kovaco píše:A co říkáte kluci na tenhleten brousek?
...je to hezký Ondro i barevně
kovaco píše:A co říkáte kluci na tenhleten brousek?
graup15 píše:M1 píše:...vypadá to dobře i když se divim, že do posledního Vikouše uvažuješ o přestupu z odzkoušeného a prověřeného NEU a co ty křídlový serva dáš tam MKS nebo Hyperion ?
Protože kombinace Mega a Kontronik funguje taky:-)
Křidélková dám Hyperion. Dokud nebudou MKS ..HV a programovatelná, tak je za ty prachy nechci. Hyperion mi fungovali vždy dobře, nemám důvod přecházet na dvakrát dražší serva co mají navíc na +120/-120% výchylky podivně malý rozsah dráhy serva . Na klapky poněkud problém... a zvyšovat délku páky na servu se mi nechce. Navíc hyperiony se dají naprogramovat PC na stejný zrcadlový chod.
kovaco píše::D RAY X má rozpětí 3800mm, hmotní 1700g, tloušťka křídla 19mm a ostatní jsem už zapoměl.
tomashr píše:On taky Ray-X ještě reálně hotový není, Valenta na tom dost dělá. V té Plzni měli tři kusy a každý jinak dělaný, zatím se zkrátka testuje finální provedení. Ale řekl bych, že to tak do dvou měsíců bude odladěno a na příští sezónu bude určitě k dispozici jako zajímavá volba.
kovaco píše:Já vím, žádný model není dokonalý a za 2-3 roky bude zase něco lepšího, ale to už tady nemusím být.![]()
Takže jdu do něj.
M1 píše:ST píše:Barva dobrá.... Kurňa mě furt vrtá hlavou nějaký F3B. Jaká je čekačka na Vikouše ? No nejspíš asi budu muset napsat výrobci...
8 měsíců !!!
kovaco píše:Já vím, žádný model není dokonalý a za 2-3 roky bude zase něco lepšího, ale to už tady nemusím být.![]()
Takže jdu do něj.