Odměrka na epoxid
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Odměrka na epoxid
Ahoj, nevíte někdo kde bych sehnal odměrku na epoxid? (potřebuju v ní odměřit 5ml) Ptal jsem se ve všech možných obchodech ale nikde nevěděli, koupil jsem pár injekčních stříkaček ale v těch to vůbec nešlo odměřit (nešlo to do nich natáhnout). Nutně jí potřebuju, jinak můžu vyhodit skoro novou sadu epoxidu... Kdyby někdo věděl kde sehnat takovou malou odměrku tak prosím napište, ptal jsem se v domácích potřebách, v drogerii, v lékárně, posílal dotaz do mod. obchodu ale nikde o ničem nevěděli, zkoušel jsem snad vše...
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Re: Odměrka na epoxid
mno ja to delam bezne prave tema, trik je v tom ze musis strikacku rozebrat, epoxi nalit zeshora pak tam vratit pist, otocit nahoru, aby si odstriknul vzduch a jedes
delam to takhle uz leta
ozkouseno s nekolika, vzdycky to de, zaklad je akorat to nervat do unzulinek ale tech vetsich, ale de to
delam to takhle uz leta
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Co máš za epoxy?1200? Jinak dobrý jsou plastový štamprlata. http://www.ok-papirnictvi.cz/papir-etik ... leni-50-ks - Radek
ICQ 638556901
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Proboha, na co potřebuješ odměrku, když máš stříkačku ? Předpokládám, že to nemůžeš nabrat, protože stříkačka nedosáhne k pryskyřici? Tak buď nasaď na stříkačku hadičku např. tu, která se používá ke vzduchování pro akvárko (tak to třeba dělám já) nebo udělej díru do víčka a do něj stříkačku zapíchni (když prohledáš fórum, tak tady najdeš fotky, které sem dával p. Kapuscinský - veka)
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Tak si udělej odměrku z nějaké malé plastové nádobky. Když máš stříkačku, tak si jednoduše odměříš vodou přesně 5 ml a označíš zářezem.
kope píše:Proboha, na co potřebuješ odměrku, když máš stříkačku ? Předpokládám, že to nemůžeš nabrat, protože stříkačka nedosáhne k pryskyřici? Tak buď nasaď na stříkačku hadičku např. tu, která se používá ke vzduchování pro akvárko (tak to třeba dělám já) nebo udělej díru do víčka a do něj stříkačku zapíchni (když prohledáš fórum, tak tady najdeš fotky, které sem dával p. Kapuscinský - veka)
Pokud se jedná o hustou pryskyřici tak jde natáhnout blbě. Radek
ICQ 638556901
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Dík jardo, ty kelímky si koupím.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Já když dělám opravdu malý množství tak to beru jen od oka.
FX-30
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
- kope
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Pokud se jedná o hustou pryskyřici tak jde natáhnout blbě. Radek
Jo to beru, tenhle důvod mne nenapadl... Ale pokud je jen hladina moc nízko a hrdlo moc úzké (jako třeba u letoxitu co jsem koupil), tak to řešení, které jsem zmiňoval, je cesta.
vojta mansfeld píše:Dík jardo, ty kelímky si koupím.
Já si jich udělal zásobu na fotbale u stánku s občerstvením- rovnali je použitý do štosu a pak házeli do koše. Takže kýbl se savem a je to. Radek
ICQ 638556901
Ty štamprle koupíš za pár drobných v každém super-hyper v oddělení párty nádobí. Těď to možná budou vyprodávat za halíře, protože do toho lidi nemají co nalívat. 
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
kope píše:arda1 píše:Pokud se jedná o hustou pryskyřici tak jde natáhnout blbě. Radek
Jo to beru, tenhle důvod mne nenapadl... Ale pokud je jen hladina moc nízko a hrdlo moc úzké (jako třeba u letoxitu co jsem koupil), tak to řešení, které jsem zmiňoval, je cesta.
Jak jsem psal, je skoro nová=plná.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
vojta mansfeld píše:
Jak jsem psal, je skoro nová=plná.
No, u toho letoxitu jsem to musel pomocí hadičky dělat hned od začátku
vojta mansfeld píše:Ahoj, nevíte někdo kde bych sehnal odměrku na epoxid? (potřebuju v ní odměřit 5ml) Ptal jsem se ve všech možných obchodech ale nikde nevěděli, koupil jsem pár injekčních stříkaček ale v těch to vůbec nešlo odměřit (nešlo to do nich natáhnout). Nutně jí potřebuju, jinak můžu vyhodit skoro novou sadu epoxidu... Kdyby někdo věděl kde sehnat takovou malou odměrku tak prosím napište, ptal jsem se v domácích potřebách, v drogerii, v lékárně, posílal dotaz do mod. obchodu ale nikde o ničem nevěděli, zkoušel jsem snad vše...
Koupíš-li postřik na stromy či na plevel, tak v krabičce je i odměrka.
MAXION,IONPRO i mini,Jantar 3,6m MVVS 8E, EDGE 540-MVVS 80ccm, Graupner MC-20 HOTT.
OK1VOX
OK1VOX
A co takhle koupit na Ebay váhu (na šperky)?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=dig ... &_osacat=0
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=dig ... &_osacat=0
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP