Frydek-Mistek, Baška

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
biker.fm

Re: Frydek-Mistek, Baška

#16 Příspěvek od biker.fm »

mkyral píše:Sice to mám přes celé město

Jestli ses z Mistku, tak mozna by to slo i tady http://mapy.cz/s/4Oro .

mkyral píše:si budu hrát na malíře

Az Te prestane bavit hrat si na malire :-) , tak dej info, treba i pres SZ a pujdem litat. Aspon se necemu priucim a snad to nerozbiju hned po prvnim vzletnuti :?
LV
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od LV »

Nechápem prečo chcete lietať pár metrov od letiska kde lieta X modelárov, ktorý vám ochotne poradia. Máte radi neprešlapanú tŕnistú cestu? :roll:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
mkyral
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od mkyral »

LV píše:Nechápem prečo chcete lietať pár metrov od letiska kde lieta X modelárov, ktorý vám ochotne poradia. Máte radi neprešlapanú tŕnistú cestu? :roll:

No ony tam ty letiště jsou dokonce dvě. Každé patří jinému klubu. Ani v jednom klubu nikoho neznám. Tak trochu jsem doufal, že se tady někdo třeba ukáže. Sám za sebe musím říct, že jsem trochu nesmělý a nerad se na něco vážu. Taky nemívám moc času, takže když to jde, tak se na hodinku vypařím a odskočím si zalítat.

Taky nevím, jestli jsem už dost zkušený, abych nepotřeboval dozor někoho zkušenějšího. Definice v pravidlech chybí ;-) A nutnost domlouvat si dohled je jaksi v přímém rozporu s tím, že mám chvíli čas, tak si odskočím.

Ale asi na to letiště nakonec dojde. Na poště mám Mini Vertex od Leoše a na to asi bude letiště lepší.
Beta 1400, Mini Vertex, Toro 900, Mimi v přípravě, El-Marabu v plánu
Graupner MX-12
mkyral
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od mkyral »

@biker.fm:

jestli máš zájem, tak tady jsou ta dvě letiště (a kluby).

Pobeskydský aviatický klub Frýdek - Místek
RC MODELKLUB Frýdek-Místek

Můžeš se tam zkusit poptat. Někdo ochotný se jistě najde. Akorát netuším, jaké jsou mezi těmi kluby vztahy a který je lepší.
Beta 1400, Mini Vertex, Toro 900, Mimi v přípravě, El-Marabu v plánu
Graupner MX-12
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“