Katalog z HobbyKingu?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Katalog z HobbyKingu?
Z Hobbycity nikdy nic nepřišlo,z Hobbykinga už v pátek 
Eclipse + Palík + FrSky
AR1 píše:Milan Nes píše:jojo taky mi dosel, akorat mi v nem chybej ty cinsky kocicky co obcas drzej ty modely, aby vypadaly vetsi :d
Ty si stáhni na jiným webu
a ono se daji najit i jinde nez na HK ... sakra to sem nevedel
sem si kvuli tomu objednal ero a zadna holka k tomu nedorazila, asi jim to vratim :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Jo došel mi poprvé, byl jsem hodně překvapený. Moc se mi líbí že je HobbyKing tak aktivní. Vybral jsem si z tama 4 věci co si v příští obj. koupím.
Je přehledný a zadarmo
Soudruzi z Číny bo HongKongu se pochlapili
Je přehledný a zadarmo
Větroně, elektry, . . . RCF Crack Yak*, Toro* . . . Aurora 9* - Assan*. . . Aerofly professional Deluxe*
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Lapras píše:
Keby sa este ochlapili v naskladnovani "backorder" tovaru, bolo by to super.
gemini píše:Keby sa este ochlapili v naskladnovani "backorder" tovaru, bolo by to super.
Dle mého názoru je řada věcí na HobbyKingu ve stavu "backorder" záměrně za účelem snížení zásob. V rámci dodávkových termínů u řady různých položek prostě jen čekají kolik předem zaplacených objednávek se za tu periodu u dané položky nastřádá a pak vezmou od dodavatele zhruba tolik kusů kolik jich je předem zaplacených. Takže dodávky pak obvykle pokrývají jen předem zaplacené objednávky. Občas třeba jednou za několik měsíců pak tu a tam některé položky vezmou ve větším počtu a tak se občas objeví v eshopu na nějakou dobu skladem. Proto je z časového hlediska v řadě případů výhodnější nečekat až se v ehopu u položky objeví, že je skladem a raději ji koupit i když je ve stavu "backorder" pokud možno v rámci samostatné objednávky, aby se zbytečně nečekalo u jedné objednávky déle na několik věcí najednou.
Uplne suhlasim je to asi fakt schvalne. Ked si pri tom predstavim, ze mozno maju kontinualne aj viac ako 10 000 objednavok (podla mna mierny odhad)v priemere po 100,-eur, s minimale jednou "backorder" polozkou, aj viac ako mesiac dopredu zaplatenu...... je to celkom dobre vylepsenie cash flow
asi maju zaplatene dopredu vsetko, aj to co uz maju na sklade....ale aj to co este nie
Napriklad len ja tam mam momentalne uz mesiac dve take objednavky (s trochu vyssou hodnotou)
Boze preco ja nie som obdareny takymto podnikatelskym talentom?
Napriklad len ja tam mam momentalne uz mesiac dve take objednavky (s trochu vyssou hodnotou)
Boze preco ja nie som obdareny takymto podnikatelskym talentom?
Taky mi přišel, už v pátek a docela jsem zůstal koukat, utratil jsem u nich necelých 1500kč... Asi klesají tržby, tak se snaží
Ale nepřehledné, fuj
zlatej web 
Ale nepřehledné, fuj
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Milan Nes píše:
a ono se daji najit i jinde nez na HK ... sakra to sem nevedel![]()
sem si kvuli tomu objednal ero a zadna holka k tomu nedorazila, asi jim to vratim :-d
Hele, u nás v baráku k jednomu holka dorazila. Zůstal na víkend sám, tak že si užije. A ta pracovnice ho uspala a se stěhováním jí pomohli kamarádi. A ještě toho blba zamkli z venku. Otevřela ho až manželka. Tak se potom odstěhovala taky - asi nějaká netolerantní k manželovým koníčkům. Jo, to je hned..
http://ar1.rajce.idnes.cz/
AR1 píše:Milan Nes píše:
a ono se daji najit i jinde nez na HK ... sakra to sem nevedel![]()
Hele, u nás v baráku k jednomu holka dorazila. Zůstal na víkend sám, tak že si užije. A ta pracovnice ho uspala a se stěhováním jí pomohli kamarádi. A ještě toho blba zamkli z venku. Otevřela ho až manželka. Tak se potom odstěhovala taky - asi nějaká netolerantní k manželovým koníčkům. Jo, to je hned..
tak to je mazec
Tak me nic i kdyz jsem posledni mesic protocil dost penez.... Asi posilaji jen spacum
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
že by i na číňana došla krize
taky dorazil včera
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
janekx píše:Tak me nic i kdyz jsem posledni mesic protocil dost penez.... Asi posilaji jen spacum
Vtom to asi nebude. Za poslední měsíc dvě objednávky cca. za 6000,-
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
jaka krize, jen sou uz tak dobre na tom ze i muzou rozeslat celkem pekne udelany katalogy a funguje to, ja si tam nasel taky nekolik veci, ktery sem jinak prehlid 
SOVA is YouR CO-pilot
Já už ho dostal podruhý , pasoval jsem ho na nejlepší záchodový čtení
Vždycky v tom najdu nějakou inspiraci , kterou na webu normálně přehlídnu . Letos je to rotorová hlava pro vírníka za 7,90 Us a batery medic za 13 Us (ten první co stál 25 Us mi po roce shořel) , taky začínám nenápadně pokukovat po nějakým benzíňáku větší kubatury. Takže katalog hodnotím jako přínos - a z obchodního hlediska chválím tento počin. Jen kdyby se takhle snažili domácí (chápu že náklady se nevrátí viditelným nárůstem zisku - ale zákazník má pocit , že není bezvýznamný anonym a rád se vrací do "svého obchodu" ).
Vždycky v tom najdu nějakou inspiraci , kterou na webu normálně přehlídnu . Letos je to rotorová hlava pro vírníka za 7,90 Us a batery medic za 13 Us (ten první co stál 25 Us mi po roce shořel) , taky začínám nenápadně pokukovat po nějakým benzíňáku větší kubatury. Takže katalog hodnotím jako přínos - a z obchodního hlediska chválím tento počin. Jen kdyby se takhle snažili domácí (chápu že náklady se nevrátí viditelným nárůstem zisku - ale zákazník má pocit , že není bezvýznamný anonym a rád se vrací do "svého obchodu" ).
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Ja ako človek pracujúci v obchodnej sfére si myslím že toto PRIAMO vedie k navýšeniu zisku. Nemyslím ihneď po vytlačení, ale do pol roka určite aspoň o +- 5% a viac čo nie je zanedbateľné...
Sám sa teším na ten katalóg, ak sa mi dostane do rúk, pretože ak by som si chcel prezrieť aspoň 50 % celého ich webu, tak s Páno bohom....
A to myslím aj všelijaké somarinky za dolár...
Sám sa teším na ten katalóg, ak sa mi dostane do rúk, pretože ak by som si chcel prezrieť aspoň 50 % celého ich webu, tak s Páno bohom....
A to myslím aj všelijaké somarinky za dolár...