hledal jsem trochu dýl na internetu a asi už hledám moc dlouho http://rc-x.wz.cz/fc16.htm tam to vypadá celkem jednoduše (jenom jestli to funguje) ale nevím jestli tam není potřeba ještě připojit něci jiného?
-------------------------- asi mi to hledání škodí
Podle mě to funguje, ale mě by se to nechtělo dělat. Jsem koupil ten ovladač a bylo. No a ve vysílačce jsem si na ten trainer konektor dal frsky 2.4 Ghz.
Každý modelář se stane pilotem, komu se to nepodaří, zůstane modelářem navždy.
Já létám na 35 Mhz. a zatím mi to bohatě stačí umě je každá stovka dobrá jelikož ještě nevydělávám. Takže se to snažím udělat co nejlevnějc práce je až na druhém místě.
Dobrý večer, chtěl bych se touto cestou zde zeptat, zda lze provést upgrade původního firmware FC-16, novým, resp. pozdějším, který má již v progranové nabídce exponenciální výchhylky. Případně, kdo takové věci provádí, jedná se o sw pro letadla a vrtulníky, děkuji.
Ahoj, jestli na toto vlákno ještě nekdo vidí? tak bychměl dotaz, pokud ne tak založim novou tému. Chcu nastavit na vysílači výchilky na 60 % ale, když je nastavím tak na pravou stranu to furt jde na 100% a na druhou tak na 30% jakmile dám na 100% na pravou stranu to jde tak na 50%to samé je u výškovky... nevím už co s tím zresetoval jsem 2x vysílač a furt to samé. Je možné že je problém v přijmači? (pořád REX5 ) Díky za rady.
Vychylky se nastavuji samostatne pro kazdou stranu. Dela se to tak ze dam paku na jednu stranu, na display se ukaze L/D a udaj nasteveni. Tak nastavujte jednu stranu. Potom dejte paku na druhou, na display se zobrazi R/U a nastavujete druhou stranu.
Zase si nevím rady... koupil jsem si samokřídlo, sestavil a pak jsem nastavil V mix. jenže, když hýbu kniplem doleva a doprava křidélka se hýbou jen nahoru a dolů. Když hýbu kniplem nahoru a dorů, křidélka se hýbají proti sobě. Potřeboval bych to přetočit ale nevím jak. A je potřeba nastavit ještě něco jiného než V mix na to samokřídlo? Díky za rady.
paplik píše:Zase si nevím rady... koupil jsem si samokřídlo, sestavil a pak jsem nastavil V mix. jenže, když hýbu kniplem doleva a doprava křidélka se hýbou jen nahoru a dolů. Když hýbu kniplem nahoru a dorů, křidélka se hýbají proti sobě. Potřeboval bych to přetočit ale nevím jak. A je potřeba nastavit ještě něco jiného než V mix na to samokřídlo? Díky za rady.
Staci dat 'revers' na jednom z kanalu kridelek (4) a melo by to byt OK.