mihlit píše:To je ten soft, co mi jediný alespoň vynadal a nemlčel: - Waiting for hardware reset (připojení baterie) - Start Command Checked. Start Command Send. (tady končí ty novější softy od graupnera, tento pokračuje) - Found target device... - Received Device Info (ID:0x4f09, PI:0x04) - Error: Device ID not found!!
A prečo to nenabíjať normálnou nabíjačkou? Predpokladám, že máš možnosť zvoliť LiIon baterku. Nabíjací konektor je totožný s Futabou , napr. 7C, akurát Graupner ma opačnú polaritu.
Teď koukám na takovou zvláštnost s plynem. Graupner používá plný plyn směrem k sobě? Při zapnutí mi to pípá, že plyn není v nule a musím dát knipl od sebe. Jde to nějak přehodit? Reverz řeší výstupní signál, takže bych měl stále alarm na plný plyn místo na volnoběh. Zkusil jsem to vyřešit pomocí lhaní v kalibraci kniplů, ale to nedovolí.
Když si vlezu do menu kalibrace, tak levý knipl od sebe je 100 %, k sobě -100 %. Pravý knipl to má obráceně - tedy od sebe -100 %, k sobě 100 %. Přitom vodorovně je to souhlasné: vlevo +100 %, vpravo -100 %. Navíc, tohle je v mode 1. V mode 2 se ty kniply prohodí (od sebe/k sobě - +100/-100).
Ještě jeden, asi zbytečný, dotaz - jde nějak tu vysílačku ztišit? Chtěl jsem se v ní vrtat ještě v noci, ale to její pípání nějak nejde vypnout a v noci je dost slyšet.
mihlit píše:Teď koukám na takovou zvláštnost s plynem. Graupner používá plný plyn směrem k sobě? Při zapnutí mi to pípá, že plyn není v nule a musím dát knipl od sebe. Jde to nějak přehodit? Reverz řeší výstupní signál, takže bych měl stále alarm na plný plyn místo na volnoběh. Zkusil jsem to vyřešit pomocí lhaní v kalibraci kniplů, ale to nedovolí.
menu Model Type > Motor at C1 nastav na back - tim se nastavuje kde je minimalni poloha plynu (vpredu nebo vzadu)
mihlit píše:Ještě jeden, asi zbytečný, dotaz - jde nějak tu vysílačku ztišit? Chtěl jsem se v ní vrtat ještě v noci, ale to její pípání nějak nejde vypnout a v noci je dost slyšet.
menu Basic Setting > Power-on beep nastav na NO a Beep Volume na 0 a je ticho
Jéžiš... radši bez komentáře Tady by se hodil smajlík, co mlátí hlavou o zeď. To je dost jednoduché na to, že jsem měl být schopen na to přijít sám. (Nějak jsem úplně minul menu basic settings). No, každopádně díky
EDIT: Tak jsem si půjčil widle a přijímač v tom graupner studiu 2.1 šel zaktualizovat naprosto bez problémů.
Teď koukám na telemetrické doplňky a buď hledám blbě, nebo to má graupner zvláštně vymyšlené. Chci: Vario, GPS, měření napětí a měření proudu.
Jediné, co je schopno dodat GPS data je GPS/Vario modul v ceně 111€.
Takže tím mám GPS a Vario z krku. Zbývá jen měření proudu a napětí.
Takže, pro proud potřebuji nějakou tu základní jednotku: 33610 General Engine Module 2-6S 33611 General Air Module 2-6S, Vario 33620 Electric Air Module2-14S, Vario
Zdá se, že jen ten první nemá vario v sobě. Jenže zase měří proud jen do 40 A. Pak musím vzít dražší jednotku 33620 za 88 €, která má v sobě opět vario. Vzhledem k ceně bych byl raději, kdybych nemusel platit za dvě varia, což ale jak tak koukám, není vyhnutí.
No, mne by stacilo neco uplne maleho jen na napeti, ale to nemaji nikde vystavene, napetovy snimac se musi pripojit pres ten modul. Mozna casem nekdo vykouka komunikaci modulu s prijimacem a udelalo by se neco jednoducheho doma...