Nicméně, kovový prach z kola se usazuje na elektronice serva, tak mám trochu obavu z toho, aby se to servo neodpálilo....
Blade 130 X
Re: Blade 130 X
Mám s tím vyčesáváním stejný problém, ale mám s tím 20 startů. Namazal jsem to silikonovou vazelínou a snad to bude oukej 
Nicméně, kovový prach z kola se usazuje na elektronice serva, tak mám trochu obavu z toho, aby se to servo neodpálilo....
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG
pro jistotu jsem si objednal ze zahraničí jedno kovové ozubené kolo a pak to samé kolo v plastu včetně plastového pastorku ocasní hřídele,který na to kolo doléhá. Uvidíme jak to bude frkat. Za týden by to mohlo být doma tak pak poreferuju. Co se týče předního serva asi by nebylo od věci ho podlepit tenkou lepící pásku aby na něj nešel ten kovový prach.
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Tak zatím všem to nějakým způsobem vibruje
. Ráno jsem dal druhou baterku a zjistil jsem, že jeden držák vrtulky není úplně opřen o unašeč
viz. foto. Večer na to musím juknout
.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
seltino píše:pro jistotu jsem si objednal ze zahraničí jedno kovové ozubené kolo a pak to samé kolo v plastu včetně plastového pastorku ocasní hřídele,který na to kolo doléhá. Uvidíme jak to bude frkat. Za týden by to mohlo být doma tak pak poreferuju. Co se týče předního serva asi by nebylo od věci ho podlepit tenkou lepící pásku aby na něj nešel ten kovový prach.
Zdravím, kde se v zahraničí dobře objednávají ND na Blade modely? Díky za info.
Jirka
Seltino to psal na předchozí straně: viewtopic.php?f=104&t=47897&start=165#p844089 
http://www.miracle-mart.com/store/index ... 80_275_640
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
seltino píše:pro jistotu jsem si objednal ze zahraničí jedno kovové ozubené kolo a pak to samé kolo v plastu včetně plastového pastorku ocasní hřídele,který na to kolo doléhá. Uvidíme jak to bude frkat. Za týden by to mohlo být doma tak pak poreferuju. Co se týče předního serva asi by nebylo od věci ho podlepit tenkou lepící pásku aby na něj nešel ten kovový prach.
Caute,tak a uz to zacina 130tky maji za sebou jen par startu a uz to jede..........zda se ze HH bude "ryzovat" na ND a to dost.Prodej 130 se zdrzoval kvuli vyrobe a testovani a ted se zda ze to dopadne stejne jako s MCPX.....
Logo550 SE-HC3-SX,Kontronik Jive 80HV+AR8000,MSH-MiniProtos
Spektrum DX8-DSMX.DJI SPARK Combo
Já bych to doplnil o větu: mCPX se vám bude ještě hodit
. Ne teď vážně - 130X podle mě nemá nahradit mCPX, je to trochu jiná kategorie a na naučení se základů je pořád nejlepší mCPX v základní SS verzi. 130X je další krok. Já lítám na obou, resp. na všech třech - mCPX, 130X a MiniProtos a to co se naučím na mCPX zkouším na 130X a nakonec na MP
.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:Já bych to doplnil o větu: mCPX se vám bude ještě hodit. Ne teď vážně - 130X podle mě nemá nahradit mCPX, je to trochu jiná kategorie a na naučení se základů je pořád nejlepší mCPX v základní SS verzi.
Jasne,Radku, neni to o nahrade je to politani,ale jak to tak ctu a vidim nastanou same problemy s dily atd je to nedomyslene,neco scim se lita slusne by melo neco vydrzet za ty lenize co za to chtej a ne po nejakych 20-40 startech shanet a menit prevody a cistit serva od Fe pilin..........
To s tebou naprosto souhlasím - já odpovídal sám sobě na tu větu "mCPX se vám bude ještě hodit" 
Uvidíme, zda to jsou jen malé mouchy jako u všeho nového?
Uvidíme, zda to jsou jen malé mouchy jako u všeho nového?
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Klasicky kurvitko...
Nerikejte mi, ze si toho nikdo pri vyvoji nevsiml.
Kdyby to fungovalo bezproblemove a po padu to vsechno vydrzelo, tak by za chvili nemeli v Bladu co zrat.
Kdyby to fungovalo bezproblemove a po padu to vsechno vydrzelo, tak by za chvili nemeli v Bladu co zrat.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
RadekCe píše:Seltino to psal na předchozí straně: viewtopic.php?f=104&t=47897&start=165#p844089
Díky moc. Platba Paypal, doručení cca do 10 dnů. Proclení+DPH je časově náročné? Clo je u těchto modelářských dílů kolik?
Jirka
kolaCZek píše:Klasicky kurvitko...Nerikejte mi, ze si toho nikdo pri vyvoji nevsiml.
Jiřík píše:RadekCe píše:Seltino to psal na předchozí straně: viewtopic.php?f=104&t=47897&start=165#p844089
Díky moc. Platba Paypal, doručení cca do 10 dnů. Proclení+DPH je časově náročné? Clo je u těchto modelářských dílů kolik?
Mně došlo zboží za 8 dní od objednání. Na CLO jsou tady jiná témata, ale pokud to jsou malé věci typu regl, motorek, ... tak to projde bez proclení i když je částka větší než 34euro (nebo kolik by to nemělo přesáhnout)
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Bohužel se to zatím "sere" i bez pádůIVOSGSM píše:kolaCZek píše:Klasicky kurvitko...Nerikejte mi, ze si toho nikdo pri vyvoji nevsiml.
To zní přesně a výstižně !!!!
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Lidi, já bych to neviděl tak tragicky. Zatím to lítá a pokud vím tak problém stím mám jen já a taky filip. Ty převody se můžou srát i po pádech. Taky mám jeden pád za sebou a ten převod jsem nekontroloval takže se to mohlo stá i při něm. Filip má taky nějaké pády za sebou. Takže bych to zatím až tak moc neřešil... A určitě nejsme s Filipem jediní majitelé v ČR. Třeba Zajíc má okolo 10 baterek bez pádu a převody jako nové...
Vrtulník je na lítání, pokud se stím padne tak se musí čekat že se může něco stát. Určitě by to šlo konstrukčně vyřešit lépe, ale nemyslím si že to bude problém každého kusu....
Vrtulník je na lítání, pokud se stím padne tak se musí čekat že se může něco stát. Určitě by to šlo konstrukčně vyřešit lépe, ale nemyslím si že to bude problém každého kusu....
Naposledy upravil(a) seltino dne čtv 19.07.2012 14:39, celkem upraveno 2 x.
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg