Stavební plán na Diablotin
Stavební plán na Diablotin
Nevíte někdo kde sehnat stavebni plan na Diablotin č.63 Nasel jsem na http://www.model-hobby.cz/ moznost objednani ale bohuzel mi nic neprislo a telefony taky neberou. [/b]
2 Jenik:Nj asi mi nic jineho nezbyde
a nejvic me stvou ze to tam nikdo nebere jen blbej zaznamnik.
2 Sakil: No je to fajn model zaujal me hned na prvni pohled a ta cena hotoveho modelu je strasna jinak na http://www.czechia.com/ssouvodochody/diablotin/ je skvely navod jak to cele letadlo dat dobre dohromady.
2 Sakil: No je to fajn model zaujal me hned na prvni pohled a ta cena hotoveho modelu je strasna jinak na http://www.czechia.com/ssouvodochody/diablotin/ je skvely navod jak to cele letadlo dat dobre dohromady.
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
2 orry: je skvělý, měli jsme ho doma a musím říct, že lítalo perfektně. Měli jsme ho teda ze stavebky, ale kdyby sme za něj měli dát to co chtěj na krámě, tak bysme ho nechtěli.... Pořiď si dobrej motor s ještě lepším karbecem.....Mi jsme měli MVVS 12,7 a nebylo to špatný, visení v pohodě, ale báli jsme se jít níž než nějakejch 5-6 metrů....Motor šel na Brno skvěle, ale občas se zakuckal....Ve visu se to rovná rozbitému letadlu..a diablotina skoro nespravíš....Pokud by byl lepší karbec tak by to bylo úžasný......Chtěli jsme tam dát starýho Dynamixa z Webry, neboť ta dosloužila, ale ten dynamix tam byl snad přivařenej nebo co.......
'''::: Sakil :::'''
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
2 orry: Nějakýho japonca.. Os MAXa, nebo tak něco, ti jsou fakt dobrý...Oproti BRNU maj jednu velkou výhodu..... Jeden je jako druhej a každej jde dobře...Sice občas chcou nitro, ale pak to stojí za to!!!Jo a taky maj jednu drobnou nevýhodu....Cena, Opravy, Servis, ale to není zas tak hrozný... Ono by stačilo i Brno, ale musíš mít štěstí na dobrej kus aby v něm byl pajšl uspořádanej tak jak má bejt a ne abysis ho musel různě dodělávat, dobrušovat,.... Teď už je to lepší, ale když jsme koupili s tátem 12,7 (cca 3roky), tak první co bylo: Rozdělat, vymejt špony, smontovat, nahodit a vyzkoušet, rozdělat, doupravit pajšl a pak to jakž takž fungovalo... Akrát bys ještě asi musel pořídit novej karbec. Nevím jak fungujou ty nynější....
Pokud chceč s ďáblíkem lítat visení a různý blbosti vyber dobře motor a karbec. Fakt twen motor se nesmí zakuckat....Protože jak se ti zakucká jednou při nízkým visení, tak máš po něm....
Pokud chceč s ďáblíkem lítat visení a různý blbosti vyber dobře motor a karbec. Fakt twen motor se nesmí zakuckat....Protože jak se ti zakucká jednou při nízkým visení, tak máš po něm....
2 Sakil: a co by jsi rikal na tento motor OS MAX 65 LA
Naposledy upravil(a) orry dne stř 08.12.2004 15:24, celkem upraveno 1 x.
2 Sakil: uvidime musise to poradne zvazit asi pujdu do nejake overene kvality. Rad bych se zeptal, ty jsi psal ze jste diablotina koupili, kolik jste za nej dali jestli to neni tajne ja jsem ho nasel v prodeji jen na http://www.jr-models.cz ale tam je zbytecne drahej. Chapu ze to da nejakou praci vyrobit takove letadlo ale cena materialu neni tak vysoka takze proc bych jim mel platit takove nehorazne penize.
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
2 orry: no, tajne to je, ale byl o něco levnější než na pultě....sice měl bejt ještě levnější než jsme za něj dali, ale i tak to byla více než dobrá cena. V rámci dobrých kamarádských a pracovních vztahů s JR jsme ho sehnali. Materiál není drahej, ale on je hlavně dělanej na vývoz do Francie a do světa a asi nemůžou dovolit prodávat ho tady podstatně levnějc než tam....Navíc všechny výrobky Jr jsou hlavně pro vývoz a jsou dražší než konkurence....Co jsem slyšel, JR neprodá v ČR snad ani 10% své výroby, Ale za to číslo nijak neručím...Jestli někdo ví přesněji prosím... Takže pro JR je vlastně trh v ČR téměř zanedbatelný....