Nová serva 3,6g a přijímač 2,9g od Pelikána
Nová serva 3,6g a přijímač 2,9g od Pelikána
Serna a přijímač RCM
Tak jsem taky moc natěšenej!!!
Ty serva by měly být v pohode protože co dá pelikán na trh, tak to řádně otestuje... Přece by si nekazil jmeno nějakýma šmejdama... Tomu to za to nestojí aby vydělával na takové banalitě... jejich cena klesá protože roste konkurence a distributoři prostě snižují rabat z 500% na 300%
Výrobní cena takovýho serva je do 50kč, tak se není čemu divit... To je jak s li-pol koupíš si článek za 300Kč, nebo si jich koupíš 1000ks za 60kč článek... ale co pak s něma 
právě jsem si koupil ten přjímač, ale protože mi u Pecky mebyly schopný dát dohromady pár krystalů, tak jsem si musel objednat v Hradci, takže až dorazí tak vyzkouším a napíšu zkušenosti. Mimochodem u Pelikána maj na tenhle přijímač "jejich originální" krystaly, ale v 35HHz jen jeden, nebo dva kanály
Podle zkušeností obsluhy tam vašak údajně fungují i Hradecký.
Ahojte rc maniaci. Tak ten prímač od PELIKÁNA už mám trošku odskúšaný. Bol som predajcom upozornený na omedzený dosah, takže je vhodný hlavne do haly. Ja som ho skúšal vonku. Takže dosah na zemi s vytihnutou anténou vysielača bol asi 50m. S modelom som lietal maximálne na vzdialenosť 60-70m.Všetko fungovalo bezchybne. Ale zmena nastala ked začali "dochádzať" baterky, kedže je napájaný z regulátoru. S modelom som bol asi 15m daleko ked to začalo "cukať" takže pred pristátim som radšej lietal okolo seba maximálne do 10m. Podľa mňa je prímač výborný ak je použitý na to na čo je určený takže do haly, alebo na lietanie okolo seba. A údaj výrobcu o dosahu 300m treba brat s velkou rezervou.