Depron Cup - 23.6.2012 Velká Ohrada
Re: Depron Cup - 23.6.2012 Velká Ohrada
Já jsem zatím bohužel ve hvězdách. Předpokládal jsem, že vzhledem k začínající dovolené bych mohl mít čas, ale vyvíjí se to přesně obráceně, hlavně v práci (možná bude subotnik, doufám, že maximálně jen ten). Určitě dám včas vědět. Jó, a také se starým krápem
.
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
2 hawk -už se na tom pracuje 
2Abu - jestli se nepletu, tak DAF psal taky že před dovolenou dorazí, pokud mu do toho něco nevleze. Po dlouhé době by mohlo být letové počasí, tak si to určitě nenechá ujít
.
Musím se pochlubit- koupil jsem si "seconhandové" éro - uhlíkový trup, plně mechanizované konstrukční křídlo, rozpětí 1,8 m, krásná, čistá stavba, osazeno 4x digitální serva v křídlech, 2x servo s kovovými převody v trupu, motor Dualasky 2826-18... Jen reglu se trochu bojím, je tam HK 35A s 2A BEC a to mi na těch 6 serv přijde málo. Nicméně ten člověk, co jsem to od něho kupoval, s tím tak lítal a bez problémů, tak snad to bude ok. Chtěl jsem ho mít na sobotní RCEN, ale vzhledem k počasí to asi nedopadne - v tom větru, co od soboty fouká si s ním netroufám, a jít tam s letadlem, které jsem si ani trochu neosahal se mi nechce
2Abu - jestli se nepletu, tak DAF psal taky že před dovolenou dorazí, pokud mu do toho něco nevleze. Po dlouhé době by mohlo být letové počasí, tak si to určitě nenechá ujít
Musím se pochlubit- koupil jsem si "seconhandové" éro - uhlíkový trup, plně mechanizované konstrukční křídlo, rozpětí 1,8 m, krásná, čistá stavba, osazeno 4x digitální serva v křídlech, 2x servo s kovovými převody v trupu, motor Dualasky 2826-18... Jen reglu se trochu bojím, je tam HK 35A s 2A BEC a to mi na těch 6 serv přijde málo. Nicméně ten člověk, co jsem to od něho kupoval, s tím tak lítal a bez problémů, tak snad to bude ok. Chtěl jsem ho mít na sobotní RCEN, ale vzhledem k počasí to asi nedopadne - v tom větru, co od soboty fouká si s ním netroufám, a jít tam s letadlem, které jsem si ani trochu neosahal se mi nechce
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Abu píše:To budeme jen 3![]()
Ja s tim teda pocitam, podle pocasi samozrejme.....
Ale jen ve 3, ma to smysl ???
Pardon, povazoval jsem svoji ucast za samozrejmou... (pokud me do toho samozrejme neprijde neco neocekavaneho)
Tim chci rict, rad se zucastnim.
Mirek
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Super!
Takze uz to zalezi (jako temer vzdy) jen na pocasi.....
Takze uz to zalezi (jako temer vzdy) jen na pocasi.....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Ja jsem rozebral stroj
ma nevim, jestli ho do vikendu poskladam (s vymenou prijimace jsem se opet rozhodl k rekonstrukci, takze trup zeje prazdnotou. Jestli ale bude pocasi - tak bych prisel - a treba byste mi pomohli zaletnout etalona 
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Super, bude nam VELIKYM potesenim.
A doufam ze to budes ridit onou bajnou vysilackou, o ktere vsichni jen mluvi.

A doufam ze to budes ridit onou bajnou vysilackou, o ktere vsichni jen mluvi.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
A kde - Ohrada nebo Dívčáky ? Nebo někde úplně jinde ?
Ale moje účast je od včerejší noci na vážkách - zbláznilo se mi rádio viz:
viewtopic.php?f=43&t=50500
Dneska ho vezu ke kolegovi na zkouknutí, snad se vzpamatuje. Jestli ne, tak jsem asi tuhle sezónu dolítal. Uvažuju o nákupu něčeho jiného (ale jestli k tomu dojde, tak až na podzim, podle financí, teď na to fakt nemám), tak kupovat další, "přechodné", rádio by byl nesmysl.
Dneska ho vezu ke kolegovi na zkouknutí, snad se vzpamatuje. Jestli ne, tak jsem asi tuhle sezónu dolítal. Uvažuju o nákupu něčeho jiného (ale jestli k tomu dojde, tak až na podzim, podle financí, teď na to fakt nemám), tak kupovat další, "přechodné", rádio by byl nesmysl.
kope píše:A kde - Ohrada nebo Dívčáky ? Nebo někde úplně jinde ?
Opet, stejne jako DAFovi, nabizim k pujceni T9x... (tedy, musim zkontrlovat jestli jeste funguje
Mirek
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Lokalitu bych zvolil zitra nebo v patek podle pocasi, protoze pri severnim vetru (i slabym) je Ohrada podle me nepouzitelna.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Luzr píše:
Opet, stejne jako DAFovi, nabizim k pujceni T9x... (tedy, musim zkontrlovat jestli jeste funguje).
Mirek
Pokud se dneska večer, resp. zítra dozvím, že rádio je KO nebo že oprava je na delší dobu, tak bych té nabídky s díky využil. Jen se zeptám, jaký tam je FW - origo nebo Er9x ?
Mirek
kope píše:Luzr píše:
Opet, stejne jako DAFovi, nabizim k pujceni T9x... (tedy, musim zkontrlovat jestli jeste funguje).
Mirek
Pokud se dneska večer, resp. zítra dozvím, že rádio je KO nebo že oprava je na delší dobu, tak bych té nabídky s díky využil. Jen se zeptám, jaký tam je FW - origo nebo Er9x ?
Mirek
origo
Abu píše:A doufam ze to budes ridit onou bajnou vysilackou, o ktere vsichni jen mluvi.
jj. Jsem si krasne zaprogramoval - tak nahrubo uz program snad mam
Já se tentokrát nezůčastním , slíbil jsem že pomůžu známím se stěhováním. Tak doufám že uděláte aspoň pořádnou fotodokumentaci . Příště už přijdu snad s novým trupem , tak se těšte mazánkové 
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Hurá, rádio rádijuje
!!! Takže dorazím. Zatím všechny servery hlásí víceméně severní vítr, tím pádem asi padá Ohrada ? A v kolik začnem - za sebe bych dal přednost pozdějšímu začátku jako minule-tj v 11 ve vzduchu, budu v so mimo Prahu a ještě nevím, jestli se budu vracet v so večer nebo až v neděli ráno rovnou na VDC. Ale kdyby se ostatním hodilo dřív, tak to nějak udělám.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
RiMr ti ho posteloval ?
Asi bych to udelal opet na Divcacich, protoze ta Ohrada pri severnim vetru bude opravdu spatna, turbulence za barakama a nemoznost litat proti vetru do sidliste...
Zacatek klidne v 10:30, start 11h.
Asi bych to udelal opet na Divcacich, protoze ta Ohrada pri severnim vetru bude opravdu spatna, turbulence za barakama a nemoznost litat proti vetru do sidliste...
Zacatek klidne v 10:30, start 11h.