Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Abu
Kontaktovat uživatele:

Re: Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady

#121 Příspěvek od Abu »

BOSS8 píše:Pepin hobluje fošny na podzimní aerovleky :wink: . Hawk dělá zagorku :wink: . O ostatních nevím.

A ja jsem linej (jako ostatne obvykle).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od DAF »

BOSS8 píše:Pepin hobluje fošny na podzimní aerovleky :wink: . Hawk dělá zagorku :wink: . O ostatních nevím.

A už se pepin rozhodl, jestli se zase někdy příjde podívat s érem také mezi nás? Že mu také nějaká fošnička zbude na VDC :wink: . A Hawk doufám v rámci Zagorkování potají zbrojí, aby překvapil nějakou tajnou superzbraní, jako to dělal i v minulosti.

Abu píše: A ja jsem linej (jako ostatne obvykle).

Ukaž mi někoho, kdo není. A ten co tvrdí, že není, tak lže!
Hitec Aurora 9X
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od BOSS8 »

Čéče nevím jestli se Pepin ještě chytne (snad ho přiláká povolení kompozitu) , má celkem našlapaný termíny ( :lol: ) . Dělá velkýho Foxe, u Valenty se mu chystá Volcano , a snad by ještě měl zprovoznit toho zajebanýho Blaníka( :evil: ) aby jsme ho vespolek rozmlátili na podzimní Raný .
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
DAF
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od DAF »

Ať to donese ke mně na zahradu, mám desetikilovou palici, má to blíž a bude to rychlejší :lol: .
No tak jó, našel si lepší zábavu. Vím, že VDC je takové spíše malé polétání, ale osobně mě to baví.
Hitec Aurora 9X
pepin

#125 Příspěvek od pepin »

BOSS8 píše:Čéče nevím jestli se Pepin ještě chytne (snad ho přiláká povolení kompozitu) , má celkem našlapaný termíny ( :lol: ) . Dělá velkýho Foxe, u Valenty se mu chystá Volcano , a snad by ještě měl zprovoznit toho zajebanýho Blaníka( :evil: ) aby jsme ho vespolek rozmlátili na podzimní Raný .

připrav na sobotu Vosu,má fučet SZ tak by šla zalítnout ze sedla a sednout dole,nebo v nejhoršim i v poli pod svahem.

Asi bych vzal tento víkend domu na dodělání toho Blaníka,u Foxe budu čekat na serva do křídel a Volkáno se zatím ještě dodělává,tak bych na to měl čas.

jinak s VDC mám jediný problém,nedokážu zustat o víkendu v Praze a nejet na Ranou,podobný to je s letos plánovaným vlekáním,navíc zase až tak moc mě to nevzalo,pořád je to čučení na ero do nebe,na tom svahu je to takový barevnější,chvíli nad sebou,chvíli pod sebou :D
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od BOSS8 »

Teplej bonz - na terase ti místní osazenstvo jede grilovačky o stošest :wink: Nechtěli se podělit tak je aspoň prásknu :lol: .
pepin

#127 Příspěvek od pepin »

BOSS8 píše:Teplej bonz - na terase ti místní osazenstvo jede grilovačky o stošest :wink: Nechtěli se podělit tak je aspoň prásknu :lol: .

vím a pak že se nebude už znárodnovat,všechno jen kecy,zasedla komise padáčkářu a jednohlasně rozhodli,že musím svoji terasu dát k dispozici pracujícímu lidu :D
DAF
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od DAF »

to pepin, že by opět něco podobného jako nedostatečná obrana Zimního paláce? O jedné Auroře bych věděl - http://daf64.rajce.idnes.cz/Foto_z_dovo ... 0_4337.jpg :lol: (třetí zprava).
Hitec Aurora 9X
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od BOSS8 »

pepin píše:
připrav na sobotu Vosu,má fučet SZ

Vypadá to na čistej S , SV , to je na prd , leda zkusit Písečnou na tu ale bude funět málo , chtělo by to aspoň 6/s :?

nejspíš to bude na nějakou elektru . :cry:

PS: Andělíček chce abych mu zpáchal nějakou vlečnou , ale nebyl čas to rozebírat . Když tak mi pošli sms že tam je a přijel bych to domluvit.
kope
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od kope »

