N.H.L. Brno II
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: N.H.L. Brno II
Tak jsem za vydatné psychické podpory Honzy a Penaxe zalítnul Beavera. Pocit z toho mám velice dobrý, jen ten první start byl takový trochu na nervy. Hold je to trochu jiný jak Kuba:)
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Jinak si dobře zalítal i Penax s tím svým akrobatem. Sice trochu tvrdší přistání, ale pro člověka který to má po druhý v ruce dobrý 
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace k bobrikovi!
Ja uz tyden prohanim Aviatik D1 Berg, 1:8, maketa pro WW1 Aces kombat
. Byl to super napad jako napln tydenniho "kluboveho kempu" v Budkovicich, pred 14 dny v pondeli to byl jeste rozsyp, do nedele postaveno, v pondeli docesana instalace elektriky a dovazeni, v utery pred tydnem zalet. Je v tom 5 kubiku ctyrtakt OS-max, zacinam tomu prichazet na chut, ma to super zvuk 
Ja uz tyden prohanim Aviatik D1 Berg, 1:8, maketa pro WW1 Aces kombat
OK2WY
Digis píše:Jinak si dobře zalítal i Penax s tím svým akrobatem. Sice trochu tvrdší přistání, ale pro člověka který to má po druhý v ruce dobrý
No, dobre zalital nevim. Jeste ted se celej tresu. Avsak klobouk dolu pred Digisem, je to hotovej nebojsa. Takovyho krasavce prohanet po obloze a pak snim jeste
bezpecne pristat, to chce taky svoje. Ja to pristavani moc neresil. Vypnul jsem motor a srabnul s tim o zem. Jeste, ze v te vasi skolce je
takova luxusni trava. Ono celkove je to tam super
JirkaA píše:Gratulace k bobrikovi!
Ja uz tyden prohanim Aviatik D1 Berg, 1:8, maketa pro WW1 Aces kombat. Byl to super napad jako napln tydenniho "kluboveho kempu" v Budkovicich, pred 14 dny v pondeli to byl jeste rozsyp, do nedele postaveno, v pondeli docesana instalace elektriky a dovazeni, v utery pred tydnem zalet. Je v tom 5 kubiku ctyrtakt OS-max, zacinam tomu prichazet na chut, ma to super zvuk
Věřím, že to má krásný zvuk, ale my jsme elektrikáři. Nic smradlavýho se nám nelíbí
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Digis píše:JirkaA píše:Gratulace k bobrikovi!
Ja uz tyden prohanim Aviatik D1 Berg, 1:8, maketa pro WW1 Aces kombat. Byl to super napad jako napln tydenniho "kluboveho kempu" v Budkovicich, pred 14 dny v pondeli to byl jeste rozsyp, do nedele postaveno, v pondeli docesana instalace elektriky a dovazeni, v utery pred tydnem zalet. Je v tom 5 kubiku ctyrtakt OS-max, zacinam tomu prichazet na chut, ma to super zvuk
Věřím, že to má krásný zvuk, ale my jsme elektrikáři. Nic smradlavýho se nám nelíbí
však já su taky elektrikář, tohle je první smraďoch
BTW elektrikáři, tento víkend je v Budkovicích Jeti model meeting, tam bude elektriky neurekom a bude to stát za podívání..
OK2WY
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
So - ne budou pařáky. To znamená : zahrada , koupání a opalování.
ale v sobotu večer ?? Asi jo. Kdo se v pátek dostaví ?? /Hala/ S 
HTC evo3d
Budkovice ?
Kdo by jel ?
Automobil by byl......
Kdo by jel ?
Automobil by byl......
Digis: Gratulace k zaletu, vypada fakt krasne 
Budkovice zatim nevim
Hala ano
Sobota - zalezi na stavu strojoveho parku, miniprotos i funcub jsou ted vykuchani za ucelem poladeni Fusion
Budkovice zatim nevim
Hala ano
Sobota - zalezi na stavu strojoveho parku, miniprotos i funcub jsou ted vykuchani za ucelem poladeni Fusion
Tom
Já bych v sobotu lítat šel, rád bych zalítnu Zooma, ale to už nebude takovej stres jako s Bobrem. 
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
Holala, potvrzuji, ze Bobrik vypada i leta krasne a Digis ma ocelove nervy
Neco jsem nafotil, tak to musim stahnout z aparatu a dam to pro Toma do Capsy. Muj letaci program:
dnes - negative
ctvrtek - mozna jo, obvykla hodina
patek hala - jo, moc se tesim
sobota - Budkovice - hm hm nevim, odpo/vecerni poletani ve skolce asi jo.
Jinak vcera jsem zacal studovat technologicke postupy, jak dostat zebra z vykresu na preklizku a balzu. Techniky vychvalovane na foru Bohu zel nic moc - zehlicka funguje, ale az pri velke teplote a to se mi zacina material kroutit, promyti papiru acetonem taky funguje, ale malem jsem se priotravil (a to jsem zkousel jen 1 zebro), takze prichazi na radu klasika - zakoupil jsem pruklepak a budu prekreslovat. Uz mi asi 10 lidi radilo, ze si to mam nechat udelat na frezce nebo laserem, ale ja si proste chci zkusit udelat cele letadlo rukama
dnes - negative
ctvrtek - mozna jo, obvykla hodina
patek hala - jo, moc se tesim
sobota - Budkovice - hm hm nevim, odpo/vecerni poletani ve skolce asi jo.
Jinak vcera jsem zacal studovat technologicke postupy, jak dostat zebra z vykresu na preklizku a balzu. Techniky vychvalovane na foru Bohu zel nic moc - zehlicka funguje, ale az pri velke teplote a to se mi zacina material kroutit, promyti papiru acetonem taky funguje, ale malem jsem se priotravil (a to jsem zkousel jen 1 zebro), takze prichazi na radu klasika - zakoupil jsem pruklepak a budu prekreslovat. Uz mi asi 10 lidi radilo, ze si to mam nechat udelat na frezce nebo laserem, ale ja si proste chci zkusit udelat cele letadlo rukama
Tož dobrá,
též kvákám na Budky a v sobotu Školka
Hala též positive
též kvákám na Budky a v sobotu Školka
Hala též positive
Super bude letecká sobota, už se těším, vezmu všechny tři letadla 
Edit: nevezmu, to bych nevylítal, tak nechám Kubu doma
Edit: nevezmu, to bych nevylítal, tak nechám Kubu doma