N.H.L. Brno II

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

Re: N.H.L. Brno II

#31 Příspěvek od Digis »

Tak jsem za vydatné psychické podpory Honzy a Penaxe zalítnul Beavera. Pocit z toho mám velice dobrý, jen ten první start byl takový trochu na nervy. Hold je to trochu jiný jak Kuba:)
beaver.jpg

duo.jpg
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Standapass »

Gratulace. S :wink:
HTC evo3d
Digis
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Digis »

Jinak si dobře zalítal i Penax s tím svým akrobatem. Sice trochu tvrdší přistání, ale pro člověka který to má po druhý v ruce dobrý :wink:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od JirkaA »

Gratulace k bobrikovi!
Ja uz tyden prohanim Aviatik D1 Berg, 1:8, maketa pro WW1 Aces kombat :). Byl to super napad jako napln tydenniho "kluboveho kempu" v Budkovicich, pred 14 dny v pondeli to byl jeste rozsyp, do nedele postaveno, v pondeli docesana instalace elektriky a dovazeni, v utery pred tydnem zalet. Je v tom 5 kubiku ctyrtakt OS-max, zacinam tomu prichazet na chut, ma to super zvuk :)
OK2WY
Penax

#35 Příspěvek od Penax »

Digis píše:Jinak si dobře zalítal i Penax s tím svým akrobatem. Sice trochu tvrdší přistání, ale pro člověka který to má po druhý v ruce dobrý :wink:

No, dobre zalital nevim. Jeste ted se celej tresu. Avsak klobouk dolu pred Digisem, je to hotovej nebojsa. Takovyho krasavce prohanet po obloze a pak snim jeste
bezpecne pristat, to chce taky svoje. Ja to pristavani moc neresil. Vypnul jsem motor a srabnul s tim o zem. Jeste, ze v te vasi skolce je
takova luxusni trava. Ono celkove je to tam super :D :D :D
Digis
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Digis »

JirkaA píše:Gratulace k bobrikovi!
Ja uz tyden prohanim Aviatik D1 Berg, 1:8, maketa pro WW1 Aces kombat :). Byl to super napad jako napln tydenniho "kluboveho kempu" v Budkovicich, pred 14 dny v pondeli to byl jeste rozsyp, do nedele postaveno, v pondeli docesana instalace elektriky a dovazeni, v utery pred tydnem zalet. Je v tom 5 kubiku ctyrtakt OS-max, zacinam tomu prichazet na chut, ma to super zvuk :)

Věřím, že to má krásný zvuk, ale my jsme elektrikáři. Nic smradlavýho se nám nelíbí :lol:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od JirkaA »

Digis píše:
JirkaA píše:Gratulace k bobrikovi!

Věřím, že to má krásný zvuk, ale my jsme elektrikáři. Nic smradlavýho se nám nelíbí :lol:

však já su taky elektrikář, tohle je první smraďoch :mrgreen: . Postaveno jich bylo víc, tři jsou už provozuschopný a dalším třem už určitě moc nechybí, docela se těším, až si zalítáme v pořádné formaci ;)

BTW elektrikáři, tento víkend je v Budkovicích Jeti model meeting, tam bude elektriky neurekom a bude to stát za podívání..
OK2WY
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Standapass »

So - ne budou pařáky. To znamená : zahrada , koupání a opalování. :wink: ale v sobotu večer ?? Asi jo. Kdo se v pátek dostaví ?? /Hala/ S :wink:
HTC evo3d
paveld

#39 Příspěvek od paveld »

Budkovice ?
Kdo by jel ?
Automobil by byl......
baui

#40 Příspěvek od baui »

Digis: Gratulace k zaletu, vypada fakt krasne :wink:

Budkovice zatim nevim
Hala ano
Sobota - zalezi na stavu strojoveho parku, miniprotos i funcub jsou ted vykuchani za ucelem poladeni Fusion :lol:
Tom
Digis
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Digis »

Já bych v sobotu lítat šel, rád bych zalítnu Zooma, ale to už nebude takovej stres jako s Bobrem. :wink:
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Honza C »

Holala, potvrzuji, ze Bobrik vypada i leta krasne a Digis ma ocelove nervy :D Neco jsem nafotil, tak to musim stahnout z aparatu a dam to pro Toma do Capsy. Muj letaci program:
dnes - negative
ctvrtek - mozna jo, obvykla hodina
patek hala - jo, moc se tesim
sobota - Budkovice - hm hm nevim, odpo/vecerni poletani ve skolce asi jo.

Jinak vcera jsem zacal studovat technologicke postupy, jak dostat zebra z vykresu na preklizku a balzu. Techniky vychvalovane na foru Bohu zel nic moc - zehlicka funguje, ale az pri velke teplote a to se mi zacina material kroutit, promyti papiru acetonem taky funguje, ale malem jsem se priotravil (a to jsem zkousel jen 1 zebro), takze prichazi na radu klasika - zakoupil jsem pruklepak a budu prekreslovat. Uz mi asi 10 lidi radilo, ze si to mam nechat udelat na frezce nebo laserem, ale ja si proste chci zkusit udelat cele letadlo rukama ;)
paveld

#43 Příspěvek od paveld »

Tož dobrá,
též kvákám na Budky a v sobotu Školka :lol:
Hala též positive :P
baui

#44 Příspěvek od baui »

Toz to abych zacal davat dohromady poradny batuzek :mrgreen:
Tom
Digis