N.H.L. Brno II
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Re: N.H.L. Brno II
JirkaA píše:Digis píše:Beaver už jen čeká na vhodné počasí a ...
Vzdyt dneska to slo...
Já včera večer ještě dolaďoval serva, klapky šly na doraz a trochu vrčely. U nás celkem foukalo, že by se mě v tom nechtělo pouštět do vzduchu nový letadlo a navíc první konstrukční, protože vůbec nevím co od toho mám čekat
Naposledy upravil(a) Digis dne úte 14.08.2012 7:51, celkem upraveno 1 x.
Tedy Digis, kde jsi byl ráno v 5:50 ?
Mohl jsi vymrznout u závory se mnou
paveld píše:Tedy Digis, kde jsi byl ráno v 5:50 ?
Já se spletl a byl jsem tam už 4:50 a když jsi nikde nebyl tak jsem odlítal 4 kousky a šel domů
Já jsem tam byl také ve 4:50, ale v té tmě jsme se asi minuli 
paveld píše:Já jsem tam byl také ve 4:50, ale v té tmě jsme se asi minuli
Asi jo, tak snad příště
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
ja neverim vlastnim ocim, nove vlakno a uz jsou dve stranky popsane
Ja jsem se s Madame namisto vykecavani na foru venoval pozorovani Perseid, obcas to i letelo (byli jsme na Zurani)
Jinak vcera to bylo v Kobylnicich fajn, Radku, jak jsi odesel, tak pak se vitr docela uklidnil a dalo se i napresno letat, byl jsem tam asi do 8mi. Jen panove - leto je v haji, takze pujdete-li navecer do Kobylnic, nezapomente teplou mikinu nebo neco podobneho. Dneskaj bych opet zasel, vidim to zase okolo 18te. Co ten Bobrik, bude?
@Sakal: klidne se prijd podivat, litame zhruba tady 49°8'23.804"N, 16°43'32.899"E, od zastavky "Kobylnice, Na Rybniku" se to da po polnacce s trochou opatrnosti projet autem. Ja Ti akorat moc neporadim s helinama, neb je nelitam a bojim se jich
Jinak vcera to bylo v Kobylnicich fajn, Radku, jak jsi odesel, tak pak se vitr docela uklidnil a dalo se i napresno letat, byl jsem tam asi do 8mi. Jen panove - leto je v haji, takze pujdete-li navecer do Kobylnic, nezapomente teplou mikinu nebo neco podobneho. Dneskaj bych opet zasel, vidim to zase okolo 18te. Co ten Bobrik, bude?
@Sakal: klidne se prijd podivat, litame zhruba tady 49°8'23.804"N, 16°43'32.899"E, od zastavky "Kobylnice, Na Rybniku" se to da po polnacce s trochou opatrnosti projet autem. Ja Ti akorat moc neporadim s helinama, neb je nelitam a bojim se jich
Dnes koncim posledni multitelehovor v 18:00, takze to nevidim moc pozitiiivne. Spis probehne druha cast servisu.
Tom
baui píše:Dnes koncim posledni multitelehovor v 18:00, takze to nevidim moc pozitiiivne. Spis probehne druha cast servisu.
Tak to ukonči dřív a řekni jim, že musíš být v 18.00 ve školce
Honza: no po pravdě mám veliký nutkání ho vzít, uvidím jak bude vítr a jak budu silnej v rozhodování.
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
Co kdyby Ti zcela nahodou prestala 17:30 jet sit (predpokladam, ze mate v praci IP phones, takze nepojedou ani telefony...) a zjistil si, ze mas vybity i mobil ?
@Digis: Bobrika jooooooooooooooooooooooo !
@Digis: Bobrika jooooooooooooooooooooooo !
Dvema slovy - nevyhoda Blackberry
Aspon se u toho muzu doma vrtat v heline a jestli to stihnu, zacit placat Clika 
Tom
Standapass píše:šakale kam jsi odešel. to je ono .
malý technický problém
DX6i----MINI TITAN e325,F/A -18 Hornet,EDGE 540t blue,Sbach 342 red/black,
Honza C píše:ja neverim vlastnim ocim, nove vlakno a uz jsou dve stranky popsaneJa jsem se s Madame namisto vykecavani na foru venoval pozorovani Perseid, obcas to i letelo (byli jsme na Zurani)
![]()
Dnes to na 18 asi nestíhám,pokud jo určitě se objevím,díky.
DX6i----MINI TITAN e325,F/A -18 Hornet,EDGE 540t blue,Sbach 342 red/black,