Září běží, nezkusíme se shodnout na nějakém termínu dalšího kola ?
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
kope
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od kope »

Tak jsem dneska dokončil nový model na VDC. Jediné o čem váhám, je regl. Mám to osazené motorem Dualsky 2826CA/12, vrtule Aeronaut 10x4 na trámci s roztečí 45 mm a samozřejmě dvojčlánek. No a nevím, jestli si můžu dovolit dát tam regl 20A - co si o tom myslíte? Mám v šuplíku ještě 30A ze setu Sky Climbera, ale o tom reglu nevím absolutně nic - v setu byl připojený na 3S a já netuším, jestli výběr mezi 2S a 3S děla automaticky nebo jestli je nutné to naprogramovat...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od Abu »

Dej tam vrtuli 10x6 !!!
(jedinej duvod proc tam davat tak nesmyslne maly stoupani by byl model velice pomalu letici = treba neco s rozpetim 2.5m a bachratym trupem, jinak se tim jenom uplne zbytecne pripravujes o stoupavost a na zavodech se budes divit, proc ses opet o 150m niz nez ostatni)

Regl 20A by mel vydrzet pokud bude aspon trochu chlazenej. Taky jde o to JAKEJ 20A regl to je, nektery "radoby 20A" chcipnou uz pri 19A, jiny vydrzej bezproblemu 30A.
(Ja lital tenhle motor s 10x6 a reglem MGM 18A, s dobrym chlazenim vydrzel i minutu motoru, 30s bezproblemu i v letnim horku).

Termin VDC - ja to mam ted dost zasekany, videl bych to bud na dnesek :wink: (no nevadi, pujdu potrenovat s Etalonem) nebo pak az na 22 - 23.zari. Snad do ty doby slepim to praskly kridlo....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od Luzr »

kope píše:Mám v šuplíku ještě 30A ze setu Sky Climbera, ale o tom reglu nevím absolutně nic - v setu byl připojený na 3S a já netuším, jestli výběr mezi 2S a 3S děla automaticky nebo jestli je nutné to naprogramovat...

Vsechny regly co mam to delaji automaticky. V kazdem pripade tim vubec nic nezkazis kdyz to zkusis, maximalne se to nebude tocit.

Co se terminu tyce, ja mam ted vikendy zatim volne, tak spis cekam kdo co navrhne...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od DAF »

22.9. zřejmě budu mít zřejmě jinou aktivitu - předpokládám účast na jiné modelářské akci. 23.9. zatím není problém (ale netvrdím to s jistotou, čas ukáže). Jsem tedy spíše pro tenhle termín.
Hitec Aurora 9X
kope
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od kope »

Abu píše:Dej tam vrtuli 10x6 !!!
(jedinej duvod proc tam davat tak nesmyslne maly stoupani by byl model velice pomalu letici = treba neco s rozpetim 2.5m a bachratym trupem, jinak se tim jenom uplne zbytecne pripravujes o stoupavost a na zavodech se budes divit, proc ses opet o 150m niz nez ostatni)

Regl 20A by mel vydrzet pokud bude aspon trochu chlazenej. Taky jde o to JAKEJ 20A regl to je, nektery "radoby 20A" chcipnou uz pri 19A, jiny vydrzej bezproblemu 30A.
(Ja lital tenhle motor s 10x6 a reglem MGM 18A, s dobrym chlazenim vydrzel i minutu motoru, 30s bezproblemu i v letnim horku).

Termin VDC - ja to mam ted dost zasekany, videl bych to bud na dnesek :wink: (no nevadi, pujdu potrenovat s Etalonem) nebo pak az na 22 - 23.zari. Snad do ty doby slepim to praskly kridlo....

Koukám do šuplíku a mám tam ještě listy 10x7... Na zálet nechám ty 10x4 a pak se uvidí. Co se týká reglu, tak je to Maytech MTA 20A. Ještě mám v šupleti Dys 20A no a pak ten 30A setovej Scorpio o kterém jsem psal v jiném příspěvku.

EDIT-teď jsem si uvědomil, že mám na jiném stroji graupnerovské listy 10x6!
Zamčeno

Zpět na „Minulé“