Rád bych si něco přivydělal
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Rád bych si něco přivydělal
Umím psát i mluvit spisovně,nemám s tím problém.Jsem taková veselá kopa,snažím se jen dělat trošku srandu.Nikoho přece nenutím číst své příspěvky,ale uznávám,že je to pro většinu čtenářů asi trapné,takže už budu psát pouze spisovně a vyjadřovat se pouze k tématům která sem patří.Pokud jsem někoho urazil,moc se omlouvám,nebylo to účelové.Píšu tak,jak se u nás mluví,sám takto nemluvím.Ale jak už jsem naznačil,byl to jen pokus o trošku srandy,bohužel asi trapný.
Jardátor není ten tvůj druh psaní ve stylu ala Izer? 
Izera moc nesleduji,takže nedokážu posoudit,ale určitě nechci nikoho kopírovat.Ale udivuje mě,že někomu může vadit moravský dialekt. 
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
Navíc na smetišti a ve vláknu, které se netáhne úplně vážně. Lidé jsou holt různí...
- Vašek1948
- Kontaktovat uživatele:
V tomto nemáš vůbec pravdu, lesy ničí hlavně moderní těžební technika. Deset let po těžbě je to ještě poznat. Zahrnuté klády, metrové jámy a pod. Tak hospodaří dnes stát v lese.corona píše:JirkaA píše:...nemam nic proti tomu, kdyz si nekdo prinese z lesa kos hub nebo kybl malin pro svou potrebu. Ale krev mi tece ze zubu, kdyz nekdo zneuziva nasi ojedinelou vysadu volneho vstupu do lesa a sberu lesnich plodu a plundruje prirodu pro kseft.....
Hm, já taky - hlavně ty "hřebenáře" co likvidujou borůvčí.
Ovšem je namístě se zamyslet, co k tomu ty lidi vede - ať si každej sáhne do svědomí, co podporuje...
.
Jardátor píše:Izera moc nesleduji,takže nedokážu posoudit,ale určitě nechci nikoho kopírovat.Ale udivuje mě,že někomu může vadit moravský dialekt.
Ja to mám rád, viacerí tu takisto, tak sa nenechaj znechutiť jedným negatívnym názorom... kua bazmeg..
Navrhujem hlasovať o tom aby Jardátor zase písal po svojom 
Možno by bolo dobré keby Jardátor písal príspevky dvojmo. Jeden spisovný, jeden kurňácký.
Jano Bubeník
BUBI píše:Možno by bolo dobré keby Jardátor písal príspevky dvojmo. Jeden spisovný, jeden kurňácký.
Toš kurňa chlapi dík,ale nechejme to "uležet".Těch negativních názorů už bylo více,je pravda,že takové pitomosti sem asi nepatří.I když někdo píše,ať pokračuju,že se přitom i zasmáli.
Ja jsem taky z hané a mluvime tu normálně ale určítě neříkáme za každym 5 slovem Tož a kurňa. Jinak si to klidně piš jen mě zajímalo co tě ktomu vede 
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
do tebe se navážejí, ale prvotní příspěvek, kde je hrubek jak u dysgrafika, to kupodivu nikomu nevadí. Za mně POKRAČUJJardátor píše:Toš kurňa chlapi dík,ale nechejme to "uležet".Těch negativních názorů už bylo více,je pravda,že takové pitomosti sem asi nepatří.I když někdo píše,ať pokračuju,že se přitom i zasmáli.
midiborec píše:Ja jsem taky z hané a mluvime tu normálně ale určítě neříkáme za každym 5 slovem Tož a kurňa. Jinak si to klidně piš jen mě zajímalo co tě ktomu vede
Dokážu pochopit,že se ti moje příspěvky nelíbí,ale nedokážu pochopit,proč je vlastně čteš.Ne všechno jsem si vymyslel,jsou to i reálné situace ze života.Možná píšu za každým pátým slovem "toš kurňa",ale ve skutečnosti tak nemluvím,i když "kurňa"aniž bych si to uvědomil,vyslovím asi dost často.Je dost lidí,kteří za každým 2.slovem řeknou "vole".Ale můžeš být klidný,nebude se to opakovat.Domluvil jsem.Howgh!
Ja to ani nečetl protože se mě to nechtelo luštit ale tak jsem četl přispevky co tu kolem toho jsou tak jsem začal čist i tvuj.. Tož nedelej a klidně si tak piš 
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
- MarthiR
Tak mluví ruda z ostravy
Piš si jak se ti bude chtít, mě se to libí 
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
midiborec píše:Jardátor píše:Toš kurňa chlape,máš štěstí,že su kurňa tady a moc dobře ti poradím,co sbírat.Kurňa náš starosta je vzteklý jak pes,protože celá vesnička moja středisková je posraná od psů.Kurňa kam šlápneš,všude samé hovno.Toš vyhlásil,že za kilo psích hoven dá 500Kč.Zatím sa kurňa nikdo nepřihlásil,protože to má jeden zádrhel.Mosí sa kurňa kompletně sesbírat aji park,a tady je ten zádrhel,protože tu jak o dušu serů naši nepřizpůsobivý spoluobčané.A zatím se nenašel nikdo,kdo to jaksi umí rozeznávat.Zkrátka sa to musí všecko sesbírat a třeba s lupů roztřídit,protože peníze vyplácá enom za psí exkrement hovna.Toš jestli máš zájem,daj kurňa vědět.Plynovů masku a rukavice nafasuješ zdarma u starosty.
Poslední dobou sleduji tvé přispevky a nevím co tě ktomu vede psat takove sra-ky. Me to nepřijde vubec vtipné spiš naopak pekně trapne a nedá se to ani normálně čist. Co to je za jazyk ?
Zastanu se Jardátora...Jeho příspěvky, jak už tu někdo řekl, jsou mnohdy vtipné a párádně oživí fórum.A taky, spíše hlavně, poukazují na to, že v celé ČR neexistuje jenom ten "trend v nářečí" typu: Hele koukej na ten vozejk...Ale že to jde vyjádřit i našim v mém případě Hanáckoslováckým nářečím:Divé se tam na ten vozék.A je to potřeba, protože tady tato Moravská nářečí zanikají...
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )