Luzr píše: porazim s nim Abua s AXI a vy porad dal resite co za pohon?
To se ti to vyhrava, kdyz ma souper prelomeny kridlo !
Luzr píše: porazim s nim Abua s AXI a vy porad dal resite co za pohon?
Abu píše:No ja mam model "stredni" = 1.9m 550g a motoruju do 300m, coz mi prijde zcela dostacujici (vys uz to stejne nejde moc rozumne ridit).
Mit 1.6m 450g model, tak jsem ve 400m a co tam s tim??? Staci trosku horsi viditelnost a pa pa pa....
Luzr píše:Tak vam nevim, popisu vam pohon pro 500g ero za cca $20 komplet (motor+vrtule+regl), porazim s nim Abua s AXI a vy porad dal resite co za pohon?
hawk62 píše:tak a je vyreseno, prave jsem se vratil od Vanoucha s jiz druhym 2208/20![]()
Abu píše:Samotny trupy moc nelitaj, chce to jeste kridla !!![]()
Ted jednu na tejden pryc, ale pak uz budu v Praze (krome vikendu) = co mam udelat Pepinovi aby mi nekdy behem srpna/zari vyriznul kridlo? (teda krome sablon, pripravenejch polotovaru z desky a sixpacku piva)...
Luzr píše:kope píše:Koukám, že všichni přezbrojujete pohony. Taky o tom uvažuju - ale nevidím to na Axíka, to je přeci jen dost darda, ale poohlížím se po Dualsky 2826/15... No, ale nejdřív musím postavit něco, do čeho ten motor strčím
Tak vam nevim, popisu vam pohon pro 500g ero za cca $20 komplet (motor+vrtule+regl), porazim s nim Abua s AXI a vy porad dal resite co za pohon?
hawk62 píše:jestli te to nebude obtezovat, pripomnel bych se s tou fotkou zminenou vyse