Bezpádlo BeastX Microbeast
Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
u mna cim zvysujem zisk tym je kmitanie rychlejsie a razantnejsie. zmizne az vtedy ak je zisk na takej nizkej urovni ze nezvladne rychle cuvacky alebo padanie po chvoste
PRÔTOS
Nějaký znalec microbeast systému?
Rychnov nad Kněžnou a okolí?
Trex 450 pro v2, dx6i, beastx mode2
Dík
Rychnov nad Kněžnou a okolí?
Trex 450 pro v2, dx6i, beastx mode2
Dík
helifish píše:Nevíte náhodou někdo zda se dá pomocí USB Pc rozhraním pro microbeasta programovat i AR7200BX. Podle informací by to měl AR7200BX být Spectrum přijímač a microbeast v jednom. Bohužel se mi nějak nepodařilo vyGooglit jasnou odpověď.
http://spektrumrc.com/ProdInfo/Files/AR ... How-To.pdf
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Ahoj
Jen přidám jedno upozornění. Pokud budete mít někdo kanál vrtulky stahnutej třeba jen na 40% tak už to nebude reagovat pokud budete někdo chtít něco nastavit... Ted se mě to stalo, už jsem si mislel že to budu muset poslat na reklamaci a díky bohu mě to včas napadlo...
Jen přidám jedno upozornění. Pokud budete mít někdo kanál vrtulky stahnutej třeba jen na 40% tak už to nebude reagovat pokud budete někdo chtít něco nastavit... Ted se mě to stalo, už jsem si mislel že to budu muset poslat na reklamaci a díky bohu mě to včas napadlo...
Omlouvám se , pokud tu už něco podobného šlo, ale těch 114 stran je nad moje síly....
Na rex 500 jsem v rámci genrální údržby nainstaloval update V3. -(Předtím V2 chodila bez problémů).
Znovu kabeláž a kompletní nastavení. Cyklika a nastavení parametrů se tváří OK, ale při pokusu o vzlet se helina vybulí na bok (2x).
už jsem z toho zoufalý a budu to muset celé rozházet a zkusit znovu.
Setkal se s tím někdo nebo nápad proč to tak blbne ???
Na rex 500 jsem v rámci genrální údržby nainstaloval update V3. -(Předtím V2 chodila bez problémů).
Znovu kabeláž a kompletní nastavení. Cyklika a nastavení parametrů se tváří OK, ale při pokusu o vzlet se helina vybulí na bok (2x).
už jsem z toho zoufalý a budu to muset celé rozházet a zkusit znovu.
Setkal se s tím někdo nebo nápad proč to tak blbne ???
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Beast je svina na vibrace. Dost toho vydrzi, ale kdyz se mu to prestane libit da plna kridelka a hotovo. Nevibruje ti heli nejak vic po te GO ? Nebo nemas prehozeny smysl gyra cykliky ?
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- avalanche8
VIBRACE!!na tuty,bud se siri po kabelu ci od lozisek hl hridele ci vrtulky,vse prolez a skus i dynamicky dovazit vrtulku,at to je tip top 
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
na Protosu nastaveni menu L sviti nesviti modra, nybrz fialova. Je to velky nedostatek? Cim to resit - posunout tahla na servech bliz ke stredu?
Heli jsem kupil jiz lehce letanou a serizenou, nicmene toto mne pri prochazeni nastaveni zarazilo.
Heli jsem kupil jiz lehce letanou a serizenou, nicmene toto mne pri prochazeni nastaveni zarazilo.
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Ahoj, k Microbeastu jsem teď zapojil SBus přijímač Futaba R6203SB. Všechno mi chodí krom toho, že je přehozený kolektiv a plyn. Nevím jak docílit toho, aby mi vše fungovalo tak, jak má. Rádio mám T12FG a heli Logo 500. Chtěl bych regulátor zapojit do přijímače kvůli Fail safe.
Logo 500 VBar, nano CPX
Už jsem na to přišel - musel jsem přenastavit vysílač. Někdy je dobré si řádně přečíst návod.
Logo 500 VBar, nano CPX
Řeším problém vibrace na ocasu protose, měl jsem orig. kovovou řemeničku od msh, byla vymlácená jak zářez na osičku tak průřez na hřídel vrtulky, dal jsem novou plastovou a na menší otáčky ještě ok, ale na vyšší se ocas rozvibroval opravdu hodně. Jak jsem to doma zkoušel bez listů tak se mi na MB v jednu chvíli místo modré led rozsvítila fialová. Nevíte někdo, co to znamená?
- DaveLister
lexlutor píše:Řeším problém vibrace na ocasu protose, měl jsem orig. kovovou řemeničku od msh, byla vymlácená jak zářez na osičku tak průřez na hřídel vrtulky, dal jsem novou plastovou a na menší otáčky ještě ok, ale na vyšší se ocas rozvibroval opravdu hodně. Jak jsem to doma zkoušel bez listů tak se mi na MB v jednu chvíli místo modré led rozsvítila fialová. Nevíte někdo, co to znamená?
Fialova status LED by měla znamenat, že je gyro v normal modu.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Ahoj Lukáši, špatně jsem to podal. Když rotočím motor a koukám na beasta tak skrz tu modrou problikává fialová.
Lada1 píše:na Protosu nastaveni menu L sviti nesviti modra, nybrz fialova. Je to velky nedostatek? Cim to resit - posunout tahla na servech bliz ke stredu?
.
nieco mas zle. mne na original bezpadlovej hlave svieti modra.
nemas vybuchane loziska alebo ohnutu hriadelku? pripadne tail hub..
PRÔTOS
- DaveLister
lexlutor píše:Ahoj Lukáši, špatně jsem to podal. Když rotočím motor a koukám na beasta tak skrz tu modrou problikává fialová.
Ja to chápu, napadá mě že bys např. mohl mít failsafe s gyrem v normálu a z nějakého důvodu se sem tam aktivuje(třeba kvůli statice)..
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG