PiccoZ

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Garmen

#166 Příspěvek od Garmen »

Nemá někdo zkušenost s tímto typem Picco Z?

http://www.gameexpres.cz/product_info.p ... ts_id/6603
kroxigor

#167 Příspěvek od kroxigor »

Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
rohe
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od rohe »

Já jsem si to přivezl z ModelHobby: PicooZ Sky Challenger. Jeden je krásně hodný a druhý jak utržený z řetězu! Ale jinak SUPER zábava. :wink:
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od Jind005 »

Buu proc je to napadlo az ted.. ja koupil pred rokem skoro na vanoce sobe a brachovi dva picozzky a ted to vyjde daleko levneji a jeste s irda sestrelovanim :lol:

Jinak pro ty co potrebujou nahradni dily tak na aukru se poskozene picozzky taky..a muzete z nich vybrakovat jenom baterku napr. :) http://www.aukro.cz/item250318493_vrtul ... otor_.html

Jsem nasel bomba videjko nevim jestli tu uz nekde je nebo ne tak ho tu hodim hodne jsem se u toho nasmal :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=QwW-N5Di4sg
Figa

#170 Příspěvek od Figa »

Ahoj, též jsem šťastným majitelem PiccoZ, ale mám problém.4ím víc mám nabitou baterku, tak tim vic se mi vrtulník při klesání točí .Při plné baterii je vlastně neovladatelný.Jakoby sem neměl polohu na vysílačce, kdy jenom stojí ve vzduchu.Čím to je?Mám ještě jeden vrtulník a ten to nedělá.Předem děkuji za odpověď.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od rohe »

Tak mě to děla to samé, jeden z toho setu je divokej a reaguje podle baterky a druhej je celou dobu v pohodě. A ani nám nefunguje to sestřelování.. :-(
Figa

#172 Příspěvek od Figa »

Já teda nemám toho s tím sestřelováním, ale toho staršího a nevím jak se zbavit toho točení.
Choze
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od Choze »

Figa píše:Já teda nemám toho s tím sestřelováním, ale toho staršího a nevím jak se zbavit toho točení.
Může to být špatnám ocasním motorkem nebo jen špatou v vrtulkou nebo ho nemáš vytrimované ale to s tou vrtulkou se mi už stalo víckrát prostě ji máš teba trochu ohlou nebo nalomenou.....
diver
Kontaktovat uživatele:

PiccoZ

#174 Příspěvek od diver »

jen bych se zeptal - v jakém modu je řízení? resp jak se ovládá - jen nahoru dolu, dopředu dozadu, popsal by mi to někdo prosím? uvažuji o pořízení na dlouhé zimní večery, kdy bych náhodou nespravoval rozšlehanýho Maxira :lol: jo a poloha páček - co je vlevo a co je vpravo - děkuju
kroxigor

#175 Příspěvek od kroxigor »

levá páčka nahoru dolu - otáčky hlavního rotoru = stoupání klesání
pravá páčka do stran - otáčky ocasního rotoru = otáčení vrtulníku

let vpřed se docílí dovážením čumáku případně natočením ocasu

viz http://www.silverlit.cz/produkty.php?navi=GS1020&desc_no=4
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Janci

Moje skusenosti

#176 Příspěvek od Janci »

Ahojte, Picoo Z mam uz asi 4 mesice... Jo kdyz jsem ho cerstve koupil, nabil
jsem ho... ze zacatku byl doslova neovladatelny, musel jsem ho najprve trocha vybit a az pak se dal v pohode ridit. Zadne doplnovani zavazi resp. vyvazeni vrtulniku nebylo treba. Na to aby se baterka nevybila uplne sem velmi bedlive strazil abych nenechal zbytecne dlouho zapnuty vrtulnik, -aby mi neodesla baterie. 2 mesice jsem letal velmi aktivne, treti mesic uz bylo citit ze baterie pomalu ale jiste zacinaji slabnout a 4 mesic uz je baterie tak slaba ze po nabiti ANI NEVZLITNE!!! Vo vysilacce mam uplne nove baterie.Ten typ baterii jsem pouzival i predtim takze vo visilace neni chyba.
Nova baterie se tezko zhani, ma vysokou cenu za kterou bych si mohl poridit i nove picoo Z :( :cry: Ale je to bajecna "hracka" kterou urcite doporucuji.
A musite ratat ze po casu odejdou baterie... :roll:
Petanek
Kontaktovat uživatele:

Nabíjení

#177 Příspěvek od Petanek »

Nejde mi nabíjení tohoto vrtulníku... Měřil jsem i výstup na konektoru a je tam 0. Nevíte, co s tím může být???
niky79

#178 Příspěvek od niky79 »

Zdravim,

koupil jsem taky tyto vrtulnicky. Ale hned jeden problem - jeden vrtulnicek leta dobra, ale druhy ne. Ten porad prepadava na stranu, ani se poradne nevznese. Porovnaval jsem oba vrtulniky a ten spatny ma ten hlavni volnou hlavni vrtuli, vypada, jako by ani nebyla pripevnek k hrideli (vrtule se otaci diky tem dvema "propojkam" co vedou dolu ze stabiliatoru). Vypada ze tam neni ta "oska".

nevite, co s tim? Mam to reklamovat, nebo se pokusit nejak prilepit tu hlavni vrtuli ke hrideli?
Kovboj

typ pro tunery

#179 Příspěvek od Kovboj »

Náhodou jsem narazil na tohle video s hodně zajímavou modifikací Picca. Pokud máte odvahu tak to můžete zkusit taky;-)

http://youtube.com/watch?v=RMILvGKcjw8
FloPIG

#180 Příspěvek od FloPIG »

chalani ako lieta ten mini hudges?
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“