Bratia Češi! Prídite k nám na panáka :)
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
porschelo123456
Re: Bratia Češi! Prídite k nám na panáka :)
ved já také jsem si dělal srandu
mám manželku slovenku tak jsem za vodou, nebo za hranicemi, ale vždyť já ani nepiju pouze příležitostně 
Blade 130 X
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
googie píše:
Keď Vám zakážu pivo, to si ani neviem predstaviť akí budete jedovatí. Ja som chcel len trocha srandy
Dovedeš si představit co by se stalo kdyby nám zakázali pivo?
1) Modelářský Trpaslíci by mi sežrali celou dílnu i s hangárem neb jsou strašně závislí a silně agresívní pokud jim nedáš lahváče
2) Následky pro mé duševní zdraví pokud se mi nedostane třeba i minimálního množství Guinnessu za týden
EDIT:
"vire" H1N1, vaječňák s red bullem je ještě prd. Ochutnej Pastis a pak ti bude echt blbě
Tak mně teď napadá, týká se zákaz i metylového paliva do žhavíků? Ptám se, protože nemám přehled. Spalováky nelítám a elektriku nám zatím naštěstí nezakázali... 
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
petan64 píše:... elektriku nám zatím naštěstí nezakázali...
A přitom určitě taky zabije dost lidí. Dneska ji taky míchají do kdečeho.
A už jsou tady i první vlaštovičky na Slovensku viz tento odkaz. Bratia Slováci neodolali a museli holt taky ochutnat.
...po rodinnej oslave leží v prešovskej nemocnici osem ľudí...
...Na oslave sa nalievala domáca pálená slivovica dovezená z Českej republiky...
...rozbor dovezeného alkoholu potvrdil prítomnosť metylalkoholu.
Z ôsmich hospitalizovaných pacientov v prešovskej nemocnici dvaja mali pozitívny nález na metyalkohol a traja negatívny. Na výsledky ďalších vzoriek čakáme...
Já jsem žil v domění, že methyl a methanol jsou 2 docela razdílné věci... Methyl je CH3 a methanol CH3OH či něco takového ne?
"Šmirgl to jistí!"
Hunger píše:Já jsem žil v domění, že methyl a methanol jsou 2 docela razdílné věci... Methyl je CH3 a methanol CH3OH či něco takového ne?
Nebuď cimprlik. Methyl se tu používá ve smyslu methylalkohol
No co chemii nemám rád, ale náš chemikář je nejlepší učitel na škole
.
"Šmirgl to jistí!"
Drondys píše: domáca pálená slivovica dovezená z Českej republiky...
Tak to sa bratia asi nechali pekne ojebať.
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Hunger píše:No co chemii nemám rád, ale náš chemikář je nejlepší učitel na škole.
co? chemie je nejlepší předmět který mám na České Zahradnické akademii. Mám na to supr profesorku a jsou mi dovoleny třeba práce na analytických vahách (stály 75 000kč)
Naposledy upravil(a) Zwobot dne ned 16.09.2012 20:52, celkem upraveno 1 x.
To je osobní pohled
i když tě chapu na ty zahradnicky skole máš prostě cas. Ja blbec šel na 8 mi letej gympl a jsem rad kdyz se dostanu ve čtvrt na pět
. i když ve srovnání s filozofii chemii miluju... já jsem spis technik než chemik...
"Šmirgl to jistí!"
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Ták potáhneme do Polska. Tam nemužou zavést prohibici neb by je Poláci ukamenovali 
corsair píše:http://zpravy.idnes.cz/metylalkohol-na-slovensku-d0o-/zahranicni.aspx?c=A120916_195552_zahranicni_ts#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main
a máte po pozvání na Slovač
Na Slovensko zatím ještě ne, ale možná to nebude dlouho trvat, ale stejně by to nic nevyřešilo, protože ti z Prešova si to z Česka objednali přes Internet a k tomu není potřeba nikam jezdit a celní kontrola zásilek v rámci EU tj. mezi ČR/SR se nedělá.
...Na rodinnou oslavu v Kapušanech si slavící koupili deset litrů 14. září přes internetový obchod...
Na slovenském ministerstvu zdravotnictví ale zasedl krizový štáb, který jedná i s českým ministerstvem. Prohibice ale na Slovensku zatím nehrozí, protože šlo o dovezený alkohol, informuje deník SME.sk.
Slovensko ani neplánuje omezit dovoz lihovin z ČR. Mluvčí ministerstva zemědělství Magda Tóth Želeňáková řekla, že k takovému opatření není důvod, protože v domácí obchodní síti nebyl nalezen nekvalitní alkohol z Česka. Obchodování s více než dvacetiprocentním alkoholem z ČR dnes pozastavilo Polsko.
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Obchodování s více než dvacetiprocentním alkoholem z ČR dnes pozastavilo Polsko.
To potom nechci vidět tu křivku naštvanosti a sebevražd
Kam se dá ještě uchýlit... Co třeba do Moldávie, tam chlastá úplně každej nad 12let alespoň co jsem slyšel od bráchy co tam byl. Což je smutné
Buďme rádi že máme povolen alespoň náš národní nápoj - pivečko!
Naposledy upravil(a) Zwobot dne ned 16.09.2012 21:44, celkem upraveno 3 x.