
ALF-gs

#566 Příspěvek od ALF-gs »

Ja si to myslel ze moznost prepnuti pohledu do kokpitu nepujde u vsech letadel.Dost jich tam mam dohranych.
Kdyz jsme u letadel,daji se nekde stahnout modely od Pelikana?Konkretne mi jde o gamu2100 a betu 1ř00 chtel bych s nema zkusit letat napred na simulatoru a pak v realu.Nebo jestli nekdo doporuci "podobnne se chovajici" letadlo?
postylion
Kontaktovat uživatele:

#567 Příspěvek od postylion »

ALF-gs píše:Ja si to myslel ze moznost prepnuti pohledu do kokpitu nepujde u vsech letadel.Dost jich tam mam dohranych.
Kdyz jsme u letadel,daji se nekde stahnout modely od Pelikana?Konkretne mi jde o gamu2100 a betu 1ř00 chtel bych s nema zkusit letat napred na simulatoru a pak v realu.Nebo jestli nekdo doporuci "podobnne se chovajici" letadlo?

Zkus třeba tohle
http://www.ivok.cz/M17-easystar.php
a tohle
http://www.ivok.cz/M33-alpha.php

Co se týká létání v kokpitu,bude ti to fungovat jen ve sceneriích vytvořených počítačovou grafikou,tedy ne v těch které jsou vytvořeny nafocením.
Aurora 9+letadla
karlosmikos

#568 Příspěvek od karlosmikos »

Jo je mozne ze to nezavisi na modelu ale na scenerii, uz je to nejaky cas co jsem s tim lital:o
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
ALF-gs

#569 Příspěvek od ALF-gs »

Díky za rady, včřerá jsem si byl vyzvednout DX6i i s kabelem pro létání na simulátoru. Pohled z kokpitu jde opravdu jen u scenérií které jsou 3D renderované a né složené ze snímků.

Ještě jeden dotaz bych měl, může mi někdo poslat přesné nastavení ovladače?Popř. printscr obrazovky nastavení?
Nějak se nemůžu domluvit s nastavením klapek. Ty by měly přece fungovat tak, že dám páčku doleva a levá klapka jde nahoru a pravá dolů, nebo se mýlím?
postylion
Kontaktovat uživatele:

#570 Příspěvek od postylion »

ALF-gs píše:Díky za rady, včřerá jsem si byl vyzvednout DX6i i s kabelem pro létání na simulátoru. Pohled z kokpitu jde opravdu jen u scenérií které jsou 3D renderované a né složené ze snímků.

Ještě jeden dotaz bych měl, může mi někdo poslat přesné nastavení ovladače?Popř. printscr obrazovky nastavení?
Nějak se nemůžu domluvit s nastavením klapek. Ty by měly přece fungovat tak, že dám páčku doleva a levá klapka jde nahoru a pravá dolů, nebo se mýlím?

Pokud ti křidélka chodí opačně zaškrtni při nastavení tohoto ovladače kolonku Reverse,to ti problém vyřeší.Tady se dá stáhnout český manuál kde je vše dobře popsáno
http://www.ivok.cz/IK10-postupy.php
Aurora 9+letadla
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“