Ritewing Zephyr

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Re: Ritewing Zephyr

#16 Příspěvek od koulinek »

Jameson píše: to porovnať z prvej ruky, ale príde mi, že keď olepíte MaxiSwifta páskou, tak výsledok bude veľmi podobný - oproti pôvodnému Zephyru je to tlsté krídlo s menším rozpätím a väčšou hĺbkou profilu...

Tak Maxíka v B-éčku samozřejmě že mám, to je snad taková česká FPV klasika, a i v zahraničí je docela oblíbenej.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
HonzaS

#17 Příspěvek od HonzaS »

Jameson píše:Nepáči sa mi. Bavil som sa na túto tému s jedným notoricky známym FPV pilotom, ktorého som sľúbil necitovať a potvrdil mi, že ZII proste nie je starý dobrý Zephyr. Ono už ani starý Zef nebol práve reklamou na stabilitu, ale keď si pozriete videá zo ZII, tak buď je to o žalúdok alebo deshaker plugin musel makať celú noc... Nemôžem to porovnať z prvej ruky, ale príde mi, že keď olepíte MaxiSwifta páskou, tak výsledok bude veľmi podobný - oproti pôvodnému Zephyru je to tlsté krídlo s menším rozpätím a väčšou hĺbkou profilu...

Čo sa týka príslušenstva, tak ten originál coroplastový kastlík pre kameru za 35 dolárov je čistá zlodejina. Keby o tom niekto uvažoval, nech radšej uprednostní kastlík z fpvmanuals (getfpv.com), ten je aspoň použiteľný...

Ja osobne by som dal prednosť X8...

X8 je těžká jako sviňa. Na blbnutí to asi moc nebude, spíš na takové to katoličtější poletování. Taky je na ní dost práce, pokud jí chceš postavit pořádně. Jako letadlo na FPV blbnutí bych jí rozhodně nechtěl.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
stanleyy

#18 Příspěvek od stanleyy »

ZII aj s ostatnym HW (serva, motor, vrtule, baterie, tiahla.. vsetko) mam doma, ale nejako sa mi nechce do toho. Kazdopadne, spracovanie je velmi dobre, ten material sa mi zda lepsi ako na Skywalkerovi a lietadlo nie je taka ozruta, ako X8...
Co sa tyka stavby, tiez to za hodinu hotove nebude, ked sa to ma spravit poriadne...
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“