) jojo, přítelkyně je taky ráda.. Nemyslím využití termiky, ale aby se nelekl, když to do něj občas nečekaně kopne.. Kopec: Nelaboroval bych, já jsem koupil stavebnici Tora, kde jsou výřezy a třístovka motor s převodovkou, k tomu jsem koupil dvě serva Hitec, regl Jeti 012 (možná je zbytečně předimenzovanej a velkej, ale zase studenej, když dáš Supru, neuděláš asi chybu), přijímač Rex 5 plus, akorát jsem změnil oproti návodu napájení za dvoučlánek lipolek 1000mAh (nutno vpředu dovážit, případně rovnou posunout motor skoro až ke smrkovým výztuhám) - jestli na ně nemáš nabíječku a na NiCd/Mh ano, tak vem ty (jinak pěkná nabíječka je Jeti 20, asi si jí pořídím)(pro mě pěkná, za tisícovku mi nabije, co si vzpomenu, kromě Pb) a lítáš.. Nejde mi tam o krásu nebo stavebně se vyřádit, je to čistě účelová věc pro to, abych si "odvolšil" ruce, stavění si užívám s tím Fénixem, a budu pak mít čistší svědomí, až s ním půjdu do vzduchu... nemám zas tolik času, abych 50-100h stavěl éro a při třetím letu ho rozmatlal po poli... Cenová náročnost toho Tora je cca 6K, když máš vysílačku (Optic se mi taky líbí, kdybych kupoval vysílač teď a ne před čtvrt rokem, tak ho asi mám taky, místo Eclipse..