Uchtenie riadiacej dosky
Uchtenie riadiacej dosky
ahojte, mohli by ste mi poradit aky je najlepsi sposob uchytenia riadiacej dosky na qc? ci na pevno o ram, ci na penovu obojstranku, alebo iba zabalit do molitanu, alebo ako sa to ma vlastne robit s ohladom na vsetky cidla riadenia.
dakujem
dakujem
Re: uchtenie riadiacej dosky
Gyra na vrtulnících se přichytávají oboustranně lepící pěnou. Zabrání aby jemné vybrace ovlivňovali chování elektroniky, ale současně
to není tak měkké, aby rychlý pohyb heliny a následně reakce gyra helinu nerozkmitala.
to není tak měkké, aby rychlý pohyb heliny a následně reakce gyra helinu nerozkmitala.
ano, to viem. cize u koptera sa to doporucuje urobit rovnako?
Pod moje ma rukama proslo uz par copteru a zatim se mi vzdycky vyplatilo dat ridici jednotku napevno na plastove srouby a poradne vyvazit vrtule.Nedochazi tak k zadnym vybracim a ridici jednotka muze poradne fungovat.Nameko ulozena jednotka se vyplati jenom kdyz je na kopteru nejaka vybrace a to muze byt jen od nevyvazenych vrtuly,nic jineho mechanickeho na kopteru neni,tak nemuze byt ani vybrace navic.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uchtenie riadiacej dosky
Tak aj tak, NAZA jednotku mám na samolepící mechovce dodané výrobcem, KK desku se měl na plastových sloupkách.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
pokemon píše:Pod moje ma rukama proslo uz par copteru a zatim se mi vzdycky vyplatilo dat ridici jednotku napevno na plastove srouby a poradne vyvazit vrtule.Nedochazi tak k zadnym vybracim a ridici jednotka muze poradne fungovat.Nameko ulozena jednotka se vyplati jenom kdyz je na kopteru nejaka vybrace a to muze byt jen od nevyvazenych vrtuly,nic jineho mechanickeho na kopteru neni,tak nemuze byt ani vybrace navic.
a co motory?
Boby 110, OK2BOW
Jestlyze jsou nekvalitne vyvazene motory,tak proste taky budou vyrabet vybrace.
pokemon píše:Jestlyze jsou nekvalitne vyvazene motory,tak proste taky budou vyrabet vybrace.
nekvalytne
Boby 110, OK2BOW
Vibracie som eliminoval co najviac,pre istotu pouzivam aj filter na fibracie ale dosky mavam uchytene uz napevno s obojstrannou paskou na koberce.Ked som ju mal akoze na molitane,mohol som kalibrovat ACC kolko som chcel,stale niekam plavala podla toho ako bol molytal zmacknuty..
Ja som dal pod dosku 5cm molitan a dosku pripevnil gumickami k zakladni. Tlmi to prefektne.
WW2
no super
tak presne tohto som sa bal. cize to mam asi jedno, ci to dam na pevno, alebo na do molitanu. niekomu to lieta tak a niekomu zase onak
chapem, ze to zavisi od konkretnych pomerov panujucich na konkretnom stroji. takze asi zacnem nejakym kompromisom. dam to na penovu obojstranku (cca 2mm) a poistim suchym zipsom. vrtule su vyvazene na magnet vyvazovacke, ale cinske motory...
((
a ako sa vlastne prejavuje nevhodne uchytenie?
a ako sa vlastne prejavuje nevhodne uchytenie?
Vůbec to není jedno. Napevno je to v pohodě pokud je to zcela bez vibrací. A takového stavu se dosahuje dost těžko.