Sab goblin 700
Re: sab goblin 700
Nema cenu porad neco srovnavat ( s alignem) po padu..Uz vubec ne to nejak tridit ..Je to treba na dalsi let opravit,at je to pod jmenem goblin nebo ne.
Nema cenu prepocitavat cenu na T-Rexe, protoze letovy projev to vynahradi, alespon muj pocit a to jsem priznivcem T-Rexu. Nechci se nikoho dotknout, ale kdo si koupi Goblina, tak s cenou ND pocita, jinak by vzal T-Rexe
Allesak píše:Tak to me mrzi. Ponicilo se toho ale dost. Za cenu ND na Goblina by jsi mel ale skoro celej drak Rexe.
Špatně jsi to pochopil. Cena pádu je v tomto případě velmi nízká. To jsem chtěl právě naznačit. Mám s ním už 3 pády a vždy jsem byl překvapený jak dobře jsem z toho vybruslil.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Nové gumy hlavy. Bude to dělat Lynx heli innovations, třeba to bude lepší, ale těžko říct.
- avalanche8
Hmm gumy zajimave
,jen by me zajimalo kolik se da tocit nejmin rpm aby se to neklepalo jako zmoklej pes.Zrejme to bude kombinace vice tuhosti,a ted ceho??A obevi se tento upgrade v novejch kitech??
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Tak jsem se pred chvili vratil z letiste.Vzal jsem sebou i logo 600 pro pripad,ze by se konalo nejake nemile prekvapeni........
Dal jsem 9 letu,vse s Gaaabinou.Padli jsme si hned pri prvnim letu do oka.Nebylo treba na nic sahat,jen jsem doupravil agilitu a pridal trochu pitch.(nemeril,jen pridal;) )
Musim rict,ze mit Goblina a na svem radiu a svych packach je moc hezkej a prijemnej pocit.Vse lita a posloucha jak ma,nijak "krive" se u toho Gaaabina netvari ,zatim maximalni spokojenost.
Jedine co ted musim je poridit vetsi baterie.Mam lipo z loga 600 2x 6s 3300 coz staci jen na hranici tri minut.
Tady je muj treti a sedmy let.Idle 2 2150;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=noQcmp3gnkk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xIOdBnrVIxk[/youtube]
Dal jsem 9 letu,vse s Gaaabinou.Padli jsme si hned pri prvnim letu do oka.Nebylo treba na nic sahat,jen jsem doupravil agilitu a pridal trochu pitch.(nemeril,jen pridal;) )
Musim rict,ze mit Goblina a na svem radiu a svych packach je moc hezkej a prijemnej pocit.Vse lita a posloucha jak ma,nijak "krive" se u toho Gaaabina netvari ,zatim maximalni spokojenost.
Jedine co ted musim je poridit vetsi baterie.Mam lipo z loga 600 2x 6s 3300 coz staci jen na hranici tri minut.
Tady je muj treti a sedmy let.Idle 2 2150;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=noQcmp3gnkk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xIOdBnrVIxk[/youtube]
- avalanche8
Teda Matrosek peknyyyy
hele ono teziste dalo i takto lehkejma aku??Prave premejslim jake aku do 630 verze,vaham mezi 700 a 630,ale aku 5ah jsou zejtra doma.Tak asi rozhodnuto,jinak take bych vzal zluto-oranzovou
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Kam se hrabe Align 
taky jsem ho o pred tydnem rozebral...
dve bocnice,listy,nozky 220$
ale k tomu bohuzel tp 5000 65c 2x,.lital jsem bez kabiny...nastesti je tady servis, nove za 50 %...
ale k tomu bohuzel tp 5000 65c 2x,.lital jsem bez kabiny...nastesti je tady servis, nove za 50 %...
pitrs73 píše:taky jsem ho o pred tydnem rozebral...
me je blbe kdyz to vidim
Logo 600 + spirit
Errore , ale furt to prostě nemá na Trexe700 ten je vždycky mnohem víc rozbitej a mnohem víc to pak stojí opravit. Takže buď v klidu.
1+ for goblin! Nice!
1+ for goblin! Nice!
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k píše:Errore , ale furt to prostě nemá na Trexe700 ten je vždycky mnohem víc rozbitej a mnohem víc to pak stojí opravit. Takže buď v klidu.
1+ for goblin! Nice!
nebyla to narazka konkretne na goblina ale na jakoukoli rozbitou heli
Logo 600 + spirit
ale no taaak..padat se musi...jinak to stoji za prd;).
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
avalanche8 píše:Teda Matrosek peknyyyyhele ono teziste dalo i takto lehkejma aku??Prave premejslim jake aku do 630 verze,vaham mezi 700 a 630,ale aku 5ah jsou zejtra doma.Tak asi rozhodnuto,jinak take bych vzal zluto-oranzovou
Tak 630 Goblin už je tady,vypadá to moc hezky.Prostor pro aku je stejně velký jako u 700,takže to je otázka váhy aku,lidi v tom lítaj od 3000 do 5000,Tareq zkoušel 3000 14 S,jelo to asi 3 min ale peklo.
http://www.mscomposit.com/rc-vrtulniky_ ... ml?lang=cz
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info