Pouzivam popcornhour: http://www.alza.cz/popcorn-hour-c-300-d298655.htm
Ale je to dost drahy. K ty krabici se musi jeste prikoupit disk a pripadne BD.
Je to ciste pasivne chlazeny, mam v tom tichounkej 2TB disk. Display je uzitecnej.
Výběr multimediálního centra
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Výběr multimediálního centra
Mam jiz nekde nahore zminovany Xtramear SW2 bez disku napojeny na domaci server Qnap. Cast jeho funkci umi Xtramer sam o sobe pokud se do nej soupne HD (stahovani, vzdalena zprava...). Nenarazil jsem na soubor co by neprehral, vcetne vsemoznych titulku. Pripojeno pres HDMI na plazmu.
Jelikoz mam PC v mistnosti s telkou, nemusim ho mit zapnuty a poslouchat ten randal
Jelikoz mam PC v mistnosti s telkou, nemusim ho mit zapnuty a poslouchat ten randal
- rdubsik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr multimediálního centra
Já mám dva roky starý Egreat R4A. Kdybych potřeboval nový, šel bych opět do Egreatu. Mám asi 500 filmů, přehraje všechno bez problémů a existuje česká komunita, která vytváří skvělý alternativní sw.