To Doktor:

..tak to mě ale dostalo

....
No jinak, takže se nám to začiná pomalu tak něják vyobrazovat, co by tak asi mohlo být, takže navrhovaná je Optima XXl od LSmodel...nevíte jaká by byla cena?
Dále by padli k možnosti modely od Reicharda, jako Proxima, Proxima II, nebo daný Svist
A nebo teda ještě ten Ion pro.....
...k těm polomaketám jsem se jen ptal, přece jen i tak no.
Abych upřesnil situaci, zavání mi to doma tím, že se bude jezdit někam na chatu, a tak jsem chtěl něco s čím se tam bude dát lítat, Nevím teda kde to přesně ještě bude, a jaký bude okolí...Snad né jen lesy!

..... ale vlastně jsem chtěl něco s čím tam budu řezat oblohu, tahat tam větroně velký, jakože polomakety je podle mě zbytečný, a taky to chci rozhodně s elektromotorem, ten dokáže zachránit hodně

.... a tak proto byli ty poždavky, svah, termika, přistání louka pole...to je tak to hlavní, aby to vydrželo ty přistání a chytlo to i nějákou tu termiku, ten svah, to už je "detail".-...
Ale tedka mi došel další problém, tyhle modely asi budou doost rychlý co?

..já bych radši něco pomalejšího, ale azse nechci ušatý křídlo na větroni, ale něco pomalejšího

Jo a jak Abu psal, potom ty celokompozitáky....to už je něco jinýho..v jiné ceně. a je potřeba mít i jiný ruce