jednosmerny motor + striedavy regulator
- mAto424
- Kontaktovat uživatele:
jednosmerny motor + striedavy regulator
Da sa to navzajom prepojit,aby to plne fungovalo?Sa mi zda ze niekde som cital ze sa to da,len som si nie isty.
Chcem to do auta - potrebujem regulator ktory zvladne 3s lipo a bude vhodny pre motor s cca 60 a viac zavitmi.
Ak sa to da prepojit,tak ktory kabel s ktorym?
Dakujem
Chcem to do auta - potrebujem regulator ktory zvladne 3s lipo a bude vhodny pre motor s cca 60 a viac zavitmi.
Dakujem
Re: jednosmerny motor + striedavy regulator
Nedá, nebude to fungovat.
mAto424 píše:Da sa to navzajom prepojit,aby to plne fungovalo?Sa mi zda ze niekde som cital ze sa to da,len som si nie isty.
Dakujem
By mě zajímalo, který chytrák to nakukává lidem.........
Motor 60 a více závitů? Jaký máš konkrétně na mysli? Radek
ICQ 638556901
U některých regulátorů se dá nastavit, jestli máš připojený střídavý, nebo stejnosměrný motor, jsou to ale spíše vyjímky (takovéto regulátory).
manek100 píše:U některých regulátorů se dá nastavit, jestli máš připojený střídavý, nebo stejnosměrný motor, ....
vis nejaky konkretni typ?
Zatim znam jen regly, ktere jsou nastavit jako jednosmerne (pro letadla) nebo obousmerne (auta, lode). Ale DC nebo BLDC, to neznam.
jyrry.webnode.cz
- mAto424
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Motor 60 a více závitů? Jaký máš konkrétně na mysli? Radek
Konkretny typ ti nepoviem,sám neviem co je to zac.
Neviem ani kolko ma zavitor,ale jeho otacky su 520/V.
Pri 12V dava 5200 otacok - s prevodovkou 100:1 je na vzstupnom hriadeli 52 otacok.
Ak by jste teda vedeli o nejakom obojsmernom regulatore,ktory by zvladol aj 12V,dajte prosim vediet
Inak co sa tyka tych regulatorov,ktore su aj na jednosmerne a aj na striedave motory,tak oni naozaj existuju.Videl som ich volakde v eshope
Myslím, že všechny regulátory značky DSYS zvládají 12V.
btw. zde je nahodny regulator, kteri umi bldc i dc motory: http://pelikandaniel.com/?sec=product&id=36683
btw. zde je nahodny regulator, kteri umi bldc i dc motory: http://pelikandaniel.com/?sec=product&id=36683
manek100 píše:...... regulator, kteri umi bldc i dc motory.....
hmm, zajimavost... zase jsem o neco chytrejsi :-)
Ale to je asi special, moc bezne nejsou...
jyrry.webnode.cz
Zajímavé, vidím to prvně. Trochu mi ale uniká smysl. Proč zbytečně platit za systém, který nebudu používat? Nebo snad někdo střídá stejnosměrné a střídavé motory?
Lark píše:Zajímavé, vidím to prvně. Trochu mi ale uniká smysl. Proč zbytečně platit za systém, který nebudu používat? Nebo snad někdo střídá stejnosměrné a střídavé motory?
No já bych se spíš zeptal, kdo dnes používá stejnosměrné motory. Možná v lodích noo.
ještě se používají v expedičních autech
- mAto424
- Kontaktovat uživatele:
A o jednom z nich tato tema je