Depron Cup - 23.6.2012 Velká Ohrada
Re: Depron Cup - 23.6.2012 Velká Ohrada
A nezkusime ty zdiby?
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Já na ně koukal, jak jsi psal minule a oproti Ohradě a i Dívčákům mi přijde, že je tam docela dost omezení
:
Pravidla pro létání s RC modely na letiši ve Zdibech jsou více specifická než na jiných letištích z důvodu blízkosti zástavby rodinných domů a neveliké vzdálenosti letiště Ruzyně ( LKPR ). Práh dráhy 24 letiště Ruzyně je vzdálen pouhých 13,4 km a naše letiště je přímo v ose konečného přiblížení již za bodem FAF ( final approach fix ) . Naše letiště jakož i celá obec se nachází v CTR ( koncový řízený okrsek letiště ) Ruzyně kde přilétávající letouny jsou již velmi nízko ( +- 600 nad zemí ) .
Pravidla pro létání s RC modely na letiši ve Zdibech jsou více specifická než na jiných letištích z důvodu blízkosti zástavby rodinných domů a neveliké vzdálenosti letiště Ruzyně ( LKPR ). Práh dráhy 24 letiště Ruzyně je vzdálen pouhých 13,4 km a naše letiště je přímo v ose konečného přiblížení již za bodem FAF ( final approach fix ) . Naše letiště jakož i celá obec se nachází v CTR ( koncový řízený okrsek letiště ) Ruzyně kde přilétávající letouny jsou již velmi nízko ( +- 600 nad zemí ) .
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
600 m krása
Tuším že když Abu svezl Altimetr tak z toho vypadlo něco málo přes těch 600 , vzhledem k tomu že dneska už je startovní pole docela vyrovnané , bude nás v týhle výšce víc.
Nechtěl bych sedět v tom dopraváku co bude prolétat depronovým obláčkem
Navíc - nechci si ani představit co se stane s deproňákem který nalétne do brázdy po prolétnutém Jumbu
Kdo nikdy neslyšel "zavírající se vzduch po průletu pořádnýho macka" ten nepochopí co se to v tom vzduchu děje.
Doporučuju udělat si tématický výlet do polí u Horoměřic , když to chodí na přistání na dráhu 24 . Tam jsou éra dostatečně nízko aby bylo slyšet vzduch
Famózně excelentní zážitek - letadlo už sedí na dráze a nad tebou se teprve prožene vzdušná tsunami. Ještě dlouho se vám budou ježit chlupy a naskakovat rumový pralinky. 
Zde souřadnice kam se dá v pohodě dojet autem a poslouchat : 50°7'52.396"N 14°19'28.683"E je to zhruba 4 km od prahu dráhy
Nechtěl bych sedět v tom dopraváku co bude prolétat depronovým obláčkem
Navíc - nechci si ani představit co se stane s deproňákem který nalétne do brázdy po prolétnutém Jumbu
Doporučuju udělat si tématický výlet do polí u Horoměřic , když to chodí na přistání na dráhu 24 . Tam jsou éra dostatečně nízko aby bylo slyšet vzduch
Zde souřadnice kam se dá v pohodě dojet autem a poslouchat : 50°7'52.396"N 14°19'28.683"E je to zhruba 4 km od prahu dráhy
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Tak se mi to nějak pracovně schumelilo a ačkoli jsem původně něco říkal o deseti hodinách, tak dodnes v podstatě nemám s čím lítat - a to téměř jakože absolutně (spousta letadel porozhrabanejch, ale snad kromě EasyStaru není rozumně použitelný žádný
Tak snad až zářijový kolo (v srpnu budu s velkou pravděpodobností dost daleko od Prahy), sorry... Pořád vás tu zpovzdálí sleduji, ale zatím se mi nedaří se v pravou chvíli do věci vložit.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
uz se vi, kde budeme litat? A jestli v sobotu (predpoved ukazuje dest) nebo v nedeli (predpoved ukazuje slunecno)?
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Nedele 22.7.2012
Divci hrady
nastup v 10:30
Divci hrady
nastup v 10:30
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
bitovod píše:Pořád vás tu zpovzdálí sleduji, ale zatím se mi nedaří se v pravou chvíli do věci vložit.
Kdykoliv pane , klidně doraž i bez éra , třeba jen na kus řeči , nebo nasát atmosféru přátelského utkání
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
bitovod píše:Tak se mi to nějak pracovně schumelilo a ačkoli jsem původně něco říkal o deseti hodinách, tak dodnes v podstatě nemám s čím lítat - a to téměř jakože absolutně (spousta letadel porozhrabanejch, ale snad kromě EasyStaru není rozumně použitelný žádnýTak snad až zářijový kolo (v srpnu budu s velkou pravděpodobností dost daleko od Prahy), sorry... Pořád vás tu zpovzdálí sleduji, ale zatím se mi nedaří se v pravou chvíli do věci vložit.
Prijd i bez era. Kdyztak pokecame o fotacich
Ja mam take souteznio ero ve stavu neletacim. Vcera jsem se pokousel dofinishovat, ale nestihl jsem to.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
A chcije a chcije...

Abu píše:A chcije a chcije...
Tady zrovna ne, tady chcalo ráno. Jdu to házet do cáru a za chvíli vyrážím. Bude sice mokro, zřejmě ani termika moc nebude, tak při nejhorším dáme řeč a zase půjdeme
Hitec Aurora 9X
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Uz prestava, tak ja to taky zacnu pomalu balit....
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Rozdelil jsem tema a nove prispevky tykajici se cervencoveho kola jsem dal sem - viewtopic.php?f=13&t=50618
Pokracujme prosim v debate tam.
Pokracujme prosim v debate tam.