LA700
Re: LA700
- jak se říká otázce, na kterou zná tazatel odpověď?TomHeli píše:A když létáš rotorové listy Torsion blades , tak proč nelétáš i vrtulky od nich?
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
krtek2k píše:Jo jo , to medboxovo je hodně robotický, takhle to mělo vypadat od začátku a možná by na LA ani žádný kydy o kabině nikdy nebyly.
Martine , bílej render prosím.... (s jedním nějakým pruhem pod sklem)
suhlasim s tymto sa malo zacat a ziadne kydy by neboli. Super to vyzera
Mad-box ty robis kreslica v autocade?
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Tak ta kabinka co poslal madbox je opravdu velmi pěkný kousek aspoň na tom obrazku vypada fakt moc pěkně, ma to takový pěkný "žiletkový tvar" dava to te helině uplně jiný šmrnc. Samo ještě otazka jak to bude ze strany zda to bude kryt hlavni kolo a podobně, jak to bude s prolisem ale vypada opravdu velmi cool 
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
FUTABA FX-30
Moderní je být free , cool a in.
A tak konečně došlo i na mě , a dostal jsem obálku od Tondy s nějakýma upgradama.
Hlavní kolo nepotřebuju , tak mám aspoň:
1) páky se závlačkama a novým převložkováním = žádný vůle a chodí to volně (naprosto žádný vůle!)
2) a spojovací hřídel bez zářezů, klasicky (na tý není co vymejšlet)
Takže ...
...
... Tondo díky !
A tak konečně došlo i na mě , a dostal jsem obálku od Tondy s nějakýma upgradama.
Hlavní kolo nepotřebuju , tak mám aspoň:
1) páky se závlačkama a novým převložkováním = žádný vůle a chodí to volně (naprosto žádný vůle!)
2) a spojovací hřídel bez zářezů, klasicky (na tý není co vymejšlet)
Takže ...
...
... Tondo díky !
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- však jsem to říkalkrtek2k píše:(naprosto žádný vůle!)
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- nezkazíš. Bylo jen otázkou času, kdy se ti to s tvými úhly a razancí stane. (defakto dobrá zpráva - ti takovéto tahání k boomstrike nové kolo vydržídemolátor píše:No nechci vám kazit radost, ale já si například v pátek seknul trubku u LA 700.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:- nezkazíš. Bylo jen otázkou času, kdy se ti to s tvými úhly a razancí stane. (defakto dobrá zpráva - ti takovéto tahání k boomstrike nové kolo vydržídemolátor píše:No nechci vám kazit radost, ale já si například v pátek seknul trubku u LA 700.)
No ano, s kolem už problém snad nebude. Ale asi nezakecáš, že ten práh seknutí trubky je u LA dost nízko díky nízké hlavě.... A je pravda že byla jen otázka času, kdy se zjevná (viditelná) teorie potvrdí praxí...., ale nehodlám to tady rozebírat....
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
- Jak jsem ti již jednou napsal. Já raději volím benefit pramenící z nizké hlavy za hodně malou daň netahat naplno defakto jediný pohyb (plný kolektiv dolů s plně potaženou výškovkou) ostatní můžu podle libosti. I kdyby nakrásně Tonda vyrobil pro draky, co se jim nechce při letu myslet, vyšší hlavu (což je pro něj vcelku banální tunning), tak já bych ji nikdy nechtěl. (Že, pane Starosta? ;-D) Ale při úhlech, které lítám (12.5° kolektiv a 10° cyklika) si s klidem můžu dovolit i to.demolátor píše:No ano, s kolem už problém snad nebude. Ale asi nezakecáš, že ten práh seknutí trubky je u LA dost nízko díky nízké hlavě.... A je pravda že byla jen otázka času, kdy se zjevná (viditelná) teorie potvrdí praxí...., ale nehodlám to tady rozebírat....
Naposledy upravil(a) Howking dne úte 28.08.2012 22:08, celkem upraveno 1 x.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- jsem a velmi. Mám štěstí, že jsem se k téhle helině dostal (i přesto, že většinu testovacích příhod jsem schytal já). Nejen Tondo, ale i Martine díky.demolátor píše:Hlavně že seš spokojenej, to je to nejdůležtější.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl