Polynom píše:woro píše:V MIXU?!?

.........
Teď teda ještě nevim co myslíš tím vyvedení ze zatáčky? v termice přece létáš pořát uzavřenou zatáčku
Tím jsem myslel zatáčku všeobecně, nejen v termice. A ty pořád držíš zatáčku, když se ti rozpadne bublina nebo už to posíláš dolů k sobě na přistání?
a kdo nevěří přijeď te se podívat na závody bléééé

Asi mi nic jiného nezbyde, ale pochybuju o tom, že F3K nejsou nejúčinnější v koordinované zatáčce. V tom článku je popsáno, jak správně pracovat se směrovkou, ten příklad s mixem je tam proto, aby bylo vidět to vybočení. A jestli by při kroužení v termice ocas neměl rovnat křídlo rovně vůči nabíhajícímu vzduchu do polohy nejmenšího odporu ale viset dovnitř do zatáčky, proč tu směrovku vlastně na těch modelech máte?

Drela tvrdí, že právě na DLG je práce směrovky nejvíc poznat, navíc pokud vím, létá se na čas, ne na výšku. A tím, že to víc zabírá v termice, ale má to větší odpor, je výsledek trochu nejistý. Při přeskoku (když je potřeba) mix jenom překáží, ne? Navíc podle mě se ustřeďuješ tak rychle, jak umíš pracovat se směrovkou a hledat střed, ne podle toho co si diktuje elektronika, není-liž pravda?

Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.