Ancistrus01 píše:...a slyšel sem že i s GoPro ktera vazi nejakych 200g se da litat s origo vrtuly...
GoPro má (s domečkem) nějakých 160 g a lítal jsem s ní s origo vrtulí v relativně v pohodě.
Ancistrus01 píše:...a slyšel sem že i s GoPro ktera vazi nejakych 200g se da litat s origo vrtuly...
TerriOnne1 píše:kamaradi, dnes jsem byl zalitat s betou a po pristani jsem si vsimnul, ze spoj vyskovky s kridlem je do poloviny prasklej. hned me napadlo, ze to urezu a nahradim to panty, pro jistotu to hned vymenim i na kridelkach a smerovce.....jsem pripravenej dat se na to, ale pro jistotu se ptam na jakekoli rady s tim spojene, napr. dat panty zespod kormidla, nebo to narezat a dat ho dovnitr? staci to zalepit, nebo tam mam pichnout srouby? atd. pripadne bych velmi ocenil fotky jestli to uz nekdo takhle ma.
dekuju za rady
mkyral píše:Jinak jsem udělal celkem pokrok. Překontroloval jsem těžiště a zjistil jsem, že bylo o milimetr více vpředu.
Taky se mi vytrhl jeden kabel z konektoru u regulátoru. Mordoval jsem se s tímhle jedním spojem skoro hodinu a půl. Furt to nechtělo držet. Ale nakonec se dobré dílo podařilo. Jen mám takový pocit, že ta moje trafopájka je na dvě věci ...
No a nakonec jsem přidal mód pro stoupání. Takže teď mám normální let (vše v nule), stoupání - křidélka mírně nahoru a plachtění - křidélka mírně dolů a výškovka nahoru.