Zdarec, teda vy jste teho zase popsali, hosi, ja jsem zahajil stavbu Macka ! Vyrezal jsem 4 zebra a ty pripravky (jezky) na zapichovani zeber, s hruzou jsem zjistil, ze 2.5mm balza opravdu skalpelem rezat nejde, takze prisla ke slovu lup. pilka - sklanim se az k zemi Pavle za radu te od Vanoucha, kdybych to mel rezat rukou, tak uz jsem asi v blazinci. Mam to vsechno jen ne rovne, ale rikam si, ze to pak smirglpapir spravi

Uz chapu, proc mi vsichni doporucovali CNC frezku/laser, ale Bohu zel by to nebylo tak jednoduche - pri zmensovani a predelavce z palcovych mer na mm bych musel hodne veci v planech prekreslovat a to by znamenalo hodiny sezeni u komplu ... a tomu se prave chci vyhnout, protoze ho mam z prace plne drapky. Takze jedu dal s kopirakem, propiskou, pilkou a smirglem !
K vecem, co se probiraly:
- vrtule na bobrikovi: podle me by mu mozna o palec vetsi slusela - vim, ze je to na stylove letani, zadne divociny, ale prece jen, zvlast do zacatku se prebytek tahu hodi. Na 1.2m akrobatovi mam 12x6, Beaver neni akrobat, ale zase ma vetsi rozpeti (kolik Radku, 1.65 ?) a je tezsi, i vizualne mi ta 13x8 prisla mala. Mozna bych zkusil 14xneco a nehonit to na plny kotel.
- ta spojka vyskovky pro Zooma: jestli to maji udelane stejne jako ve vetsim zoomovi, podivej se na
http://static.rcgroups.net/forums/attac ... 000992.jpg, je to tam trochu videt. Drazka myslim vyrezana nebyla. Jestli se nepletu, tak jsem delal jeden rez a narval jsem to tam, ale neni to moc pekne a muze Ti to kroutit vyskovkou, cistejsi je udelat 2 rezy a EPP mezi nima vytrhat pinzetou.
- Standuv Click - uz se teeesim ! Se svym pokroucenym a obouchanym Indexem uz si mezi Vama budu pomalu pripadat jako nejvetsi socka, ale na druhou stranu se s nim nebojim litat veci, do kterych bych zatim s peknym letadlem nesel. Hlavne ta smerovka na zadech
- na webu jsou fotky ze zaletu Beavera v Kobylnicich, Tome diky moc!