Výběr multimediálního centra

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Genagen
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr multimediálního centra

#16 Příspěvek od Genagen »

Pouzivam popcornhour: http://www.alza.cz/popcorn-hour-c-300-d298655.htm

Ale je to dost drahy. K ty krabici se musi jeste prikoupit disk a pripadne BD.

Je to ciste pasivne chlazeny, mam v tom tichounkej 2TB disk. Display je uzitecnej.
rdx
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od rdx »

Mam jiz nekde nahore zminovany Xtramear SW2 bez disku napojeny na domaci server Qnap. Cast jeho funkci umi Xtramer sam o sobe pokud se do nej soupne HD (stahovani, vzdalena zprava...). Nenarazil jsem na soubor co by neprehral, vcetne vsemoznych titulku. Pripojeno pres HDMI na plazmu.

Jelikoz mam PC v mistnosti s telkou, nemusim ho mit zapnuty a poslouchat ten randal :)
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od rdubsik »

Já mám dva roky starý Egreat R4A. Kdybych potřeboval nový, šel bych opět do Egreatu. Mám asi 500 filmů, přehraje všechno bez problémů a existuje česká komunita, která vytváří skvělý alternativní sw.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“