Pomoooc RC

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
MartinLetec

#16 Příspěvek od MartinLetec »

Není ten káblík cos tam vyměňoval špatný třeba zlomený drát nebo upadlí od konektoru to se mě taky stalo a chovalo se to stejně.
MP
KERAMIK

#17 Příspěvek od KERAMIK »

PÁNOVÉ DÍÍÍKKKÝÝÝÝ teorie utržené sluchátko se ukázala býti správnou stačílo 2 minuty a je hotovo :lol: :lol: :lol:

Tet jsem si byl zalítat a 8O 8O 8O bomba,lítal jsem na parkplacu
a konečně mužu o ty EXTŘE 300 říct JE TO AKROBAT A TO I S 3.KANÁLEM s tou třístovkou se to nedá srovnat
"kolmo nahoru a bez okolků"

a mám hnet dotaz někde v návodu na regl jsem četl o možnosti předstihu,máte někdo nějaké zkušennosti s tímto u Pythona 60 :wink: :wink: :wink:
zalik
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od zalik »

a taky se tam doctes ze by se do toho normalni letec (jako jsme tu skoro vsichni) NEMEL hrabat(do predstihu)ale je to na tobe...... 8)
Pejvl
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pejvl »

Předstih by sis měl nastavit na každej stříďák! Nevim jakej má bejt u Pythona 60 ,ale ti co ho maj ti určitě rádi napoví.
czernitko

#20 Příspěvek od czernitko »

Uz sem to psal v jinym tematu ,ale kdyz uz ste to nakousli, tak muj regl od mgm ma tu malou chybicku, ze na automatickej rezim mi nedokazal u pythona 60 spravne predstih nastavit. nevim, mozna expert line uz ma lepsi firmware a de to, ale ja sem si proste prosel vsechny mozny predstihy a optimalni se mi zdal byt okolo 20°.
Anonymní

#21 Příspěvek od Anonymní »

Používal sem 7A TMM PL a automatika v pohodÄ› . TeÄ
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“